hej
my juz po szczepieniu , maly troche poplakal jak sie wkluwala , ale szybko przeszlo na szczescie
teraz spi jak zabity , nawet do konca mu kombinezony nie zdjelam ... mam nadzieje , ze obedzie sie bez zadnych komplikacji !!
ja sobie uciachalam palucha :/ boli jak cholera i leje sie z niego okropnie bleee
no pewnie
matka i tak kocha niezaleznie od płci
ja chciałam chłopaków a mam dziewczynki i nie zamieniałabym tych moich małych Łobuzic na zadnych chłopaków
chociaż do połowy ciązy myslałam o moich dzieciach jak o chłopcach i jak lekarz powiedział, że na 100% dziewczynka to przez chwile, dosłownie przez chwile, patrzac na ten wielki ekran na ścianie, na którym było widać malucha, poczułam takie jakby rozczarowanie... to nie było negatywne uczucie tylko cos w rodzaju czegoś takiego jak człowiek jest pewny czegoś a tu dowiaduje sie, że jest inaczej... ale to była tylko taka myśl w głowie a w rzeczywistości była radośc, że zdrowe dziecko sie nosi pod sercem
wiadomo , ze kacha bez wzgledu na plec , ale tez jakas nutka hmmm rozczarownaia ( troche za duze slowo ! ) jest
ja pamietam jak mi kazdy wrozyl dzieczynke , a ja tak o chlopczyku marzylam od zawsze
i tak jakos dziwnie mi bylo wlasnie , ale szybko minelo
co nie zmienia faktu , ze jak gin w 12 tc powiedzial , ze bedzie chlopak to mordka mi sie tak cieszyla przez aly dzien , ze przestac nie moglam
ale z dziewczynki tez bym sie cieszyla i kochala tak samo mocno !!
Dzień dobry!
My zmykamy na USG bioderek Mii, więc wpadłam życzyć Wam miłego dnia!
Asionku - dodajesz mi otuchy! ;-) Mam nadzieje, że niedługo nam się ureguluje i szczerze powiem, ze ja się już nawet przyzwyczaiłam, ze mało snu mam, ale jakbym umiała Mii pomóc w tym cierpieniu, to byłoby cudownie! No, ale mówisz, że koło 2 m-ca się reguluje... :-) Oby tak to wyglądało i u nas!
powodzenia na wizycie
bedzie lepiej zobaczysz ! niestety wiekszosc dzieci przez to musi przejsc
ciezkie dla rodzica i dla maluszka , na szczescie one tego nie pamietaja
Asionku reszta dnia nienajgorsza - tylko, że zwykle popołudniu dopada mnie takie znużenie, zmęczenie i chęć porobienia czegoś nie związanego z dziećmi...
mnie czasami tez pod koniec dnia ... ale spojrze na malego i jeszcze jak walnie usmieszek swoj i zacznie do mnie gadac od razu mi przechodzi wszystko ! rano mam to samo
nie raz o 5 zamiast spac to sie gapie na niego jak je i on tez ma taki dobry humorek i tak slodko sie usmiecha , ze sen od razu przechodzi
czesc kochane.
rureczko no i dlatego ja jeszcze nic nie lupilam dla synka bo nadal w niego nie wierze. po tym jak Iwa do konca miala byc chlopcem to juz za bardzo w usg nie wierze.
mi sie wydaje , ze USG sprawdza sie , ale raz ze lekarz musi byc dobry i znac sie na rzeczy , ale do tego i sprzet musi byc super jakosci
moj gin ma taka maszyne , ze slepy by zauwazyl co tam jest na ekranie
wczesniej jak lazilam po ginach czy z siorka bylam u jej gina to lipa , na ekranie jakies niewiadomego pochodzenia narzady ,zlane w jedna calosc hehe
tez bym sie wkurzyla na tesciowa i sama pojechala .... udanych zakupow !!
)
hej hej
wreszcie usnęła-usypiałam ją od 8.45 i dopiero wtulona we mnie na rączkach padła-a te dwie dolne jedynki już prawie są i cholercia dziecko mi wykończą...
no i zakochałam się...w takiej jednej...sukience!!!!!!przymierzyłam ją i jestem na nią chora...jedynym jej mankamentem jest cena - 90zł...ech pomarzę o niej dalej-moja idealna, bardzo podobna do tej , tylko że granatowa...
ELEGANCKA SUKIENKA ASOS M(38)NA JUZ! (2004358317) - Aukcje internetowe Allegro
biedna mala
sukienka super !! ogolnie z Asosa maja swietne kiecki tylko ceny tez spore niestety :/
witam sie i ja
asionek : usmialam sie po pachy bo mam to samo ze skarpetami czarnymi, nigdy nie dizie dobrac par... tylko z eu nas te z dniami tygodnia sie nie sprawdzily, poniedzialek lacze z czwartkiem
teraz maz kupil czarne dlugi i na samej gorze sa kolorowe lamowki... ale zolta lamowka juz polaczona z czerwona
ale przynajmniej sa z tego samego materialu
a takie sweterki milusie to wprost uwielbiam
aha filutek ma dzis imieninki ( wg kalendarza francuskiego)
jeju... naparwde wszystko orpocz urodzinT. pod koniec listopada&, zbieglo nam sie w grudniu...........
a imieniny starszaka tez w listopadzie, tyle ze 15 ... budzetowo koncowka roku to czysta przyjemnosc
2 imieniny, 2 urodziny, 2 mikolaje i 2 gwiazdki
widze , ze mamy podobnie hehe , te skarpety do szalu mnie doprowadzaja :// niektore jakies kurka sprane i do zadnej nie pasuja hehe , inny material , inna faktura i kuzwa mecze sie z nimi po kazdym praniu
od dzisiaj dosc hehe , nakupie mu takich skarpet zebym ja mogla je segregowac bez problemu
wzystkiego naj najlepszego dla maluszka
))