reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam koleżanki!

Jutro po kąpieli jedziemy do teściów juz na święta. czeka nas ok. 7 godzin jazdy
shocked.gif
i chyba lepiej będzie to w nocy przeskoczyć.
ja to nie wiem czy jutro dam radę przed kompa usiąść, bo pakowanie mnie czeka i to oczywiście całej 3
wink2.gif
trza pamiętać by wszystko wziąsć... trzymajcie kciuki aby w 1 dzień świąt wszystko poszło OK
biggrin.gif
mamy te chrzciny, oby mała ładnie na mszy wytrzymała.
a że tam nie będę miała raczej dostępu do neta tak więc:

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia
młoda z mężem i Olą ;-)

rurka co do określania płci to powiem CI że moja Ola jak byłam w 14 tyg to też była chłopcem ;-) także ja to jak byłam po 20 tygodniu odrobinę zaczęłam wierzyć kto to może być ;-)

reklama
Najważniejsze drogie koleżanki, żeby zdrowe było, a czy dziewczynka, czy chłopiec to nie takie istotne :))

Asionek co zakupiłaś?:)
Ja właśnie dałam czadu i kupiłam mnóstwo testów ciążowych na Allegro:)

czapka , rekawiczki takich jakich szuka juz kilka lat hehe , skarpety ( to dla mnie bardziej , bo mnie cos trafia jak mam segregowac jego czarne skarpety :/ ) a te sa podpisane dniami tyg. :) , ksiazke po raz pierwszy tata , i cudny golf ecri taki milusi , cieplusi :)
no dalas czadu hehe

Witam koleżanki!

Jutro po kąpieli jedziemy do teściów juz na święta. czeka nas ok. 7 godzin jazdy
shocked.gif
i chyba lepiej będzie to w nocy przeskoczyć.
ja to nie wiem czy jutro dam radę przed kompa usiąść, bo pakowanie mnie czeka i to oczywiście całej 3
wink2.gif
trza pamiętać by wszystko wziąsć... trzymajcie kciuki aby w 1 dzień świąt wszystko poszło OK
biggrin.gif
mamy te chrzciny, oby mała ładnie na mszy wytrzymała.
a że tam nie będę miała raczej dostępu do neta tak więc:

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia
młoda z mężem i Olą ;-)

rurka co do określania płci to powiem CI że moja Ola jak byłam w 14 tyg to też była chłopcem ;-) także ja to jak byłam po 20 tygodniu odrobinę zaczęłam wierzyć kto to może być ;-)
spokojnej drogi zycze w takim razie i Wesolych Swiat !!! :)))

Najważniejsze drogie koleżanki, żeby zdrowe było, a czy dziewczynka, czy chłopiec to nie takie istotne :))

dokladnie ! :)

mi gin powiedzial w 12tc , ze bedzie chlopiec prawie na stowe tak ladnie widac bylo i za kazdym razem sie potwierdzalo :) ale wiadomo roznie bywa ...sa tez na porodowce niespodzianki hehe

no pewnie :) matka i tak kocha niezaleznie od płci :) ja chciałam chłopaków a mam dziewczynki i nie zamieniałabym tych moich małych Łobuzic na zadnych chłopaków chociaż do połowy ciązy myslałam o moich dzieciach jak o chłopcach i jak lekarz powiedział, że na 100% dziewczynka to przez chwile, dosłownie przez chwile, patrzac na ten wielki ekran na ścianie, na którym było widać malucha, poczułam takie jakby rozczarowanie... to nie było negatywne uczucie tylko cos w rodzaju czegoś takiego jak człowiek jest pewny czegoś a tu dowiaduje sie, że jest inaczej... ale to była tylko taka myśl w głowie a w rzeczywistości była radośc, że zdrowe dziecko sie nosi pod sercem :zawstydzona/y:

Eehh.. maran nie musisz zmniejszać czcionki kochana... :)))))) Ja początkowo nie wyobrażałam sobie dziewczynki po moim synku - niemowlę kojarzyło mi się tylko z chłopcem.... Ale jak boogie ochrzciła mi nienarodzone dziecko :-D to tak się do tego przywiązałam, że nie było mowy, żeby nie była "Mała Czarna" :rofl2: No i JEST :-):-D:-)

Wygońcie mnie spać, bo pożrę wszystkie bakalie i do ciast nie będzie :szok:

"Mały Czarny" haaaaahaha ;)))))))))))))

O Kurde muszę lecieć, bo czarna śpi od dwóch godzin... a co za tym idzie wcześnie wstanie :sorry: A tak fajnie mi się dziś po necie buszuje... po raz pierwszy się tak zrelaksowałam :tak:

Śpijcie dobrze :*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

My zmykamy na USG bioderek Mii, więc wpadłam życzyć Wam miłego dnia!

Kocurku - ja Cię wypatrzyłam na FB, więc zaproszenie poszło. ;-)

Asionku - dodajesz mi otuchy! :tak:;-) Mam nadzieje, że niedługo nam się ureguluje i szczerze powiem, ze ja się już nawet przyzwyczaiłam, ze mało snu mam, ale jakbym umiała Mii pomóc w tym cierpieniu, to byłoby cudownie! No, ale mówisz, że koło 2 m-ca się reguluje... :-) Oby tak to wyglądało i u nas!

Rurka - ale numer! :-) Może po prostu nie dało sie suśka zobaczyć? No, w każdym razie najważniejsze, by było zdrowe! :happy2:

Carolineee - jak samopoczucie? :-) Za 2 tyg. pokażesz nam II? :tak::tak::tak:

Mlodam - bezpiecznej podróży! I Wam wesołych!

Buziaki, kochane, my niedługo zmykamy do szpitala.

Ostatnia edycja:
reklama
Rurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::szok::rofl2::szok::-p Aleś mnie zaciekawiła!!!!!!!

Kocurku witaj!!!!!!!!! Ja tak n szybko i jedną ręką - tak poważnie weselicho planujecie??? Gratulacje!!!!

Carola Tobie też gratki!!!!!!!!!!!!!

U mnie zaręczyn raczej nie będzie, bo moje dłonie nie są stworzone do pierścionków :-p

Asionku reszta dnia nienajgorsza - tylko, że zwykle popołudniu dopada mnie takie znużenie, zmęczenie i chęć porobienia czegoś nie związanego z dziećmi...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry