reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Koleżanki drogie moje dziecię zgubiło gdzieś siusiaka:szok::szok::szok: wszystko super, ciśnienie, szyjka, wsio wsio wsio, tylko ten siusiak:szok: coś tam słabo było widać, mówiła, że dziewczynka, ale żeby potwierdzić 28 grudnia mamy iść do szpitala na 3D i tam dokładnie sprawdzi :)

reklama
Wy sie nie śmiejcie, my sie juz tak przyzwyczailiśmy do Krzysia... a mina Łukasza w gabinecie- bezcenna:-D:-D:-D no nic zobaczymy 28 grudnia co tam sie kryje:-D

Jak siusiaka dalej nie będzie to wymyśliliśmy Zuzię, chociaż tak bardzo chciałam Igę... Ł. sie nie podoba i Igi nie będzie :-(

ufff prezenty dla meza gotowe , choinka kupiona i ubrana :)
maly spi sobie smacznie wiec mam czas na BB :)

Witam ;)

nadal w dwupaku. w środę kontrola. skurcze pojedyńcze ale tak do kilkunastu na dobe. Wszyscy mi wróżą że do nowego roku wytrzymamy. Byłoby suuuper. Choinka juz ubrana. ide zobaczyc co u was

juz malo zostalo :szok: kolejna dzidzia na BB :-Dtrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za bezbolesny porod :))))

Kurka fajne te kaszki Holle ale drogie chyba...no ale bez cukru to super....

a nawet nie wiem ile kosztuja ... pewnie u mnie ich nie ma :/ tutaj malo co jest z takich rzeczy dla bobaa , trzeba bedzie z Pl przesylac ...

Asionek - super, że Ci synek tak pięknie śpi! Jeju, zazdroszczę! ;-)

:zawstydzona/y: Babki, jaka jest granica mrozowa, przy której już się nie powinno brać niemowlaczka na spacer? -5 st.? -10?

nie ma czego i ty sie doczekasz :) z tego co widze u nas na watku to jakos po 2 miesiacu wiekszosc dzieci zaczyna dluzej spac i sobie reguluje juz spanie nocne takze juz malo zostalo u wa :)
ja slyszalam,ze do minus 10 mozna ...

Ja nie chcę przechwalić dnia przed zachodem słońca, ale mam dziś super poranek! Mała sama leży w dużym łóżku, budzi się i zasypia sama..Maciuś chory, ale sam się sobą zajmuje...Mąż zaraz wróci do domu, żeby ze mną posiedzieć...A ja na BB mam czas...Oby więcej takich dni!

.

i jak reszta dnia ?? :) moj za to po poludniu marudny .. poszlam na drugi spacer to chociaz pospal ladnie :)

Hej Lil :) gdzieś tam na początku mnie mdliło od zapachu mięsą, wędliny i przy myciu zębów ale tak to nic mi nie dolegało... mi ten czas to się strasznie ciągnie i już chciałabym, żeby był maj:-D

oj mycie zebow to byla masakra hehe
szybko zleci zobaczysz jak pozniej bedziesz wspominac ciaze i tesknic za brzuszkiem , mi to zlecialo za szybko stanowczo ...

Aaaa no proszę:))
hehe,no to w lewym jajniku nie urosły:( Nie mógł znaleźć prawego jajniora ale w końcu się pokazał z pęcholem jak stodoła,który peknie do jutra:) I test owu pokazał to samo:))))
Czyli wczoraj działalismy i mamy powtórzyć dzisiaj i jutro,od czwartku luteina.I przykazanie: ''sprawcie sobie prezent na święta'' :)
A Ninka ma zapalenie oskrzeli:((((((((((((

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i zaliczyłam pierwszą jazdę autem,nikogo nie zabiłam,jutro jadę w miasto:)

wow swietne nowiny !! musi sie udac teraz to juz wyjscia nie ma :))) mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zdrowka dla malej !!

kurna ale Ci zazdroszcze u nas z ząbkowaniem masakra, nikomu nie zycze takiego jakie jest u nas :( ja czasem to rycze z bezradności, złości i przemęczenia...

co do tego ze spaniem to tez wlasnie mi sie tak wydaje , ze co z tego jak zacznie sie malego uczyc po kolkach , jak niedlugo zeby i znowu od poczatku :)
oby malutkiej juz tak bolesnie te zabki nie szly !!!

no dobra a ja nie moglam sie powstrzymac i wkleje wam swoje duze oblicze.

slicznie !!! i jakie duze ?? !!! cudnie i tyle :)

Mary piżama party :):-)

oooo hehe to jest plan :-D:-D:-D

Jestem :-)

Odnowiłam po roku znajomość z facebookiem, zapraszam jakby ktoś chciał się z kocurem bratać ;))))

a jak cie znalezc ?? :)))

wow Rureczka hehe co za wiesci !! :))) wyobrazam sobie mine meza hehe

Ostatnia edycja:
Asionek co zakupiłaś?:)
Ja właśnie dałam czadu i kupiłam mnóstwo testów ciążowych na Allegro:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry