reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aaaaa dziewczyny!!! Właśnie znalazłam pierścionek!!! Schowany był w bucie trekingowym mojego Pana!
Tylko kiedy? Święta, Sylwester czy moja 30cha???
:)))))))))))))))))))))))

Muisz być w pogotowiu:))))) Gratulacje:))))

Czizuuuu ta migrena mnie wykończy...który to dzień?5?6? :((((((((((

Meldujemy się po dentyście...Nina wytrzymała znieczulenie,borowanie i wszystko inne,co prawda darła się chwilami ale dała radę,jestem z niej dumna,mam nadzieję,że mnie nie znienawidzi za to....

Josephine,chodzi o telefon,że dostałam,nie chcę pisać na ogólnym na Fcbooku:)))

aa Karola- miałam ci pisac
miałam naprawdę straszną chęc wysłac kartkę Nince-ale jest jedno ale-nie mogę trafic na nic co mi się podoba!!!!!!! jestem chyba za wybedna;) jak cos w końcu trafię to wyślę

a tą paczkę dla tej kobiety co ma rodzic w lutym- wyślę na początku stycznia-teraz nie mam do tego głowy a poza tym Maja wyrośnie zapewne to podeślę więcej rzeczy;)

Dzień dobry! Wstaliśmy pół godzinki temu. Młody ładnie przespał nockę i jestem wyspana.
KOCURKU, oki :) ciesze sie
PAULINKO, nie wiem jaki leżaczek kupią, ale znając ich gusta będzie to coś fajnego i wypasionego. Zobaczymy :) Ja myślałam o takim z kolekcji zen Fischera...
Majeczka to śliczna dziewczynka! Buzi od cioci!

O matko, ja nie umiem nic ukrywać i kłamać albo mój Pan tak dobrze mnie zna. Co rusz wypytuje się czy wszystko ze mną w porządku albo czy coś się stało? Mówię, że jak najbardziej ok, ale gęba mi się śmieje.

Ostatnia edycja:
reklama
Libby ale emocje,coooo???:)))))

Dziewczynki z którymi mam kontakt sms-owy,bardzo proszę o sms-ka bo przy zmianie telefonu wsiąknęły mi numery telefonów..por az kolejny:crazy::no::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry