reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam koleżanki!

Jutro po kąpieli jedziemy do teściów juz na święta. czeka nas ok. 7 godzin jazdy
shocked.gif
i chyba lepiej będzie to w nocy przeskoczyć.
ja to nie wiem czy jutro dam radę przed kompa usiąść, bo pakowanie mnie czeka i to oczywiście całej 3
wink2.gif
trza pamiętać by wszystko wziąsć... trzymajcie kciuki aby w 1 dzień świąt wszystko poszło OK
biggrin.gif
mamy te chrzciny, oby mała ładnie na mszy wytrzymała.
a że tam nie będę miała raczej dostępu do neta tak więc:

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia
młoda z mężem i Olą ;-)

rurka co do określania płci to powiem CI że moja Ola jak byłam w 14 tyg to też była chłopcem ;-) także ja to jak byłam po 20 tygodniu odrobinę zaczęłam wierzyć kto to może być ;-)

reklama
Najważniejsze drogie koleżanki, żeby zdrowe było, a czy dziewczynka, czy chłopiec to nie takie istotne :))

Asionek co zakupiłaś?:)
Ja właśnie dałam czadu i kupiłam mnóstwo testów ciążowych na Allegro:)

czapka , rekawiczki takich jakich szuka juz kilka lat hehe , skarpety ( to dla mnie bardziej , bo mnie cos trafia jak mam segregowac jego czarne skarpety :/ ) a te sa podpisane dniami tyg. :) , ksiazke po raz pierwszy tata , i cudny golf ecri taki milusi , cieplusi :)
no dalas czadu hehe

Witam koleżanki!

Jutro po kąpieli jedziemy do teściów juz na święta. czeka nas ok. 7 godzin jazdy
shocked.gif
i chyba lepiej będzie to w nocy przeskoczyć.
ja to nie wiem czy jutro dam radę przed kompa usiąść, bo pakowanie mnie czeka i to oczywiście całej 3
wink2.gif
trza pamiętać by wszystko wziąsć... trzymajcie kciuki aby w 1 dzień świąt wszystko poszło OK
biggrin.gif
mamy te chrzciny, oby mała ładnie na mszy wytrzymała.
a że tam nie będę miała raczej dostępu do neta tak więc:

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia
młoda z mężem i Olą ;-)

rurka co do określania płci to powiem CI że moja Ola jak byłam w 14 tyg to też była chłopcem ;-) także ja to jak byłam po 20 tygodniu odrobinę zaczęłam wierzyć kto to może być ;-)
spokojnej drogi zycze w takim razie i Wesolych Swiat !!! :)))

Najważniejsze drogie koleżanki, żeby zdrowe było, a czy dziewczynka, czy chłopiec to nie takie istotne :))

dokladnie ! :)

mi gin powiedzial w 12tc , ze bedzie chlopiec prawie na stowe tak ladnie widac bylo i za kazdym razem sie potwierdzalo :) ale wiadomo roznie bywa ...sa tez na porodowce niespodzianki hehe

no pewnie :) matka i tak kocha niezaleznie od płci :) ja chciałam chłopaków a mam dziewczynki i nie zamieniałabym tych moich małych Łobuzic na zadnych chłopaków chociaż do połowy ciązy myslałam o moich dzieciach jak o chłopcach i jak lekarz powiedział, że na 100% dziewczynka to przez chwile, dosłownie przez chwile, patrzac na ten wielki ekran na ścianie, na którym było widać malucha, poczułam takie jakby rozczarowanie... to nie było negatywne uczucie tylko cos w rodzaju czegoś takiego jak człowiek jest pewny czegoś a tu dowiaduje sie, że jest inaczej... ale to była tylko taka myśl w głowie a w rzeczywistości była radośc, że zdrowe dziecko sie nosi pod sercem :zawstydzona/y:

Eehh.. maran nie musisz zmniejszać czcionki kochana... :)))))) Ja początkowo nie wyobrażałam sobie dziewczynki po moim synku - niemowlę kojarzyło mi się tylko z chłopcem.... Ale jak boogie ochrzciła mi nienarodzone dziecko :-D to tak się do tego przywiązałam, że nie było mowy, żeby nie była "Mała Czarna" :rofl2: No i JEST :-):-D:-)

Wygońcie mnie spać, bo pożrę wszystkie bakalie i do ciast nie będzie :szok:

"Mały Czarny" haaaaahaha ;)))))))))))))

O Kurde muszę lecieć, bo czarna śpi od dwóch godzin... a co za tym idzie wcześnie wstanie :sorry: A tak fajnie mi się dziś po necie buszuje... po raz pierwszy się tak zrelaksowałam :tak:

Śpijcie dobrze :*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

My zmykamy na USG bioderek Mii, więc wpadłam życzyć Wam miłego dnia!

Kocurku - ja Cię wypatrzyłam na FB, więc zaproszenie poszło. ;-)

Asionku - dodajesz mi otuchy! :tak:;-) Mam nadzieje, że niedługo nam się ureguluje i szczerze powiem, ze ja się już nawet przyzwyczaiłam, ze mało snu mam, ale jakbym umiała Mii pomóc w tym cierpieniu, to byłoby cudownie! No, ale mówisz, że koło 2 m-ca się reguluje... :-) Oby tak to wyglądało i u nas!

Rurka - ale numer! :-) Może po prostu nie dało sie suśka zobaczyć? No, w każdym razie najważniejsze, by było zdrowe! :happy2:

Carolineee - jak samopoczucie? :-) Za 2 tyg. pokażesz nam II? :tak::tak::tak:

Mlodam - bezpiecznej podróży! I Wam wesołych!

Buziaki, kochane, my niedługo zmykamy do szpitala.

Ostatnia edycja:
reklama
Rurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::szok::rofl2::szok::-p Aleś mnie zaciekawiła!!!!!!!

Kocurku witaj!!!!!!!!! Ja tak n szybko i jedną ręką - tak poważnie weselicho planujecie??? Gratulacje!!!!

Carola Tobie też gratki!!!!!!!!!!!!!

U mnie zaręczyn raczej nie będzie, bo moje dłonie nie są stworzone do pierścionków :-p

Asionku reszta dnia nienajgorsza - tylko, że zwykle popołudniu dopada mnie takie znużenie, zmęczenie i chęć porobienia czegoś nie związanego z dziećmi...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry