Asionek31
Fanka BB :)
Asionek - hej) Dobrze że nie wzięłaś tej szczepionki ze sobą. Lepiej dmuchać na zimne
My jutro mamy szczepienie, i już mi serce pęka :-( Całe szczęście tym razem to mój mąż będzie trzymał Boryska, ja się do tego nie nadaję :/
A te ćwiczenia, które wymieniłaś, to na co są? Bo mnie ogólnie zależy na ujędrnieniu flaka![]()
no ja tam wolalam nie ryzykowac , natomiast maz mnie wpienil , bo dla niego to czas stracony , ze poszlismy i szczepienia nie bylo

idziemy we wtorek i juz kurka mi sie plakac chce jak sobie pomysle o tym .. biedactwa male
co do cwiczen to moze je sciagnac z chomika czy torenta jakiegos
ASIONEK, jeśli chodzi o modelowanie sylwetki, to generalnie nie przepadam za aerobikiem. Jedynie właśnie pilates na początek, na rozciągnięcie i przypomnienie mięśniom o ich istnieniu. Moim zdaniem dobrze dobrany plan treningowy, zbilansowana dieta, dobrze wykonywane ćwiczenia i konsenwencja dają efekty. Aerobik jest spoko jak chce się tylko popracować nad kondycją i trochę spalić tłuszczyk, ale nie da takich efektów jak siłownia.
ja aerobiku nie trawie
te cwiczenia Tamilee mi bardzo podpsowaly , bo nieskomplikowane , ale daja super efekty po krotkim czasie , a ja z tych niecierpliwych jestem
plywac uwielbiam , ale teraz na basen nie pojde za bardzo , wole morze
asionek : ja czekam az moj mniejszy zasnie po zarelku i zmykam spac
zmeczona jestem dzis ze szok...
maz juz jedzie z pracy to do 24 bedzie malego pilnowal
poldek jednak wrocil z przedstawienia, prezent przywiezie mu tata ale jak wyglada gwiazdro to niestety w 2011 nie zobaczy
bidulek nie doczekal do podwieczorku, za duzy stresssssssss(((((((((((((
ja tez czekam na meza , ale nie ide spac jeszcze
moze jeszcze maly zobaczy jakiegos mikolaja ??
biedak sie zestresowal ..
Hej,
wczoraj dostałam @, więc dzisiaj nie czuję się super, właśnie zjadłam 150gr pistacji
Agapa gratuluję synka i zdrówka Wam życzę
Zostałam sama:-( do jutra wieczór, mój mąż pojechał na jakąś konferencję do Mińska Mazowieckiego...
Przesyłam Całuski dla wszystkich dzieciaczków i ich mam![]()
za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
w fajne dni bedziesz miala plodne wiec musi sie kurka udac
Wiecie co?? Ja nie mogę z Waszymi mężami tudzież partnerami, ciągle czytam, że albo się dziećmi Waszymi zajmująalbo Wam gotują
, albo ich do pionu stawiacie (patrz sol
).. Czy ja durna, że ja wszystko SAMA robię przy małej czy jakaś stara konserwa ze mnie???
Aaa - to a propos jos haha
![]()
taaaa moj sie popsul chyba , bo coraz mniej robi , a wsumie nawet jakby chcial to nie ma kiedy , bo wiecznie go nie ma w domu :/ takze ja tez sama wszystko robie
my po wizytacji u koleżanki, maluchy grzeczne, mała odpłynęła w aucie, potem kąpiel jedzonko i śpi
Libby-hmm to na pewno w nowym roku musimy się spotkac na herbatkę
a ja poproszę o ciepłe fluidki bo okazało się że babcia męża ma infekcję i umiera...kwestia kilku dni-a taka kochana osóbka:-(
aha Asionek-dziękuje pieniążki już są![]()
uff dobrze , ze sa , bo juz sie stresowac zaczelam :/
wspolczuje bardzo
Just hej
a maly jak zasnal o 18 tak spi do teraz ... nici z kapieli i kurka nawet pizamy jezcze nie ma na sobie