reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczka no w ciąży to się czas ciągnie - ale postaraj się jakoś delektować tym czasem, bo jeszcze za nim zatęsknisz...Pierwsza ciąża jest wspaniałym przeżyciem moim zdaniem - druga już nie jest taka fajna....I super, że miałaś tak mało dolegliwości! Zazdroszczę!

reklama
Może gdybym pracowała, to czas szybciej by leciał, a tak? do 16 albo i dłużej Łukasza nie ma, to nudno mi niemiłosiernie, ileż można sprzątać i gotować? Dobrze, że moje przyjaciółki albo nie pracują, albo z dziećmi siedzą, to zawsze można poplotkować przy soczku i jakoś leci. Teraz święta, zaraz później sylwester to też szybko minie...
Powiedz mi kochana jak Maciuś zareagował na siostrzyczkę??

Rureczko Maciuś super w sumie zareagował, ale czasem nie było lekko...Teraz chyba już coraz łatwiej dla wszystkich jest...A Ty może lubisz czytać książki? Jakbym ja miała tyle wolnego to bym czytała książki i oglądała fajne seriale z netu - polecam m.in. FRINGE, Parenthood, The Good Wife, Spartacus, Gra o tron, How I met your mother - nie wiem co jeszcze - ale na oglądniu fajnie czas leci! Muszę powoli zmykać, bo mała się obudziła i kupę zrobiła.

Czytam Lil, czytam, jak nie z biblioteki, to dużo ebooków mi Łukasz sciąga:-D Teraz po nowym roku chcemy się zabrać za urządzanie pokoju dla Dzidziusia, chociaż niektórzy uważają, że to za wcześnie... Tyle, że ja wole systematycznie, powoli, a nie później wszystko w jeden miesiąc, bo wyprawka dla maluszka jest tak droga, że jednorazowo nie wyrobimy finansowo:eek:

No jak to nie, jak ja już od 10 co chwilę i tutaj i na weterankach wypatruję wiadomości, co też gin Ci dobrego powiedział :))

Aaaa no proszę:))
hehe,no to w lewym jajniku nie urosły:( Nie mógł znaleźć prawego jajniora ale w końcu się pokazał z pęcholem jak stodoła,który peknie do jutra:) I test owu pokazał to samo:))))
Czyli wczoraj działalismy i mamy powtórzyć dzisiaj i jutro,od czwartku luteina.I przykazanie: ''sprawcie sobie prezent na święta'' :)
A Ninka ma zapalenie oskrzeli:((((((((((((

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i zaliczyłam pierwszą jazdę autem,nikogo nie zabiłam,jutro jadę w miasto:)

Lil - dzięki, kochana, tak myślałam, ze coś koło -5 st. A co do mojego M. to on ma fajne podejście, choć czasem się niezgadzamy - ja przed porodem mądrala byłam, taka stanowcza w moich poglądach. :cool2: Ale po porodzie stałam się bardziej wrażliwa i uczuciowa jesli chodzi o Mię i teraz ważniejsze od jakichś tam zasad, które nam mają ułatwić życie jest dla mnie to, by dać jej dużo ciepła i miłości. No, ale wiem, ze on ma rację w wielu kwestiach. Ze spaniem w swoim łóżeczku się zgadzam w 100%, ale przemawia przeze mnie mamine miękkie serce też... :tak::tak:

Carolineee
- jak tam zdrówko? A, doczytałam! No to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! I zdróweczka dla Ninki
!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny.
Tym razem MUSI SIĘ udać!!!!!!!!!
A Ninka mam nadzieję,że po antybiotyku wyzdrowieje na święta:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry