reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - a jakie to ćwiczenia stosujesz? Może i ja bym spróbowała...?

Kochane!!!! Rureczka ma się dobrze, maluszek także, kompletuje powolutku wyprawkę, lansuje się i pozdrawia wszystkie babeczki :-)

reklama
Libby - wybacz, ale to nazewnictwo jest mi zupełnie nieznane :eek: Co znaczy 6 Weidera ? Co do wymodelowania, to:
- brzuch
- pupa
- biust
- nogi, z naciskiem na UDZISKA :zawstydzona/y:
Na razie to by było na tyle :-)

Internet mi się chyba kończy, bo co chwilkę mnie wywala

Made, http://womanly.pl/2009/08/31/cwiczenia-miesni-kegla/
basen 1,2 na tydzień i pływamy żabką przynajmniej 20 min.+
http://www.a6w.pl/

przez miesiąc, potem basen sporadycznie, ale za to 2 razy w tygodniu na siłkę. Warto zainwestować w instruktora, który rozpisze plan treningowy. Pomogłabym, ale to sprawa indywidyalna- mogę doradzić jakie ćwiczenie na poszczególną partię ciała (czyczki: rączki jak do pacieża, łokcie równolegle do podłogi i przyciskamy dłonie, przytrzymujemy 3 sek. albo stojąc twarzą do ściany, rączki na ścianę otwartymi dłońmii robimy pompki, tylko krótkie), ale jak chcesz standardzik, to lepiej ćwiczenia ogólne z kardio

uff mam nadzieję, że tym razem post nie wyleci w kosmos

zmykam na rutynową kąpiel małego

Ostatnia edycja:
pozwolilam sobie skopiowac z grudniowek ( mam nadzieje ze AGAPA mnie nie zabije). Oto MIkolajek synus naszej Agapy.

Ostatnia edycja:
Jaki słodziaczek! Gratulacje AGAPA

WIOLU, no nie wiem, nie wiem. Ja bym Tobie nogi z czterech literek wyrwała heh

MADE, przeczytałam mojego ostatniego posta... Liczę na Twą wrodzoną inteligencję w zrozumieniu tego co naprodukowałam

Maciuś śpi. Mamusia zasiedziała sie na bb i o pół godziny później niź zwykle kąpała marudne już dziecko. Padł biedaczek przy zapinaniu śpiochów. Cycka na śpiocha dostał, musiałam wybudzać go do aktywnego jedzonka.

Ostatnia edycja:
reklama
libby rano usune, zeby po dupie nie dostac:-p.
kurde spac mi sie chce a znajac zycie znowu w nocy bede sufit ogladac i myslec jak zmienic moja sypialnie zeby byla bardziej przytulna.

ale masz fajnie ze Macius juz spi , u mnie jeszcze z 2h zanim Iwa pojdzie spac i to jeszcze nie dobrowolnie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry