reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola : no wiedzialam ze ty cis rurce doradzisz ;)
a pewnie z enie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ;) tez mam takich kilka par kupionych przez net co czekaja i musialam zorganizowac inne ;)

maran : u nas tez kolki gorsze niz zabki... kazde dziecko inne...

reklama
no dobra a ja nie moglam sie powstrzymac i wkleje wam swoje duze oblicze.

Załączniki

• DSCN5507.jpg
    DSCN5507.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 51
Carola no ja dziś rano miałam pytać o nasze kochane staraczki i oczywiście z głowy mi wyleciało...Za Twoje staranka trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i się jeszcze raz dopytam - jakieś zaręczyny się u Ciebie szykują??? I widzę, że szukasz sukni ślubnej??? Gratulować??? :-)

A co z Zizi, Ajas - jak tam przed świętami??? Tak sobie marzę, że może mama i palemka do nas zajrzą??? O kim zapomniałam???? Ściskam Was dziewczyny mocno!!!

Maran współczuję tego ząbkowania...Pocieszenie jedyne jest takie, że w końcu to minie i będzie lepiej....Ciekawe jak u mnie będzie z Martynką - z Maciusiem tak różnie bywało...Ale dał mi tak popalić od początku, że w sumie to już cierpiałam ciągiem...Nie było jakiejś masakry...

Rureczko pewnie, że lepiej już teraz zacząć pokoik szykować, a nie potem wszystko w nerwach i na ostatnią chwilę...No i to bardzo umila czekanie...:-)

Wioluś pełen szacun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepięknie wyglądasz!!!!!!!! Laska jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczy mi z orbit wyłażą i zazdroszczę Ci tej ciąży teraz!

Mary te 3 zdjątka super zrobiłaś! A mała jaka roześmiana :)) Znaczy, że czuje się świetnie z taką fajną mamą :)))

Ostatnia edycja:
Wiola fiu fiu:) Laseczka jesteś,brzusio piękny!
Lil my jesteśmy po cywilnym,dzisiaj równe 10miesięcy a planujemy powoli kościelny ale dopiero na wiosnę 2013:)

lil , carola dziekuje:zawstydzona/y::-pjak fajnie czasem wkleic wam jakies zdjecie i sobie chcoc na chwile samoocene podniesc.

carola co do bucikow dla dziewczynek i sie bardzo podobaja te dla Oliwkii a to przez to ze wzorkow zwierzecych nie lubie:-p.

lil ja mam nadzieje ze przed moim drugim porodem jeszcze zdarzymy sie spotkac...a na zywo nie ma czego zazdroscic

wiecie o kim dzis myslalam ? o Balbince. dawno jej nie bylo i na innych watkach tez sie nie udziela.a no i o Marcepanku tez dzis myslalam.
a mame i palemke sie nie martwie bo czasem na weterankach je podczytam , nadal trzymam za was &&&&&&&&&

Wiola,no niestety Pan zadzwonił,że nie ma w panterkę jej rozmiaru:(
Dostaną obie te czarne...
Balbinka nie wróciła i nie odezwała się,mimo,że pisałam maila...
Marcepanek też milczy...po ostatniej tragedii napisała mi sms-a...ja teraz nie mam do niej numeru bo wcięło mi wraz ze zmianą telefonu:((((
Teraz już się nie odzywa:(

Jos, Carola dzięki, w necie też szukam i ostatnio znalazłam śliczne łóżeczko w całym wyposażeniem przecenione z 500 zł na 300 zł. Jak dzisiaj lekarz potwierdzi, że mój synek zostanie synkiem to zakupię oczywiście w odpowiednim kolorze:-D Ciuszków już trochę kupiłam, takich 52/56 body, pajacyki, rampersy ale na razie uniseksy. Dużo ubranek dostałam, ale co z tego jak wszystko różowe. Oczywiście chlopczyka też w różowe można ubrać, ale są to w większości ubranka 3-6-9 mc i niestety falbanki, kwiatuszki, laleczki, spódniczki, sukieneczki... pochowane w kartonie będą czekać na kolejną Dzidzię:-D:-D

reklama
Oliwka ja poczekam na Twoje najpierw, w końcu to już za chwilę będą II kreski i cudowne zakończenie roku dla Was:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry