reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina cudna mala :)

Libby hehe oj ciezko ci teraz bedzie udawac :))) niezle pospaliscie !

Oliwka super , ze mala dzielna byla u dentysty :)

szukam dla malego siorki ubranka na chrzest na 25ego :) tylko malo jakos jest komplecikow na rozmiar 80 i wyzej ...

reklama
Emocje, emocje, CAROLINE! TYm bardziej mnie to dziwi, bo od zawsze nie chciałam ślubu. Maciek wszystko zmienił. No i względy typowo praktyczne. Paczuszki na Maciusia nie mogłam odebrać, bo nazwiska mamy inne! Aż wstyd mi się zrobiło na poczcie, że musiałam się tłumaczyć a i tak jej nie dostałam.
MARY, ASIONEK dziekuję :)
ASIONEK, w ogóle na chłopców mało ładnych rzeczy jest na tę okazję. Ja miałam robiony na szydełku komplecik bialutki. Sweterek, spodnie a`la ogrodniczki, czapeczkę i buciki. Wyglądał przesłodko i skromnie tak jak chciałam.

Ostatnia edycja:
Ninka właśnie wygrała następny konkurs:)
W sumie to dostała wyróżnienie jako najmłodsza uczestniczka:)
Wręczenie nagród 21.12 :)

Przyłączam się do gratulacji! Zdolniachę masz w domciu.

Mój Pan z Maćkiem wrócili ze spacerku. Wziął sobie "opiekę" w pracy na mnie- nie mogę dźwigać. Opiekuje się i mną i Maciusiem. Normalnie nie podejrzewałam siebie o takie uczucia, ale rozpiera mnie duma i szczęście, ze trafił mi się taki facet. Gdyby ktoś, znający go te 9 lat wcześniej, zobaczył to, jak opiekuje się nami i że np., sprząta, pieluszki zmienia, gotuje...- nie uwierzyłby w to, że to ten sam człowiek.

Ale mnie wzięło heh

Zmykam do moich chłopaków :) pa

Ostatnia edycja:
Witam się :-D

Ja dzisiaj smarkata, ale... za to ze świątecznym nastrojem :D Karola dalej jak dalmatyńczyk chodzi i ciągle jej nowe wyskakują, ale nie drapie. Ja zasmarkana do pasa, ale żyję :-p M naburmuszony ale jest ok a Emi... Emi się bawi :-D
Przedłużyłam sobie włosy na ringi - wczoraj do północy prawie mi koleżanka robiła ale całkiem całkiem jej wyszło ;-):tak: Dzisiaj znowu na zakupy muszę - tym razem dla Lili po prezent i po kaszki Emilki bo za przeproszeniem ona je wpierd.. a nie je :sorry2: Wczoraj na noc wyduldała 340ml mleka :szok: a wcześniej zjadła dwie kanapki z serkiem i pełno paluszków :szok: Gdzie jej się to wszystko mieści???

hej hej
Sol ja mam teorię że dzieci puszczą mnie z torbami, nie dośc że tyle jedzą to odpowiednio do tego rosną;)

Libby-oj mi też byłoby ciężko się nie uśmiechac cały czas;)a widac że faceci się zmieniają;) a na jak długo tatuś może wziąśc opiekę taką?
a seria zen fisher price-wow widziałam przed chwilą na allegro i superrrrrrrrrrrrrrr;)
a tak w ogóle pytałaś o paczkę którą wysyłałaś-otóż dalej nic nie dotarło-no chyba że zapomniałaś wysłac przez te zamieszanie (wybacz???), albo poczta polska znów daje ciała...

Ostatnia edycja:
Heloł Dziewczęta :-)

Ja tylko tak szybciutko coby się pochwalić, że my już po szczepieniach ;)
Tragedii nie było, chociaż serce bolało, ale tym razem mój mąż potrzymał Boryska na kolanach ;)
Mały-Wielki człowiek waży 6700 kg :szok: i mierzy 63 cm :-):-):-)

Pozdrawiam, zamelduję się wieczorem ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry