reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - hej :)) Dobrze że nie wzięłaś tej szczepionki ze sobą. Lepiej dmuchać na zimne ;)
My jutro mamy szczepienie, i już mi serce pęka :-( Całe szczęście tym razem to mój mąż będzie trzymał Boryska, ja się do tego nie nadaję :/
A te ćwiczenia, które wymieniłaś, to na co są? Bo mnie ogólnie zależy na ujędrnieniu flaka :zawstydzona/y:

no ja tam wolalam nie ryzykowac , natomiast maz mnie wpienil , bo dla niego to czas stracony , ze poszlismy i szczepienia nie bylo :wściekła/y:
idziemy we wtorek i juz kurka mi sie plakac chce jak sobie pomysle o tym .. biedactwa male :(
co do cwiczen to moze je sciagnac z chomika czy torenta jakiegos :) ja mam cala serie na uda i dupsko , brzuch i ramiona :) posladki ze stali itd. lub chce miec takie ... :) sa krotkie i proste , ale daja niezly wycisk , mowie o pierwszym poziomie troudnosci , bo do 2 nie doszlam hehe , w kazdym razie polecam , bo nawet ja leniwiec na maksa jakos z checia je robilam :) a efekty sa super !! sa swietnie skomponowane i dla mnie np. na brzuch lepsze te cwiczenia niz 6w ... fajnie podnosza dupsko i uda ladnie rzezbia :)

ASIONEK, jeśli chodzi o modelowanie sylwetki, to generalnie nie przepadam za aerobikiem. Jedynie właśnie pilates na początek, na rozciągnięcie i przypomnienie mięśniom o ich istnieniu. Moim zdaniem dobrze dobrany plan treningowy, zbilansowana dieta, dobrze wykonywane ćwiczenia i konsenwencja dają efekty. Aerobik jest spoko jak chce się tylko popracować nad kondycją i trochę spalić tłuszczyk, ale nie da takich efektów jak siłownia.

ja aerobiku nie trawie :) nie dla mnie to skakanie hehe
te cwiczenia Tamilee mi bardzo podpsowaly , bo nieskomplikowane , ale daja super efekty po krotkim czasie , a ja z tych niecierpliwych jestem :)i racja bardzo wazne jest ich dokladne wykonywanie tak jak mowi instruktor , dopiero wtedy czuc miesnie jak pracuja i efekty sa :)
plywac uwielbiam , ale teraz na basen nie pojde za bardzo , wole morze :)

asionek : ja czekam az moj mniejszy zasnie po zarelku i zmykam spac
zmeczona jestem dzis ze szok...
maz juz jedzie z pracy to do 24 bedzie malego pilnowal :)

poldek jednak wrocil z przedstawienia, prezent przywiezie mu tata ale jak wyglada gwiazdro to niestety w 2011 nie zobaczy ;)
bidulek nie doczekal do podwieczorku, za duzy stresssssssss :((((((((((((((

ja tez czekam na meza , ale nie ide spac jeszcze :)
moze jeszcze maly zobaczy jakiegos mikolaja ?? :)
biedak sie zestresowal ..

Hej,
wczoraj dostałam @, więc dzisiaj nie czuję się super, właśnie zjadłam 150gr pistacji:sorry:

Agapa gratuluję synka i zdrówka Wam życzę

Zostałam sama:-( do jutra wieczór, mój mąż pojechał na jakąś konferencję do Mińska Mazowieckiego...
Przesyłam Całuski dla wszystkich dzieciaczków i ich mam:happy:

za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
w fajne dni bedziesz miala plodne wiec musi sie kurka udac :)))))

Wiecie co?? Ja nie mogę z Waszymi mężami tudzież partnerami, ciągle czytam, że albo się dziećmi Waszymi zajmują :-p albo Wam gotują:szok:, albo ich do pionu stawiacie (patrz sol :-p).. Czy ja durna, że ja wszystko SAMA robię przy małej czy jakaś stara konserwa ze mnie??? :eek::eek::confused: Aaa - to a propos jos haha :-p:-D

taaaa moj sie popsul chyba , bo coraz mniej robi , a wsumie nawet jakby chcial to nie ma kiedy , bo wiecznie go nie ma w domu :/ takze ja tez sama wszystko robie :) nie jestes sama jak cie to pocieszy hehe

my po wizytacji u koleżanki, maluchy grzeczne, mała odpłynęła w aucie, potem kąpiel jedzonko i śpi

Libby-hmm to na pewno w nowym roku musimy się spotkac na herbatkę;)

a ja poproszę o ciepłe fluidki bo okazało się że babcia męża ma infekcję i umiera...kwestia kilku dni-a taka kochana osóbka:-(

aha Asionek-dziękuje pieniążki już są;)

uff dobrze , ze sa , bo juz sie stresowac zaczelam :/

wspolczuje bardzo :((( napewno wam ciezko ... oby babcia sie nie meczyla !! trzymajcie sie

Just hej :) skleroze to i ja mam dlatego cytuje :)

a maly jak zasnal o 18 tak spi do teraz ... nici z kapieli i kurka nawet pizamy jezcze nie ma na sobie :) czekam az wstanie na cyca czy co i go musze przebrac chociaz :) spioch moj maly hehe

reklama
Hello!

Dziś znów krzaki... Cieżka noc za nami - ostatnio coś się z moim dzieckiem stało i już tak łądnie nie śpi, a płacze do 2.00 z bólu brzuszka!!! :szok::nerd::confused: Boże, jak te gazy ją męczą... Padam na twarz i nawet nie wiem, co za dzień dziś...
Dziś mamy kontrolę z Mią u lekarza, ale co to kurczę da... Pewnie będzie kontynuacja z Nutramigenem, dostaniemy skierowanie do pediatry...

Miłego dnia!!! Pozdrawiam serdecznie!

Libby - super wieści! :happy::happy: Ciekawe, jak to zaplanował... :rofl2::rofl2:

Witam się i ja

Just-jeśli to o prezentach było do mnie to zaraz ci podrzucę parę linków-tylko pogadam z moim przyjacielem allegro;)

Libby-a może gwiazdka?a że go znalazłaś- kiepskie kryjówki ma twoj W.;)-jejciu aż mam dreszcze-ja prawie padłam jak mój M klęknął przede mną;)

a my dalej czekamy-teściowa pisała że babcia spała spokojnie w nocy, nawet ma wypieki na twarzy- łudzi się że może wbrew medycynie babci się poprawi-ja wątpie-wylewy 2 lata temu, postępująca cukrzyca-a teraz od nóg idzie martwica...dobra już nie smęce i przepraszam że zasmucam...

mała przysnęła, mama moja robi serniczka i pycha jedzonko bo jadą w weekend do siostry do Wrocka na rozdanie dyplomów a potem do dziadków na śląsk

pozdrawiam

hej :)
no i maly nie wstal na kapiel :) ledwo co oczka otworzyl z moja pomoca mala ok 24 , zjadl i spal dalej do 4 takze sie wyspalam :)

Hello!

Dziś znów krzaki... Cieżka noc za nami - ostatnio coś się z moim dzieckiem stało i już tak łądnie nie śpi, a płacze do 2.00 z bólu brzuszka!!! :szok::nerd::confused: Boże, jak te gazy ją męczą... Padam na twarz i nawet nie wiem, co za dzień dziś...
Dziś mamy kontrolę z Mią u lekarza, ale co to kurczę da... Pewnie będzie kontynuacja z Nutramigenem, dostaniemy skierowanie do pediatry...

Miłego dnia!!! Pozdrawiam serdecznie!

Libby - super wieści! :happy::happy: Ciekawe, jak to zaplanował... :rofl2::rofl2:

trzeba to przetrwac niestety :( a moze macie skok rozwojowy 5ego tyg. ??
ja dostalam od lekarza debridat i powiem ci , ze pomaga :) daje tylko na wieczor jak mi sie przypomni i gazy ladnie ida i bez placzu i stakania , a maly moze pospac :) moze zapytaj lekarza o ten syropek ??

Witam się i ja

Just-jeśli to o prezentach było do mnie to zaraz ci podrzucę parę linków-tylko pogadam z moim przyjacielem allegro;)

Libby-a może gwiazdka?a że go znalazłaś- kiepskie kryjówki ma twoj W.;)-jejciu aż mam dreszcze-ja prawie padłam jak mój M klęknął przede mną;)

a my dalej czekamy-teściowa pisała że babcia spała spokojnie w nocy, nawet ma wypieki na twarzy- łudzi się że może wbrew medycynie babci się poprawi-ja wątpie-wylewy 2 lata temu, postępująca cukrzyca-a teraz od nóg idzie martwica...dobra już nie smęce i przepraszam że zasmucam...

mała przysnęła, mama moja robi serniczka i pycha jedzonko bo jadą w weekend do siostry do Wrocka na rozdanie dyplomów a potem do dziadków na śląsk

pozdrawiam

cuda sie zdarzaja trzeba wierzyc !! w koncu lekarze nie sa nieomylni ... &&&&&&&&&&&&&&&&& za babcie !!

specjalnie dla Just post pod postem pewnie mi wyjdzie;)
Little Tikes MUZYCZNE ODKRYCIA GITARA DLA MALUSZKA (1993376291) - Aukcje internetowe Allegro
Interaktywna KOSTKA EDUKACYJNA Smili +KSIĄŻECZKA (1970612435) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Ciężarówka Z Klockami B4252 (1982931853) - Aukcje internetowe Allegro
Smily Play KIEROWNICA DLA MALUSZKA uczy bawi 0705 (1971175701) - Aukcje internetowe Allegro
** KSIAZECZKA DOTKNIJ I ODKRYWAJ Tiny Love ** (MJ) (1980001128) - Aukcje internetowe Allegro
* PLUSZOWE MUZYCZNE KRĘGLE ZWIERZĄTKA TAF TOYS* MJ (1973915190) - Aukcje internetowe Allegro

aha w biedronce widziałam ostatnio też fajne zabawki i wcale nie byle jakie-takie pluszowe kręgle, czy pociąg z pluszowymi miśkami (cos takiego)

może byc też szczeniaczek uczniaczek, garnuszek na klocuszek(sorter) ale w sumie taki maluch nie potrzebuje na razie dużych zabawek, my dla Mai kupiliśmy takiego pluszaka-szmatkę do przytulania i gryzienia a Danielowi lego duplo...

Libby a ja z czystym sercem mogę polecic ten leżaczek-bujaczek, mam go po Danielu i jest świetny (a najlepsze że da się go wyprac po próbie nakarmienia dziecka zupką;) i świetnie nadaje się do pierwszego karmienia łyżeczką kiedy maluch za mały na krzesełko jeszcze)
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK DO 18KG G5914 (1977466600) - Aukcje internetowe Allegro

czesc dziewczyny
bylam w szoku ile stron do nadrobienia bylo

kocie w takim razie ja tez konserwa bo w domu prawie wszystko sama robie i jakos sobie nie krzywduje, a co do ciwiczen hmmm tez mam tak samo ze sil mi brakowalo i checi tez. a ja sie wzielam za siebie i zaczelam jezdzic na rowerze to w ciaze zaszlam.

paulina wspolczuje.

zizi oj bidulo. teraz prosze dzialac namietnie pomiedzy swietami a sylwkiem a my bedziemy &&&&&&trzymac

just witaj , jak milo cie zobaczyc. ja jestem fanem zabawek interaktywnych dla takich maluchow.

made nakop temu swojemu slubnemu, co on sie tak nabija co?:-)a co do plywania to ja tez nie umiem , ba ja basenow nie lubie.

libby super , teraz prosze cierpliwie czekac i udawac zaszkoczenie;-):-p

pewnie mialam jeszcze cos komus ale zapomnialam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry