reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i dobrze Made-czasami jak człowiek coś z siebie wyrzuci, to lżej się robi;)
&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby sprawa jak najszybciej się rozwiązała z korzyścią dla ciebie

to trzymam kciuki za resztę 6;) ja wymiękałam przy 14 powtórzeniach, ja zaczynam od nowa po nowym roku, może mój bark się do tego czasu naprawi;)

Ostatnia edycja:
reklama
helol :)
witam sie po siesicie ze zbozowka w reku i usmiechem na ustach :) korzystam poki jets, bo w nocy moze sie okazac ze bede lzy ;)

carola : rece mi opadaja na toja mame... nie wiem jak mozna ja "uspokoic"...ale to co robi to skandal...

made : dobra duszyczko ty... zal sciska serce ze rodzic potrafi wykorzystac wlasne dziecko, zamiast na odwrot : wszystko dla niego robic, wszystko mu oddac... nie wiem jak to robisz ze masz cierpliwosc i takie dobre serce... bo kurcze przeciez masz spora gromade na utrzymaniu a teraz bedziesz pewnie spore pienaidze musiala zaplacic za niego... normalnie nerw...

carola : oki.... rozumiem :) fajny prezent ty telefonowa maniaczko :)

rurka : wracaj do nas!!!!

kocurek : konserwo kochana :) ja kiedys tez tak robilam wszystko sama ale sie zbuntowalam :)
jak wydaidlam fizycznie i nerwowo po porodzie z L. i poskutkowalo :)
teraz sie wycwanilam i dbam bardziej o sowja kondycje :)
bo moja dobra kondycja i moj zen, jest dobra kondycja i zenem na codzien dla dzieci i rodziny calej ;)))))))))))))

paulina : sliczne zdjecia :)

libby : super niespodzianke zgotowal ci maz :)

Do usług :-):-D

A gdzie to koleżanki pouciekały..?? :szok: WRACAĆ NATYCHMIAST!! Boryska podziwiać!! :-p:-D:-D

Booooooszszszsz ..... kończę powoli te prezenty uuuffff.... no ale jest dla każdego coś drobnego :)))))))) Żeby nie było ;))))))
DzIś pobiłam rekord w załatwianiu spraw online za pomocą jednej ręki hehehe..

Ostatnia edycja:
Made-Borysek cudności;) buziak od e-cioci;)

Kocur-ja jestem jednym okiem-dzieci prawie śpią;) a widzisz ile można jedną ręką zrobic;) ja też już mam po drobiazgu dla każdego, oprócz własnego męża...;)

reklama
Heloł Dziewczęta :-)

Ja tylko tak szybciutko coby się pochwalić, że my już po szczepieniach ;)
Tragedii nie było, chociaż serce bolało, ale tym razem mój mąż potrzymał Boryska na kolanach ;)
Mały-Wielki człowiek waży 6700 kg :szok: i mierzy 63 cm :-):-):-)

Pozdrawiam, zamelduję się wieczorem ;-)

wow niezla waga :) widze nasze chlopaki niezle rosna :) powiem ci , ze po twoim nie widac tych kg , zreszta po moim tez nie hehe , cudny jest slodziak maly !!

co do ojca to brak slow :( ale po tym co my przezylysmy z mama mnie juz nic nie zdziwi .. ludzie sa okropni i to niezaleznie od tego czy lacza wiezy krwi czy nie :wściekła/y:
oby udalo sie zalatwic ta sprawe z korzyscia dla ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mamusia znowu narobiła....mój ojciec z zawałem przez nią a ja się trzęsę z nerwów...od kilku godzin nie mogę się ogarnąć...
Napisała list do mojego ojca:ona się zmieniła i jest dobra a ja zła i zależy mi tylko na pieniądzach,że ma jej pomóc mnie ''udupić'',że ja zeznałam,że tata wykorzystywał mnie seksualnie i ona ma na to papiery......
Nie wiem jak ona może....co ja jej zrobiłam,że tak mnie nienawidzi....kilka dni temu dzwoni i pisze,przeprasza a z drugiej strony nóż w plecy wbija.
Do tego ujawnia ludziom informacje z bada w RODK,zwłaszcza te na mój temat...I co ja mam zrobić?????
Nie mam już siły...

ehhh ta twoja mama to was wykonczy nerwowo :( wspolczuje naprawde , trzymaj sie !!

Made-Borysek cudności;) buziak od e-cioci;)

Kocur-ja jestem jednym okiem-dzieci prawie śpią;) a widzisz ile można jedną ręką zrobic;) ja też już mam po drobiazgu dla każdego, oprócz własnego męża...;)

tez nie mam nic dla meza i nie wiem co kupic ?? moze jakas podpowiedz ?? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry