reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Koleżanki drogie moje dziecię zgubiło gdzieś siusiaka:szok::szok::szok: wszystko super, ciśnienie, szyjka, wsio wsio wsio, tylko ten siusiak:szok: coś tam słabo było widać, mówiła, że dziewczynka, ale żeby potwierdzić 28 grudnia mamy iść do szpitala na 3D i tam dokładnie sprawdzi :)

reklama
Wy sie nie śmiejcie, my sie juz tak przyzwyczailiśmy do Krzysia... a mina Łukasza w gabinecie- bezcenna:-D:-D:-D no nic zobaczymy 28 grudnia co tam sie kryje:-D

Jak siusiaka dalej nie będzie to wymyśliliśmy Zuzię, chociaż tak bardzo chciałam Igę... Ł. sie nie podoba i Igi nie będzie :-(

ufff prezenty dla meza gotowe , choinka kupiona i ubrana :)
maly spi sobie smacznie wiec mam czas na BB :)

Witam ;)

nadal w dwupaku. w środę kontrola. skurcze pojedyńcze ale tak do kilkunastu na dobe. Wszyscy mi wróżą że do nowego roku wytrzymamy. Byłoby suuuper. Choinka juz ubrana. ide zobaczyc co u was

juz malo zostalo :szok: kolejna dzidzia na BB :-Dtrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za bezbolesny porod :))))

Kurka fajne te kaszki Holle ale drogie chyba...no ale bez cukru to super....

a nawet nie wiem ile kosztuja ... pewnie u mnie ich nie ma :/ tutaj malo co jest z takich rzeczy dla bobaa , trzeba bedzie z Pl przesylac ...

Asionek - super, że Ci synek tak pięknie śpi! Jeju, zazdroszczę! ;-)

:zawstydzona/y: Babki, jaka jest granica mrozowa, przy której już się nie powinno brać niemowlaczka na spacer? -5 st.? -10?

nie ma czego i ty sie doczekasz :) z tego co widze u nas na watku to jakos po 2 miesiacu wiekszosc dzieci zaczyna dluzej spac i sobie reguluje juz spanie nocne takze juz malo zostalo u wa :)
ja slyszalam,ze do minus 10 mozna ...

Ja nie chcę przechwalić dnia przed zachodem słońca, ale mam dziś super poranek! Mała sama leży w dużym łóżku, budzi się i zasypia sama..Maciuś chory, ale sam się sobą zajmuje...Mąż zaraz wróci do domu, żeby ze mną posiedzieć...A ja na BB mam czas...Oby więcej takich dni!

.

i jak reszta dnia ?? :) moj za to po poludniu marudny .. poszlam na drugi spacer to chociaz pospal ladnie :)

Hej Lil :) gdzieś tam na początku mnie mdliło od zapachu mięsą, wędliny i przy myciu zębów ale tak to nic mi nie dolegało... mi ten czas to się strasznie ciągnie i już chciałabym, żeby był maj:-D

oj mycie zebow to byla masakra hehe
szybko zleci zobaczysz jak pozniej bedziesz wspominac ciaze i tesknic za brzuszkiem , mi to zlecialo za szybko stanowczo ...

Aaaa no proszę:))
hehe,no to w lewym jajniku nie urosły:( Nie mógł znaleźć prawego jajniora ale w końcu się pokazał z pęcholem jak stodoła,który peknie do jutra:) I test owu pokazał to samo:))))
Czyli wczoraj działalismy i mamy powtórzyć dzisiaj i jutro,od czwartku luteina.I przykazanie: ''sprawcie sobie prezent na święta'' :)
A Ninka ma zapalenie oskrzeli:((((((((((((

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i zaliczyłam pierwszą jazdę autem,nikogo nie zabiłam,jutro jadę w miasto:)

wow swietne nowiny !! musi sie udac teraz to juz wyjscia nie ma :))) mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zdrowka dla malej !!

kurna ale Ci zazdroszcze u nas z ząbkowaniem masakra, nikomu nie zycze takiego jakie jest u nas :( ja czasem to rycze z bezradności, złości i przemęczenia...

co do tego ze spaniem to tez wlasnie mi sie tak wydaje , ze co z tego jak zacznie sie malego uczyc po kolkach , jak niedlugo zeby i znowu od poczatku :)
oby malutkiej juz tak bolesnie te zabki nie szly !!!

no dobra a ja nie moglam sie powstrzymac i wkleje wam swoje duze oblicze.

slicznie !!! i jakie duze ?? !!! cudnie i tyle :)

Mary piżama party :):-)

oooo hehe to jest plan :-D:-D:-D

Jestem :-)

Odnowiłam po roku znajomość z facebookiem, zapraszam jakby ktoś chciał się z kocurem bratać ;))))

a jak cie znalezc ?? :)))

wow Rureczka hehe co za wiesci !! :))) wyobrazam sobie mine meza hehe

Ostatnia edycja:
Asionek co zakupiłaś?:)
Ja właśnie dałam czadu i kupiłam mnóstwo testów ciążowych na Allegro:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry