reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kochane.
rureczko no i dlatego ja jeszcze nic nie lupilam dla synka bo nadal w niego nie wierze. po tym jak Iwa do konca miala byc chlopcem to juz za bardzo w usg nie wierze.

mlodam zdrowych i wesolych swiat oraz bezpiecznej pozdrozy.

kocie ale sie rozszalalas...wczoraj ostatnia zniaka z BB DZIS JEDNA Z PIERWSZYCH NA BB. oby tak czesciej
lilus jak tam?

reklama
Wioluś BB i FB to zabójcy! Siedzę wciąż w piżamie, bez śniadania, jedyne co się umyłam - ale na włosy już zabrakło czasu...A jak u Ciebie?

lil a ja juz ubrana, sniadanie zjedzone, jeszcze sie umalowac i moge na autobus gnac...
dzwonilam do tesciowej i ona zapomniala ze sie tak na sto procent na poniedzialek umawialismy a dzis nie wie czy sie wyrobi moze jutro... a ja se mysle kij ci w oko ja nie bede w ostatnim dniu po sklepach gnac i jeszcze prezentu dla Lukasza w koncu takiegio jak chce nie dostane. wsadze mala w wozek i pojade sobie autobusem.

Wioluś do Torunia na zakupy jedziesz??? Dzielna jesteś!!!!!!!! Ja dziś się z niczym wyrobić nie mogę! A Ty już wszystko zrobione masz!

hej hej
wreszcie usnęła-usypiałam ją od 8.45 i dopiero wtulona we mnie na rączkach padła-a te dwie dolne jedynki już prawie są i cholercia dziecko mi wykończą...

Wiolka-ale super przyszła mamusia jesteś-tak na serio ślicznie-no a forum jest po to by dostawac komplementy;)))
a mogę spytac co jednak Iwusia dostanie od gwiazdorka?bo w sumie tak przemyślałam, że to autko to byłby też super pomysł-skoro jej się tak podoba-a co do zmieszczenia w domku to dasz radę-jak ja zmieściłam na 14mkwad.-narożnik, stolik Danielka, jego łóżko (85/160cm), szafę pax (200/236cm), regał (60cm), łóżeczko małej i jest jeszcze miejsce do zabawy;)))

Lil-masz rację-bb i fb to straszne uzależnienie;)

witam resztę i pozdrawiam

aha wczoraj zakupiłam mężowi ulubione kosmetyki-a po powrocie do domu natchnęło mnie co jeszcze mu kupic-tylko cholerka nie mam jak się z domu ruszyc...ech trzeba to komuś zlecic;)
no i zakochałam się...w takiej jednej...sukience!!!!!!przymierzyłam ją i jestem na nią chora...jedynym jej mankamentem jest cena - 90zł...ech pomarzę o niej dalej-moja idealna, bardzo podobna do tej , tylko że granatowa...
http://allegro.pl/elegancka-sukienka-asos-m-38-na-juz-i2004358317.html

Ostatnia edycja:
Cześć Koleżanki. Ja jeszcze ani jednego prezentu nie mam... Pójdę na łatwiznę i z Łukaszem kupimy sobie coś wspólnie:-D

Paulina sukienka super, też mi się podoba taki krój.

Wiola miłych zakupów. Co Łukaszowi kupujesz? :rofl2:

Kocie przodownikiem BB zostaniesz, 200 % normy :-D

no właśnie Rurka-fajna sukienusia i krój korzystny dla sylwetki-podkreśla talię i zakrywa bioderka i brzusio i pupę-wystającą- teraz próbuje stworzyc listę powodów dla których muszę ją miec:-D
a wasze maleństwo ładnie się z wami bawi;) oby było zdrowe;)

Kocur-fajny avatarek;))))

witam sie i ja :)

u nas nocka lepsza :) maly jadl i zasypial w kilka minut :)
starszak na spacerze z niania, wiec korzystam z chwili ciszy :)

asionek : usmialam sie po pachy bo mam to samo ze skarpetami czarnymi, nigdy nie dizie dobrac par... tylko z eu nas te z dniami tygodnia sie nie sprawdzily, poniedzialek lacze z czwartkiem ;) teraz maz kupil czarne dlugi i na samej gorze sa kolorowe lamowki... ale zolta lamowka juz polaczona z czerwona ;) ale przynajmniej sa z tego samego materialu ;)
a takie sweterki milusie to wprost uwielbiam :)

rurka : my tez zmezem w tym roku nie mamy czasu i glowy do zakupow, niespodzianek itp, wiec tez poslzismy na latwizne. kazdy sobie wybral prezent, maz juz swoj nosi, a ja wciaz czekam na moj, az sie szanowny pan wybierze do sklepu i przytarga pakunek :)
dzieci juz 90% gotowe, tylko jeszcze playmobile przyjda dla L., bedzie monotematycznie w tym roku...
wczoraj przyszly prezenty dla filutka : dudusie do przytulania, maskotka i pozytywka

paulina : sliczna sukienka, kroj-klasa! i ta soczysta czerwien mi sie podoba! ozywilaby moje blade i zmeczone oblicze ;)

aha filutek ma dzis imieninki ( wg kalendarza francuskiego)
jeju... naparwde wszystko orpocz urodzinT. pod koniec listopada&, zbieglo nam sie w grudniu...........
a imieniny starszaka tez w listopadzie, tyle ze 15 ... budzetowo koncowka roku to czysta przyjemnosc ;)
2 imieniny, 2 urodziny, 2 mikolaje i 2 gwiazdki :szok:

:-D:laugh2:

carola : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
hej :)

my juz po szczepieniu , maly troche poplakal jak sie wkluwala , ale szybko przeszlo na szczescie :)
teraz spi jak zabity , nawet do konca mu kombinezony nie zdjelam ... mam nadzieje , ze obedzie sie bez zadnych komplikacji !!

ja sobie uciachalam palucha :/ boli jak cholera i leje sie z niego okropnie bleee

no pewnie :) matka i tak kocha niezaleznie od płci :) ja chciałam chłopaków a mam dziewczynki i nie zamieniałabym tych moich małych Łobuzic na zadnych chłopaków chociaż do połowy ciązy myslałam o moich dzieciach jak o chłopcach i jak lekarz powiedział, że na 100% dziewczynka to przez chwile, dosłownie przez chwile, patrzac na ten wielki ekran na ścianie, na którym było widać malucha, poczułam takie jakby rozczarowanie... to nie było negatywne uczucie tylko cos w rodzaju czegoś takiego jak człowiek jest pewny czegoś a tu dowiaduje sie, że jest inaczej... ale to była tylko taka myśl w głowie a w rzeczywistości była radośc, że zdrowe dziecko sie nosi pod sercem :zawstydzona/y:

wiadomo , ze kacha bez wzgledu na plec , ale tez jakas nutka hmmm rozczarownaia ( troche za duze slowo ! ) jest :)
ja pamietam jak mi kazdy wrozyl dzieczynke , a ja tak o chlopczyku marzylam od zawsze :) i tak jakos dziwnie mi bylo wlasnie , ale szybko minelo :) co nie zmienia faktu , ze jak gin w 12 tc powiedzial , ze bedzie chlopak to mordka mi sie tak cieszyla przez aly dzien , ze przestac nie moglam :-D ale z dziewczynki tez bym sie cieszyla i kochala tak samo mocno !! :)

Dzień dobry!

My zmykamy na USG bioderek Mii, więc wpadłam życzyć Wam miłego dnia!

Asionku - dodajesz mi otuchy! :tak:;-) Mam nadzieje, że niedługo nam się ureguluje i szczerze powiem, ze ja się już nawet przyzwyczaiłam, ze mało snu mam, ale jakbym umiała Mii pomóc w tym cierpieniu, to byłoby cudownie! No, ale mówisz, że koło 2 m-ca się reguluje... :-) Oby tak to wyglądało i u nas!

powodzenia na wizycie :)
bedzie lepiej zobaczysz ! niestety wiekszosc dzieci przez to musi przejsc :( ciezkie dla rodzica i dla maluszka , na szczescie one tego nie pamietaja :)

Asionku reszta dnia nienajgorsza - tylko, że zwykle popołudniu dopada mnie takie znużenie, zmęczenie i chęć porobienia czegoś nie związanego z dziećmi...

mnie czasami tez pod koniec dnia ... ale spojrze na malego i jeszcze jak walnie usmieszek swoj i zacznie do mnie gadac od razu mi przechodzi wszystko ! rano mam to samo :) nie raz o 5 zamiast spac to sie gapie na niego jak je i on tez ma taki dobry humorek i tak slodko sie usmiecha , ze sen od razu przechodzi :)

czesc kochane.
rureczko no i dlatego ja jeszcze nic nie lupilam dla synka bo nadal w niego nie wierze. po tym jak Iwa do konca miala byc chlopcem to juz za bardzo w usg nie wierze.

mi sie wydaje , ze USG sprawdza sie , ale raz ze lekarz musi byc dobry i znac sie na rzeczy , ale do tego i sprzet musi byc super jakosci
moj gin ma taka maszyne , ze slepy by zauwazyl co tam jest na ekranie :) wczesniej jak lazilam po ginach czy z siorka bylam u jej gina to lipa , na ekranie jakies niewiadomego pochodzenia narzady ,zlane w jedna calosc hehe

tez bym sie wkurzyla na tesciowa i sama pojechala .... udanych zakupow !! :))

hej hej
wreszcie usnęła-usypiałam ją od 8.45 i dopiero wtulona we mnie na rączkach padła-a te dwie dolne jedynki już prawie są i cholercia dziecko mi wykończą...

no i zakochałam się...w takiej jednej...sukience!!!!!!przymierzyłam ją i jestem na nią chora...jedynym jej mankamentem jest cena - 90zł...ech pomarzę o niej dalej-moja idealna, bardzo podobna do tej , tylko że granatowa...
ELEGANCKA SUKIENKA ASOS M(38)NA JUZ! (2004358317) - Aukcje internetowe Allegro

biedna mala :(
sukienka super !! ogolnie z Asosa maja swietne kiecki tylko ceny tez spore niestety :/

witam sie i ja :)

asionek : usmialam sie po pachy bo mam to samo ze skarpetami czarnymi, nigdy nie dizie dobrac par... tylko z eu nas te z dniami tygodnia sie nie sprawdzily, poniedzialek lacze z czwartkiem ;) teraz maz kupil czarne dlugi i na samej gorze sa kolorowe lamowki... ale zolta lamowka juz polaczona z czerwona ;) ale przynajmniej sa z tego samego materialu ;)
a takie sweterki milusie to wprost uwielbiam :)

aha filutek ma dzis imieninki ( wg kalendarza francuskiego)
jeju... naparwde wszystko orpocz urodzinT. pod koniec listopada&, zbieglo nam sie w grudniu...........
a imieniny starszaka tez w listopadzie, tyle ze 15 ... budzetowo koncowka roku to czysta przyjemnosc ;)
2 imieniny, 2 urodziny, 2 mikolaje i 2 gwiazdki :szok:

:-D:laugh2:

widze , ze mamy podobnie hehe , te skarpety do szalu mnie doprowadzaja :// niektore jakies kurka sprane i do zadnej nie pasuja hehe , inny material , inna faktura i kuzwa mecze sie z nimi po kazdym praniu :angry:
od dzisiaj dosc hehe , nakupie mu takich skarpet zebym ja mogla je segregowac bez problemu :)

wzystkiego naj najlepszego dla maluszka :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry