reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny Ninka jako tako,ma straszny kaszel i stan podgorączkowy.
Serge świetny filmik:)
Jos...bo ja do sesji make up i owszem...dlatego tak mało zdjęć wstawiam...

reklama
jos mnie wyprostowała :-p
Dzień Dobry Kochane Koleżanki !!! :-):-):-)

Ooo to i ja zakrzyknę "Wiwat MM !!" Przedwczoraj Ola przespała w nocy 6 godzin CIĘGIEM !! A wczoraj i dziś po 4 h - też nieźle, w porównaniu do wcześniejszych pobudek co 1,5 - 2 h :tak:

Ostatnia edycja:
kocurek : nie wyprostowala nie! jos sie ubawila po pachy :) bardzo pozytywnie zabrzmialo to wejscie smoka :))))))))))))))))))))))))))
a dzidzie - ja bym wam zyczyla... choc nie wiem czy wy sobie zyczycie :) ale ja bym sie cieszyla bardzo :))) bardzo bardzo :)

serg : ja taka energie mialam po ostatniej wizycie 25.11 w piatek... az mi tesciowa mowila ze nie doczekam do cc 2.12, ze czuje ze urodze w ten weekend ... i nawet do niedizlei nie wyczekalam tylko w sobote 26.11 o 6-7 rano sie zaczelo :)

kocurek : widze ze tez sie przekonalas co do MM :) i dobrze! :)

jos :-):-):-) no ja tak dla żartów z tym dzikim sexem wyskoczyłam oczywiście, ale faktycznie mieliśmy dziś swoje 5 minut hahaha :-D
Bardzo dziękuję, ale kolejne bebe dopiero najszybciej za 2 lata :-p

A MM karmię już cały czas na przemian z cycem. I jestem zadowolona :tak: Mała też. A jak sobie gawędzi z butelką i smoczkiem - pękam czasami ze śmiechu :-D

coto ja miałam.... AAAAA...!! carola ten pierścionek PRZEPIĘKNY ..!! :szok:

Ostatnia edycja:
carola 59zł nie..???? :-) Wspaniały, Podobny do mojego zaręczynowego, na którego wciąż czekam... Teraz to już nawet nie wiem, gdzie schowany po tej przeprowadzce.. se popatrzeć nie mogę no :dry::-p

Kocham Was czytać i tęsknię za częstszym i gęstszym pisaniem, ale coś mi ostatnio nie wychodzi...

Kocurku
zazdrość mnie zżera! Nie dość, że Oleńka 6 godzin prześpi to jeszcze ten sex!!!!!!!!!!

Jos ja też bez makijażu, nawet się nie depiluję zbytnio, bo na razie nie ma po co - włosy co z tego, że podcięłam - i tak ciągle byle jak uwiązane...W spodniach chodzę wciąż tych samych, bo w inne się nie mieszczę...Mam nadzieję, że ciut Cię pocieszyłam..

Sol kurka nie doczytałam Twej metody na to spanie w łóżeczku! Nie wiem czy uda mi się odszukać gdzie to pisałaś, bo muszę małej cyca w buźkę włożyć, żeby dalej ładnie spała...

Co tu jeszcze??? Hm...

Szykują nam się jakieś zaręczyny na forum???

Sol nie mogę znaleźć tego posta?? Podpowiesz mi kiedy go pisałaś, albo napiszesz jeszcze raz jaką masz metodę??? Takie rzeczy mnie bardzo interesują :-)

Asionek a u Was ciągle 20 stopni?????

Ostatnia edycja:
hej hej
wreszcie mi oddali internet;)))))))))))))

Kocur-pokłony-ja też chcę sex nad ranem;))))) ale wtedy zazwyczaj któreś się budzi;(((((((((, wczoraj były pewne plany, ale że mój brat przyjechał ok 23 to wyszły nici (a byliśmy sami w domku, dzieci dobrze uspane)-ciężka rozmowa z moim bratem i przeszła ochota-nawet dwie lampki wina nie pomogły...
a może dziś??????????;)))) trza coś uplanowac;)))

a ja mam problemo z moim najmniejszym dzieckiem-w ciągu dnia nie chce jeśc z butelki...sok i herbatkę jako tako pociągnie, ale mleko?pociągnie trochę a potem lipa i mleko trzeba wylewac...za to z łyżeczki je ślicznie-dziś się wkurzyłam-przelałam mleko z butelki do miseczki-wkruszyłam trochę chrupek kukurydz. i dałam na pół płynno, bo przecież nie mogę jej dawac ciągle tych słodkich ryżowych (a właśnie ktoś zna kaszki nie słodzone?)-zjadła. w nocy potrafi 180ml bez niczego wypic...już nie mam pomysłu na nią

Sergi-jejku, ten twój maluszek ma za dobrze chyba w brzuszku u ciebie, a może chce zrobic rodzicom prezent pod samą choinkę-albo cierpliwie czeka na przeprowadzkę??????????????;)

pozdrawiam resztę

Paulinka witaj :)) Niesłodzone kaszki to chyba taki kleik ryżowy tylko...jest jeszcze SINLAC - ale nie pamiętam czy ma cukier czy nie...Moja koleżanka to gotowała po prostu kaszę manną...bo takie kaszki błyskawiczne to raczej zawsze słodkie...

I jeszcze mi się przypomniało: Asionek Twojemu to naprawdę rybka gdzie śpi??? A jak w ogóle usypia??? I z tym łóżeczkiem to się nie martw - ja niby miałam doświadczenie - ale akurat Maciuś to spał tylko w łóżeczku - kupiłam drugie łóżeczko i używam jako składzik do rzeczy, których nie mam gdzie położyć :)

reklama
dzięki Lil-no to pozostaje mi kaszka manna...może ciut owocków jej wrzucę dla smaczku;)

a widziałaś, że Made pisała, że po 15 mies. Maniek zaczął dopiero spac w swoim łóżeczku;) a miejsce do składowania to też dobra rzecz-mi takowego brakuje;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry