reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola u mnie najwiekszy problem to, to ze wozek po Iwie jest calkowicie sprawny i w dodatku niebieski wiec nawet do koloru sie przyczepic nie moge. :-D
a moj M nie toleruje zamiany, w sensie sprzedam ten, doloze i kupie inny. ,,skoro cos jest dobre to po co wymieniac"
oj tam to maja mam jeszcze czas zeby cos pokombinowac:-p
rureczka&&&&&&&&&&&&& za wizyte

Łojjjjjjjjj to by się moim mężem Twój Ł. nie nabył:)))) albo bym Go nauczyła wymiany,zamiany i zakupów bez potrzeby:)))))

Kołyska śliczna ale mam jedno ''ale'':mianowicie Coneco,mam uczulenie na tą firmę niestety,nie dzierżę jej.

No dokładnie Wiola :):-D

Właśnie doczytałam,że żona Pazury znowu zaciążyła...aż mi się smutno zrobiło i nie wiem dlaczego...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem :-)

carolla &&&&&&&&&&&&&&&&&&& że aż nie wiem co..!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

wiola cudna z Ciebie kobitka :-):-):-)

paulina łaaaał faktycznie zielone jak kota :-D A Mała jaki kolor nieziemski ma w oczach !!

lili głaski dla uroczego serdelka :rofl2: A te zaręczyny w toku to u mnie :))) Od roku hahaha ;)))))))))))))))))

mary
mała śmieszka mamusi cuuudna !! :tak::-):-)

rureczka
i jak po wizycie????

O raaany jużem zapomniała co jeszcze...:sorry:

Odnowiłam po roku znajomość z facebookiem, zapraszam jakby ktoś chciał się z kocurem bratać ;))))

Ostatnia edycja:
Witam moje drogie ;]

Cały czas Was podczytuję ;* ale jestem zza krzakami :-)
Spraw z K... w toku . No nic dalej sie wogole małym nie interesuje 5 dzien znowu go nie ma . oh.
Aaa i co najwazniejsze młody ma ząbka u góry :-):-);-)

rureczko jak po wizycie ? Chłopak potwierdzony ?
wiolka ślicznie ciężaróweczko ;-)
Carola ! ~o ~o ~o ~o do celu !!! &&&&&&&&&&&&&&& ;-)

a teraz troszke cukru ;]

P031211_18.46.jpgP071211_14.01.jpgP131211_11.55_[03].jpgP151211_11.19.jpgDSC00010.jpg

a teraz mama :D
P161211_08.55_[01].jpgP191211_12.24_[02].jpgP191211_12.23_[01].jpgJaa 05.12.11.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry