reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kochane.
rureczko no i dlatego ja jeszcze nic nie lupilam dla synka bo nadal w niego nie wierze. po tym jak Iwa do konca miala byc chlopcem to juz za bardzo w usg nie wierze.

mlodam zdrowych i wesolych swiat oraz bezpiecznej pozdrozy.

kocie ale sie rozszalalas...wczoraj ostatnia zniaka z BB DZIS JEDNA Z PIERWSZYCH NA BB. oby tak czesciej
lilus jak tam?

reklama
Wioluś BB i FB to zabójcy! Siedzę wciąż w piżamie, bez śniadania, jedyne co się umyłam - ale na włosy już zabrakło czasu...A jak u Ciebie?

lil a ja juz ubrana, sniadanie zjedzone, jeszcze sie umalowac i moge na autobus gnac...
dzwonilam do tesciowej i ona zapomniala ze sie tak na sto procent na poniedzialek umawialismy a dzis nie wie czy sie wyrobi moze jutro... a ja se mysle kij ci w oko ja nie bede w ostatnim dniu po sklepach gnac i jeszcze prezentu dla Lukasza w koncu takiegio jak chce nie dostane. wsadze mala w wozek i pojade sobie autobusem.

Wioluś do Torunia na zakupy jedziesz??? Dzielna jesteś!!!!!!!! Ja dziś się z niczym wyrobić nie mogę! A Ty już wszystko zrobione masz!

hej hej
wreszcie usnęła-usypiałam ją od 8.45 i dopiero wtulona we mnie na rączkach padła-a te dwie dolne jedynki już prawie są i cholercia dziecko mi wykończą...

Wiolka-ale super przyszła mamusia jesteś-tak na serio ślicznie-no a forum jest po to by dostawac komplementy;)))
a mogę spytac co jednak Iwusia dostanie od gwiazdorka?bo w sumie tak przemyślałam, że to autko to byłby też super pomysł-skoro jej się tak podoba-a co do zmieszczenia w domku to dasz radę-jak ja zmieściłam na 14mkwad.-narożnik, stolik Danielka, jego łóżko (85/160cm), szafę pax (200/236cm), regał (60cm), łóżeczko małej i jest jeszcze miejsce do zabawy;)))

Lil-masz rację-bb i fb to straszne uzależnienie;)

witam resztę i pozdrawiam

aha wczoraj zakupiłam mężowi ulubione kosmetyki-a po powrocie do domu natchnęło mnie co jeszcze mu kupic-tylko cholerka nie mam jak się z domu ruszyc...ech trzeba to komuś zlecic;)
no i zakochałam się...w takiej jednej...sukience!!!!!!przymierzyłam ją i jestem na nią chora...jedynym jej mankamentem jest cena - 90zł...ech pomarzę o niej dalej-moja idealna, bardzo podobna do tej , tylko że granatowa...
http://allegro.pl/elegancka-sukienka-asos-m-38-na-juz-i2004358317.html

Ostatnia edycja:
Cześć Koleżanki. Ja jeszcze ani jednego prezentu nie mam... Pójdę na łatwiznę i z Łukaszem kupimy sobie coś wspólnie:-D

Paulina sukienka super, też mi się podoba taki krój.

Wiola miłych zakupów. Co Łukaszowi kupujesz? :rofl2:

Kocie przodownikiem BB zostaniesz, 200 % normy :-D

no właśnie Rurka-fajna sukienusia i krój korzystny dla sylwetki-podkreśla talię i zakrywa bioderka i brzusio i pupę-wystającą- teraz próbuje stworzyc listę powodów dla których muszę ją miec:-D
a wasze maleństwo ładnie się z wami bawi;) oby było zdrowe;)

Kocur-fajny avatarek;))))

witam sie i ja :)

u nas nocka lepsza :) maly jadl i zasypial w kilka minut :)
starszak na spacerze z niania, wiec korzystam z chwili ciszy :)

asionek : usmialam sie po pachy bo mam to samo ze skarpetami czarnymi, nigdy nie dizie dobrac par... tylko z eu nas te z dniami tygodnia sie nie sprawdzily, poniedzialek lacze z czwartkiem ;) teraz maz kupil czarne dlugi i na samej gorze sa kolorowe lamowki... ale zolta lamowka juz polaczona z czerwona ;) ale przynajmniej sa z tego samego materialu ;)
a takie sweterki milusie to wprost uwielbiam :)

rurka : my tez zmezem w tym roku nie mamy czasu i glowy do zakupow, niespodzianek itp, wiec tez poslzismy na latwizne. kazdy sobie wybral prezent, maz juz swoj nosi, a ja wciaz czekam na moj, az sie szanowny pan wybierze do sklepu i przytarga pakunek :)
dzieci juz 90% gotowe, tylko jeszcze playmobile przyjda dla L., bedzie monotematycznie w tym roku...
wczoraj przyszly prezenty dla filutka : dudusie do przytulania, maskotka i pozytywka

paulina : sliczna sukienka, kroj-klasa! i ta soczysta czerwien mi sie podoba! ozywilaby moje blade i zmeczone oblicze ;)

aha filutek ma dzis imieninki ( wg kalendarza francuskiego)
jeju... naparwde wszystko orpocz urodzinT. pod koniec listopada&, zbieglo nam sie w grudniu...........
a imieniny starszaka tez w listopadzie, tyle ze 15 ... budzetowo koncowka roku to czysta przyjemnosc ;)
2 imieniny, 2 urodziny, 2 mikolaje i 2 gwiazdki :szok:

:-D:laugh2:

carola : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
hej :)

my juz po szczepieniu , maly troche poplakal jak sie wkluwala , ale szybko przeszlo na szczescie :)
teraz spi jak zabity , nawet do konca mu kombinezony nie zdjelam ... mam nadzieje , ze obedzie sie bez zadnych komplikacji !!

ja sobie uciachalam palucha :/ boli jak cholera i leje sie z niego okropnie bleee

no pewnie :) matka i tak kocha niezaleznie od płci :) ja chciałam chłopaków a mam dziewczynki i nie zamieniałabym tych moich małych Łobuzic na zadnych chłopaków chociaż do połowy ciązy myslałam o moich dzieciach jak o chłopcach i jak lekarz powiedział, że na 100% dziewczynka to przez chwile, dosłownie przez chwile, patrzac na ten wielki ekran na ścianie, na którym było widać malucha, poczułam takie jakby rozczarowanie... to nie było negatywne uczucie tylko cos w rodzaju czegoś takiego jak człowiek jest pewny czegoś a tu dowiaduje sie, że jest inaczej... ale to była tylko taka myśl w głowie a w rzeczywistości była radośc, że zdrowe dziecko sie nosi pod sercem :zawstydzona/y:

wiadomo , ze kacha bez wzgledu na plec , ale tez jakas nutka hmmm rozczarownaia ( troche za duze slowo ! ) jest :)
ja pamietam jak mi kazdy wrozyl dzieczynke , a ja tak o chlopczyku marzylam od zawsze :) i tak jakos dziwnie mi bylo wlasnie , ale szybko minelo :) co nie zmienia faktu , ze jak gin w 12 tc powiedzial , ze bedzie chlopak to mordka mi sie tak cieszyla przez aly dzien , ze przestac nie moglam :-D ale z dziewczynki tez bym sie cieszyla i kochala tak samo mocno !! :)

Dzień dobry!

My zmykamy na USG bioderek Mii, więc wpadłam życzyć Wam miłego dnia!

Asionku - dodajesz mi otuchy! :tak:;-) Mam nadzieje, że niedługo nam się ureguluje i szczerze powiem, ze ja się już nawet przyzwyczaiłam, ze mało snu mam, ale jakbym umiała Mii pomóc w tym cierpieniu, to byłoby cudownie! No, ale mówisz, że koło 2 m-ca się reguluje... :-) Oby tak to wyglądało i u nas!

powodzenia na wizycie :)
bedzie lepiej zobaczysz ! niestety wiekszosc dzieci przez to musi przejsc :( ciezkie dla rodzica i dla maluszka , na szczescie one tego nie pamietaja :)

Asionku reszta dnia nienajgorsza - tylko, że zwykle popołudniu dopada mnie takie znużenie, zmęczenie i chęć porobienia czegoś nie związanego z dziećmi...

mnie czasami tez pod koniec dnia ... ale spojrze na malego i jeszcze jak walnie usmieszek swoj i zacznie do mnie gadac od razu mi przechodzi wszystko ! rano mam to samo :) nie raz o 5 zamiast spac to sie gapie na niego jak je i on tez ma taki dobry humorek i tak slodko sie usmiecha , ze sen od razu przechodzi :)

czesc kochane.
rureczko no i dlatego ja jeszcze nic nie lupilam dla synka bo nadal w niego nie wierze. po tym jak Iwa do konca miala byc chlopcem to juz za bardzo w usg nie wierze.

mi sie wydaje , ze USG sprawdza sie , ale raz ze lekarz musi byc dobry i znac sie na rzeczy , ale do tego i sprzet musi byc super jakosci
moj gin ma taka maszyne , ze slepy by zauwazyl co tam jest na ekranie :) wczesniej jak lazilam po ginach czy z siorka bylam u jej gina to lipa , na ekranie jakies niewiadomego pochodzenia narzady ,zlane w jedna calosc hehe

tez bym sie wkurzyla na tesciowa i sama pojechala .... udanych zakupow !! :))

hej hej
wreszcie usnęła-usypiałam ją od 8.45 i dopiero wtulona we mnie na rączkach padła-a te dwie dolne jedynki już prawie są i cholercia dziecko mi wykończą...

no i zakochałam się...w takiej jednej...sukience!!!!!!przymierzyłam ją i jestem na nią chora...jedynym jej mankamentem jest cena - 90zł...ech pomarzę o niej dalej-moja idealna, bardzo podobna do tej , tylko że granatowa...
ELEGANCKA SUKIENKA ASOS M(38)NA JUZ! (2004358317) - Aukcje internetowe Allegro

biedna mala :(
sukienka super !! ogolnie z Asosa maja swietne kiecki tylko ceny tez spore niestety :/

witam sie i ja :)

asionek : usmialam sie po pachy bo mam to samo ze skarpetami czarnymi, nigdy nie dizie dobrac par... tylko z eu nas te z dniami tygodnia sie nie sprawdzily, poniedzialek lacze z czwartkiem ;) teraz maz kupil czarne dlugi i na samej gorze sa kolorowe lamowki... ale zolta lamowka juz polaczona z czerwona ;) ale przynajmniej sa z tego samego materialu ;)
a takie sweterki milusie to wprost uwielbiam :)

aha filutek ma dzis imieninki ( wg kalendarza francuskiego)
jeju... naparwde wszystko orpocz urodzinT. pod koniec listopada&, zbieglo nam sie w grudniu...........
a imieniny starszaka tez w listopadzie, tyle ze 15 ... budzetowo koncowka roku to czysta przyjemnosc ;)
2 imieniny, 2 urodziny, 2 mikolaje i 2 gwiazdki :szok:

:-D:laugh2:

widze , ze mamy podobnie hehe , te skarpety do szalu mnie doprowadzaja :// niektore jakies kurka sprane i do zadnej nie pasuja hehe , inny material , inna faktura i kuzwa mecze sie z nimi po kazdym praniu :angry:
od dzisiaj dosc hehe , nakupie mu takich skarpet zebym ja mogla je segregowac bez problemu :)

wzystkiego naj najlepszego dla maluszka :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry