reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola : czemu :)

co do usg to racja ma asionek ze zalezy od maszyny i dr
u mnie tez z L. bylo widac tak ze nawet ja niemedyczna z pepowina tego pomylic nie moglam ;) hyhyhy
uwielbiam synusiow mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
glupawka :)

carola : co sie stalo ?

Czy ja się już dziś witałam ... ? :confused: coś za szybko się dzień dziś kręci, a ja mam mało pamięci operacyjnej :-p

Chciałam sie pochwalić, że od 9 mam panią Kasię, która sprząta :)))))))))))))) Będę mieć umyte okna i te cholerne połacie podłogi, fronty szaf, lustra itp. na święta :tak: Nie sądziłam, że nie wszystko się da przy dziecku robić.. :-p Otóż faktycznie - NIE DA SIĘ :-D Chyba, że po łebkach..

Zrobiłam gołąbki. Tak pachną, że chyba nie wytrzymam do powrotu Ł. z pracy i zjem je sama, no... nie zupełnie sama:-D

Kocie mu tez by sie taka pani Kasia przydała, porządki odkładam w nieskończoność, może się w czwartek za nie zabiore:baffled:

Carola co się stało?????????

Kocurku też chcę panią Kasię!!!!!!

Paulinka super sukienka! A co to za materiał?

I to niedrogo - 15zł za godzinę :-):-)
do tego jest ładna.. młodaa.. sympatyczna.... hhmmmmmmmmmmmm....................

hmm.. hmmm..... G. mi ją załatwił - chyba sie będzie musiał wytłumaczyć :-p

Właśnie miałam pisać, że dobrze by było jakby G. jej nie widział, a tu prosze, to jego sprawka:-D

niom... :dry::huh::rolleyes2::surprised:

Ooo przyszły ozdoby na stół z suszonych pomarańczy, cynamonu itp. :-) myślałam, że nie zdążą !! Jeszcze dwie przesyłki z prezentami..
Kurczę, nie zdążyłam zamówic dla syna tego co chciał :dry:

carola...???

Ostatnia edycja:
Kocurku a ile taka pani potrzebuje godzin na sprzątanie??? I jakie to ozdoby piękne zamówiłaś? Pochwal się!

Paulinka myślę o tej sukience - jest obłędna! Tylko ja powinnam mieć tak do kolan, jestem wysoka i ten model pewnie ledwie by mi pupę zakrył...

No właśnie Carola??????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
lili no zobaczymy ile.. ;)))) ale robi dokładnie i wszystko, nawet nie pyta co trzeba a co nie :tak: i przywiozła wsio ze sobą, jeszcze skoczyła po odkurzacz, bo mój dziś wysiadł przy psich kudłach :szok: Ozdoby obfotografuję na czystym stole później :-p

A co lili śledzą Cię i żyć nie dają ??? Ja na szczęście jestem nietowarzyska i mnie nikt nie lubi hehe ;)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry