reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - dziękuję, kochana! Mia ma takie chwile, że się śmieje pełną buzią! :laugh2::laugh2: Zaczyna też powolutku gaworzyć! :happy::happy::happy:

Wiola - super wyglądasz, i jaki ślicznie zarysowany brzuś! U Mamy05 w porządku i to mnie bardzo cieszy! Też o niej myślę, czasem popiszemy, ale fajnie, ze jest na Weterankach, bo można wlecieć i zobaczyć, co u niej.
:tak: No i ja kciuków za nią nie puściłam!

Maran - współczuję tego ząbkowania, aż się zaczęłam bać, jak to u nas pójdzie... :zawstydzona/y:

Dziś sobie pomyślałam, ze za jakieś 2 miesiące skończą się kolkowe problemy Mii! :-):-) Damy radę!

Mamy maluszków - jakie plany na Sylwestra?
;-)

reklama
carola no to teraz bedzie na mnie ze zaczarowalam i bucikow nie bylo:-D
rureczko ja juz porobilam selekcje na uniseks , typowo chlopiece i typowo dziewczece.zazdroszcze ci kompletowania wyprawki oczywiscie nie pod wzgledem finansowym ale dlatego ze bedziesz mogla wszystko sobie powybierac.

mary mysle ze najduzej jeszcze z miesiac was koleczki pomecza a potem tak z 3 miesiace i zaczna sie zabki:-p

Oliwka ja poczekam na Twoje najpierw, w końcu to już za chwilę będą II kreski i cudowne zakończenie roku dla Was:tak:

Rurka dzięki:) Dzisiaj były II piękne kreski na owulacyjnym i mam nadzieję,że za 2tyg będą takie same na ciążowym:)
Rureczko,Ninka właśnie dostała pocztówkę,piekna jest,serdecznie dziekujemy:)))
No i Ciocia Just:)
Buziaki,kochane jesteście!:) ***

Karola nie ma za co i przepraszam, że tak późno, zupełnie zapomniałam:zawstydzona/y::-D buziaki dla Ninki :tak:

Wiolu ja to jak idę do jakiegoś sklepu, to najchętniej wzięłabym wszystko co mi wpadnie w ręce, dobrze, że Łukasz ze mną chodzi i mnie troszkę stopuje :-) Tak naprawdę to z droższych rzeczy zostanie nam do kupienia tylko łóżeczko, bujaczek i jakaś fajna mata edukacyjna, bo wszystko inne czyli wózki, nosidełko, wanienkę dostaniemy od mojej kuzynki, która kupiła, mało używała i tak sobie stoi prawie nowe, dla mnie to oczywiście wielka oszczędność:cool2:

rureczko znam to w pierwszej ciazy tez tak mialam, a teraz jeszcze ani jednej rzeczy nie kupilam dla malucha.chyba nadal nie wierze ze bedzie chlopak.
ja w sumie z duzych rzeczy mam wszystko , chcialabym kupic inny wozek ale pewnie Lukasz mnie przystopuje i zostanie ten co jest.

a swoja droge Lukasze maja cos w sobie ze stapaja twardo po ziemi i nie dadza poszalec:-D

Ja strasznie chciałam kołyskę, oglądałam, sprawdzałam, w końcu zrezygnowałam... 400-600 zł na kilka miesięcy skutecznie mnie zniechęciło:eek:

Ja miałam mini łóżeczko z Agatha Ruiz de La Prada,kilkaset euro daliśmy + 150e za dwa komplety pościeli i prześcieradełka,używałam je 3 miesiące...ale warto było,piękne:))))
Ja gadżeciara bym sobie nie odmówiła:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry