reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - dziękuję, kochana! Mia ma takie chwile, że się śmieje pełną buzią! :laugh2::laugh2: Zaczyna też powolutku gaworzyć! :happy::happy::happy:

Wiola - super wyglądasz, i jaki ślicznie zarysowany brzuś! U Mamy05 w porządku i to mnie bardzo cieszy! Też o niej myślę, czasem popiszemy, ale fajnie, ze jest na Weterankach, bo można wlecieć i zobaczyć, co u niej.
:tak: No i ja kciuków za nią nie puściłam!

Maran - współczuję tego ząbkowania, aż się zaczęłam bać, jak to u nas pójdzie... :zawstydzona/y:

Dziś sobie pomyślałam, ze za jakieś 2 miesiące skończą się kolkowe problemy Mii! :-):-) Damy radę!

Mamy maluszków - jakie plany na Sylwestra?
;-)

reklama
carola no to teraz bedzie na mnie ze zaczarowalam i bucikow nie bylo:-D
rureczko ja juz porobilam selekcje na uniseks , typowo chlopiece i typowo dziewczece.zazdroszcze ci kompletowania wyprawki oczywiscie nie pod wzgledem finansowym ale dlatego ze bedziesz mogla wszystko sobie powybierac.

mary mysle ze najduzej jeszcze z miesiac was koleczki pomecza a potem tak z 3 miesiace i zaczna sie zabki:-p

Oliwka ja poczekam na Twoje najpierw, w końcu to już za chwilę będą II kreski i cudowne zakończenie roku dla Was:tak:

Rurka dzięki:) Dzisiaj były II piękne kreski na owulacyjnym i mam nadzieję,że za 2tyg będą takie same na ciążowym:)
Rureczko,Ninka właśnie dostała pocztówkę,piekna jest,serdecznie dziekujemy:)))
No i Ciocia Just:)
Buziaki,kochane jesteście!:) ***

Karola nie ma za co i przepraszam, że tak późno, zupełnie zapomniałam:zawstydzona/y::-D buziaki dla Ninki :tak:

Wiolu ja to jak idę do jakiegoś sklepu, to najchętniej wzięłabym wszystko co mi wpadnie w ręce, dobrze, że Łukasz ze mną chodzi i mnie troszkę stopuje :-) Tak naprawdę to z droższych rzeczy zostanie nam do kupienia tylko łóżeczko, bujaczek i jakaś fajna mata edukacyjna, bo wszystko inne czyli wózki, nosidełko, wanienkę dostaniemy od mojej kuzynki, która kupiła, mało używała i tak sobie stoi prawie nowe, dla mnie to oczywiście wielka oszczędność:cool2:

rureczko znam to w pierwszej ciazy tez tak mialam, a teraz jeszcze ani jednej rzeczy nie kupilam dla malucha.chyba nadal nie wierze ze bedzie chlopak.
ja w sumie z duzych rzeczy mam wszystko , chcialabym kupic inny wozek ale pewnie Lukasz mnie przystopuje i zostanie ten co jest.

a swoja droge Lukasze maja cos w sobie ze stapaja twardo po ziemi i nie dadza poszalec:-D

Ja strasznie chciałam kołyskę, oglądałam, sprawdzałam, w końcu zrezygnowałam... 400-600 zł na kilka miesięcy skutecznie mnie zniechęciło:eek:

Ja miałam mini łóżeczko z Agatha Ruiz de La Prada,kilkaset euro daliśmy + 150e za dwa komplety pościeli i prześcieradełka,używałam je 3 miesiące...ale warto było,piękne:))))
Ja gadżeciara bym sobie nie odmówiła:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry