reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola : no wiedzialam ze ty cis rurce doradzisz ;)
a pewnie z enie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ;) tez mam takich kilka par kupionych przez net co czekaja i musialam zorganizowac inne ;)

maran : u nas tez kolki gorsze niz zabki... kazde dziecko inne...

reklama
no dobra a ja nie moglam sie powstrzymac i wkleje wam swoje duze oblicze.

Załączniki

• DSCN5507.jpg
    DSCN5507.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 44
Carola no ja dziś rano miałam pytać o nasze kochane staraczki i oczywiście z głowy mi wyleciało...Za Twoje staranka trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i się jeszcze raz dopytam - jakieś zaręczyny się u Ciebie szykują??? I widzę, że szukasz sukni ślubnej??? Gratulować??? :-)

A co z Zizi, Ajas - jak tam przed świętami??? Tak sobie marzę, że może mama i palemka do nas zajrzą??? O kim zapomniałam???? Ściskam Was dziewczyny mocno!!!

Maran współczuję tego ząbkowania...Pocieszenie jedyne jest takie, że w końcu to minie i będzie lepiej....Ciekawe jak u mnie będzie z Martynką - z Maciusiem tak różnie bywało...Ale dał mi tak popalić od początku, że w sumie to już cierpiałam ciągiem...Nie było jakiejś masakry...

Rureczko pewnie, że lepiej już teraz zacząć pokoik szykować, a nie potem wszystko w nerwach i na ostatnią chwilę...No i to bardzo umila czekanie...:-)

Wioluś pełen szacun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepięknie wyglądasz!!!!!!!! Laska jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczy mi z orbit wyłażą i zazdroszczę Ci tej ciąży teraz!

Mary te 3 zdjątka super zrobiłaś! A mała jaka roześmiana :)) Znaczy, że czuje się świetnie z taką fajną mamą :)))

Ostatnia edycja:
Wiola fiu fiu:) Laseczka jesteś,brzusio piękny!
Lil my jesteśmy po cywilnym,dzisiaj równe 10miesięcy a planujemy powoli kościelny ale dopiero na wiosnę 2013:)

lil , carola dziekuje:zawstydzona/y::-pjak fajnie czasem wkleic wam jakies zdjecie i sobie chcoc na chwile samoocene podniesc.

carola co do bucikow dla dziewczynek i sie bardzo podobaja te dla Oliwkii a to przez to ze wzorkow zwierzecych nie lubie:-p.

lil ja mam nadzieje ze przed moim drugim porodem jeszcze zdarzymy sie spotkac...a na zywo nie ma czego zazdroscic

wiecie o kim dzis myslalam ? o Balbince. dawno jej nie bylo i na innych watkach tez sie nie udziela.a no i o Marcepanku tez dzis myslalam.
a mame i palemke sie nie martwie bo czasem na weterankach je podczytam , nadal trzymam za was &&&&&&&&&

Wiola,no niestety Pan zadzwonił,że nie ma w panterkę jej rozmiaru:(
Dostaną obie te czarne...
Balbinka nie wróciła i nie odezwała się,mimo,że pisałam maila...
Marcepanek też milczy...po ostatniej tragedii napisała mi sms-a...ja teraz nie mam do niej numeru bo wcięło mi wraz ze zmianą telefonu:((((
Teraz już się nie odzywa:(

Jos, Carola dzięki, w necie też szukam i ostatnio znalazłam śliczne łóżeczko w całym wyposażeniem przecenione z 500 zł na 300 zł. Jak dzisiaj lekarz potwierdzi, że mój synek zostanie synkiem to zakupię oczywiście w odpowiednim kolorze:-D Ciuszków już trochę kupiłam, takich 52/56 body, pajacyki, rampersy ale na razie uniseksy. Dużo ubranek dostałam, ale co z tego jak wszystko różowe. Oczywiście chlopczyka też w różowe można ubrać, ale są to w większości ubranka 3-6-9 mc i niestety falbanki, kwiatuszki, laleczki, spódniczki, sukieneczki... pochowane w kartonie będą czekać na kolejną Dzidzię:-D:-D

reklama
Oliwka ja poczekam na Twoje najpierw, w końcu to już za chwilę będą II kreski i cudowne zakończenie roku dla Was:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry