reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczka no w ciąży to się czas ciągnie - ale postaraj się jakoś delektować tym czasem, bo jeszcze za nim zatęsknisz...Pierwsza ciąża jest wspaniałym przeżyciem moim zdaniem - druga już nie jest taka fajna....I super, że miałaś tak mało dolegliwości! Zazdroszczę!

reklama
Może gdybym pracowała, to czas szybciej by leciał, a tak? do 16 albo i dłużej Łukasza nie ma, to nudno mi niemiłosiernie, ileż można sprzątać i gotować? Dobrze, że moje przyjaciółki albo nie pracują, albo z dziećmi siedzą, to zawsze można poplotkować przy soczku i jakoś leci. Teraz święta, zaraz później sylwester to też szybko minie...
Powiedz mi kochana jak Maciuś zareagował na siostrzyczkę??

Rureczko Maciuś super w sumie zareagował, ale czasem nie było lekko...Teraz chyba już coraz łatwiej dla wszystkich jest...A Ty może lubisz czytać książki? Jakbym ja miała tyle wolnego to bym czytała książki i oglądała fajne seriale z netu - polecam m.in. FRINGE, Parenthood, The Good Wife, Spartacus, Gra o tron, How I met your mother - nie wiem co jeszcze - ale na oglądniu fajnie czas leci! Muszę powoli zmykać, bo mała się obudziła i kupę zrobiła.

Czytam Lil, czytam, jak nie z biblioteki, to dużo ebooków mi Łukasz sciąga:-D Teraz po nowym roku chcemy się zabrać za urządzanie pokoju dla Dzidziusia, chociaż niektórzy uważają, że to za wcześnie... Tyle, że ja wole systematycznie, powoli, a nie później wszystko w jeden miesiąc, bo wyprawka dla maluszka jest tak droga, że jednorazowo nie wyrobimy finansowo:eek:

No jak to nie, jak ja już od 10 co chwilę i tutaj i na weterankach wypatruję wiadomości, co też gin Ci dobrego powiedział :))

Aaaa no proszę:))
hehe,no to w lewym jajniku nie urosły:( Nie mógł znaleźć prawego jajniora ale w końcu się pokazał z pęcholem jak stodoła,który peknie do jutra:) I test owu pokazał to samo:))))
Czyli wczoraj działalismy i mamy powtórzyć dzisiaj i jutro,od czwartku luteina.I przykazanie: ''sprawcie sobie prezent na święta'' :)
A Ninka ma zapalenie oskrzeli:((((((((((((

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i zaliczyłam pierwszą jazdę autem,nikogo nie zabiłam,jutro jadę w miasto:)

Lil - dzięki, kochana, tak myślałam, ze coś koło -5 st. A co do mojego M. to on ma fajne podejście, choć czasem się niezgadzamy - ja przed porodem mądrala byłam, taka stanowcza w moich poglądach. :cool2: Ale po porodzie stałam się bardziej wrażliwa i uczuciowa jesli chodzi o Mię i teraz ważniejsze od jakichś tam zasad, które nam mają ułatwić życie jest dla mnie to, by dać jej dużo ciepła i miłości. No, ale wiem, ze on ma rację w wielu kwestiach. Ze spaniem w swoim łóżeczku się zgadzam w 100%, ale przemawia przeze mnie mamine miękkie serce też... :tak::tak:

Carolineee
- jak tam zdrówko? A, doczytałam! No to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! I zdróweczka dla Ninki
!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny.
Tym razem MUSI SIĘ udać!!!!!!!!!
A Ninka mam nadzieję,że po antybiotyku wyzdrowieje na święta:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry