reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola : czemu :)

co do usg to racja ma asionek ze zalezy od maszyny i dr
u mnie tez z L. bylo widac tak ze nawet ja niemedyczna z pepowina tego pomylic nie moglam ;) hyhyhy
uwielbiam synusiow mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
glupawka :)

carola : co sie stalo ?

Czy ja się już dziś witałam ... ? :confused: coś za szybko się dzień dziś kręci, a ja mam mało pamięci operacyjnej :-p

Chciałam sie pochwalić, że od 9 mam panią Kasię, która sprząta :)))))))))))))) Będę mieć umyte okna i te cholerne połacie podłogi, fronty szaf, lustra itp. na święta :tak: Nie sądziłam, że nie wszystko się da przy dziecku robić.. :-p Otóż faktycznie - NIE DA SIĘ :-D Chyba, że po łebkach..

Zrobiłam gołąbki. Tak pachną, że chyba nie wytrzymam do powrotu Ł. z pracy i zjem je sama, no... nie zupełnie sama:-D

Kocie mu tez by sie taka pani Kasia przydała, porządki odkładam w nieskończoność, może się w czwartek za nie zabiore:baffled:

Carola co się stało?????????

Kocurku też chcę panią Kasię!!!!!!

Paulinka super sukienka! A co to za materiał?

I to niedrogo - 15zł za godzinę :-):-)
do tego jest ładna.. młodaa.. sympatyczna.... hhmmmmmmmmmmmm....................

hmm.. hmmm..... G. mi ją załatwił - chyba sie będzie musiał wytłumaczyć :-p

Właśnie miałam pisać, że dobrze by było jakby G. jej nie widział, a tu prosze, to jego sprawka:-D

niom... :dry::huh::rolleyes2::surprised:

Ooo przyszły ozdoby na stół z suszonych pomarańczy, cynamonu itp. :-) myślałam, że nie zdążą !! Jeszcze dwie przesyłki z prezentami..
Kurczę, nie zdążyłam zamówic dla syna tego co chciał :dry:

carola...???

Ostatnia edycja:
Kocurku a ile taka pani potrzebuje godzin na sprzątanie??? I jakie to ozdoby piękne zamówiłaś? Pochwal się!

Paulinka myślę o tej sukience - jest obłędna! Tylko ja powinnam mieć tak do kolan, jestem wysoka i ten model pewnie ledwie by mi pupę zakrył...

No właśnie Carola??????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
lili no zobaczymy ile.. ;)))) ale robi dokładnie i wszystko, nawet nie pyta co trzeba a co nie :tak: i przywiozła wsio ze sobą, jeszcze skoczyła po odkurzacz, bo mój dziś wysiadł przy psich kudłach :szok: Ozdoby obfotografuję na czystym stole później :-p

A co lili śledzą Cię i żyć nie dają ??? Ja na szczęście jestem nietowarzyska i mnie nikt nie lubi hehe ;)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry