uff jestem
znajomi niedawno poszli
wpadlam poczytac ( tak , tak ja tez uzalezniona hehe ) i ide spac
maly sam zasnal sobie po sesji machania lapkami jak szalony ...
nie no usmialam sie jak glupia
Dobry!
Asionek - a nie, na szczęście nie płakała długo, tzn. 1 h, ale jak na nią to króciutko. Tyle, że strasznie cierpiała z powodu brzuszka i zanosiła się okropnie, ale zasnęła w końcu jak aniołek, pewnie też ze zmęczenia. Jeju, że też ja nie mogę jej pomóc, jak się tak męczy... :--( No, ale jakby mniej już, więc się cieszę! A ja też okropnie się czuję ze sobą, jak o siebie nie zadbam, z tymi kłakami to już płakać mi się chciało, jak przeglądałam się w lustrze... Jeszcze tylko coś z kolorem muszę zrobić, ale znów dylemacik: rozjaśnić, czy zostać przy tym brązie...
no to jest najgorsze jak nie ma jak pomoc malenstwu
na szczescie czas szybko leci i przechodza te problemy z brzuszkiem , oby tylko szybko !!
tez musze farbe polozyc , u mnie jak zwykle ciemny braz bez szalenstw
Hejka
asionek : ale ty masz zrywy... a ja juz nawet zrywow nie mam... kilka m-cy temu kupilam make up'a super korektor na podkowki... i uzylam 2 lub 3 razy dokladnie nie pamietam... meteoryty guerlain leza od roku i kisna... sie przetrminuja biedne... ale licze ze na wiosne sie zmotywuje... tylko czy sie nie ludze...
((((((((((((((((((((((((((((((((((( ??????????
meteoryty sa wieczne hehe , tak zebys nie miala stresa , ze sie przeterminuja czy cos
nawet jakbys je codziennie miziala to one i tak kurka konczyc sie nie chca
ja juz nawet dosypki robilam i dalej tego masa jest
ale uwielbiam opakoanie i zapach
no i efekt na buzce tez niczego sobie
Asionek a u Was ciągle 20 stopni?????
niestety juz nie
:-(
co prawda zimno nie jest , ale juz nie za cieplo , dobrze , ze wiosna tutaj szybko przychodzi
hej hej
a ja mam problemo z moim najmniejszym dzieckiem-w ciągu dnia nie chce jeśc z butelki...sok i herbatkę jako tako pociągnie, ale mleko?pociągnie trochę a potem lipa i mleko trzeba wylewac...za to z łyżeczki je ślicznie-dziś się wkurzyłam-przelałam mleko z butelki do miseczki-wkruszyłam trochę chrupek kukurydz. i dałam na pół płynno, bo przecież nie mogę jej dawac ciągle tych słodkich ryżowych (a właśnie ktoś zna kaszki nie słodzone?)-zjadła. w nocy potrafi 180ml bez niczego wypic...już nie mam pomysłu na nią
ja znam takie kaszki
Hole sie zwa , albo przez dwa L , albo e ?? w kazdym razie jakos tak ( na alegro byly ) , sa bez cukru
I jeszcze mi się przypomniało:
Asionek Twojemu to naprawdę rybka gdzie śpi??? A jak w ogóle usypia??? I z tym łóżeczkiem to się nie martw - ja niby miałam doświadczenie - ale akurat Maciuś to spał tylko w łóżeczku - kupiłam drugie łóżeczko i używam jako składzik do rzeczy, których nie mam gdzie położyć
no tam gdzie go poloze tam spi sobie smacznie
jakos mu nie sprawia to roznicy
w Pl tez spal raz na lozku , raz w gondoli i bylo oki
a usypia ok 20 , czasami wczesniej jak ostatnio , kapiel , cyc , kolysanka i spi , czasami do kolysanki juz nie dotrwa ... dzisiaj z nadmiaru wrazen nie mogl zasnac za szybko , ale zostawilam go samego pomachal lapkami cos tam pogadal i jak zajrzalam do niego to juz spal rozwalony na pol wyra
oby mu to nie przeszlo !!
hej ja mam tylko przesyłkę dla Asionka
Daniel z tatusiem robił
Zobacz załącznik 417725
'nie zrobiona' mamusia i Maja
Zobacz załącznik 417732
dziekuje bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!
)))))))))))))))))))))))))))
sliczne z was kobietki
a malutka jakie ma oczka ogromne
))
oki ide spac