reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje dziecię śpi już 2,5h! Normalnie w dzień robił sobie 3 drzemki po 40 minut. :szok: Ciekawe czy takie spańsko nie odbije się moją bezsennością w nocy?

WIOLU, to gratki skoro nie tulisz porcelanki tfu tfu
kiedyś mówiłaś, że z Iwą super się czułaś, więc pewnie ciężko Ci. A z wyglądem to pewnie przesadzasz- ślepota ciążowa i zaburzenia hormonalne ZABURZAJĄ Twój pogląd hehe

Ostatnia edycja:
reklama
libby nie wiem jak u synusia ale Iwa co kilka miesiecy mi tk robila ze spala duzo w dzien i potem cala noc , jakby sobie akumulatory ladowala zeby potem znowu nie spac

Ja znowu nie miałam czasu nadrobić. Przepraszam :sorry:

Sergi - moje obie się spieszyły żeby jak najszybciej się znaleźć po tej stronie, za to moja siostra córkę 10 dni przenosiła - więc ja nie widzę żadnej reguły, mój mąż jest wcześniakiem, mój kumpel też a synek mojej chrzestnej 2 tygodnie po terminie wygoniony - reguły - BRAK :rofl2:

Agapa - gratuluję MIkołajka :tak::tak::tak:Zdrówka dla was :tak:

A ja dzisiaj pojechałam z Emilką po prezenty i co? Kupiłam tylko dla jednego bąbla - synka mojego kolegi/chrzestnego Karoli. Emi mi zrobiła w sklepie taką awanturę że spylałam stamtąd gdzie pieprz rośnie :no: A ludzie się na mnie jak na wyrodną matkę patrzyli - a ta pieronica się darła bo była śpiąca a zostawiłyśmy smoczka w domu :szok::angry: Ale jeden prezent jestem do przodu - no i dla M prezent kupiłam ale jeszcze o tym nie wie :-p:cool:

Zwariować idzie z tą koniecznością oprezentowywania... :dry: Ja powoli odpuszczam i przyzwyczajam otoczenie typu mama, że święta nie są po to, żeby się zaharowywać - w każdym razie nie dla mnie! JUŻ NIE :-p

Łooo Czizu...musiałam me dziecię nastraszyć...znowu dziura w zębie jak stodoła...umówiłam ją do dentysty na jutro rano i zapowiedziałam,że jak dzioba nie otworzy to:Mikołaj prezentów nie przyniesie,zero słodyczy,bajek i zabawek do końca roku....Wiem,drastycznie ale nie ma wyjścia...po dobroci nie działa,prezenty nie działają...

Właśnie przyszła paczka z moim prezentem pod choinkę...nowy telefon ale mąż nie pozwala dotknąć...Mam czekać do 24 grudnia...

WIOLU, wmawiam sobie, że on przestawia się na 2 drzemki

SOL, moja chrześnica zawsze, ale to zawsze odstawia takie przedstawienia w sklepach. Nawet jak wybierali tapety! Kurczę, ja nic nie mam ani dla Maćka, ani dla mojego Pana..

KOCURKU, dlatego ja uwielbiam świętować u teściowej. Kobitka nie przejmuje się, że potraw jest 4 a nie 12, że nie wypastowała podłogi itp a prezenty są tylko dla najmnłodszych szkrabów i w ogóle ostoja spokoju z niej

CAROLINE, dbać o ząbki trzeba- popieram nawet drastyczne metody w najgorszych "przypadkach". Ja też będę musiała się z zębologiem odwitać. Przy porodzie 2 górna mi pękła, odłamała się i wstyd, ale do tej pory jej nie zrobiłam...

Kobietki a może któraś z Was potrzebuje powiększenia biustu?
Mam specjalne ceny promocyjne w sklepie,na święta;-)
aumentax.pl

No to wyprasowałam wszystko :eek: teraz sobie odpoczywam i palca wskazującego używam :-)))))

Libby Kochana :zawstydzona/y: wybacz made, że nie wysłała jeszcze paczki, ale jestem taka zagoniona, że nawet na bb czasu brak.
Obiecuję, że się zmobilizuję i jeszcze przed świętami pójdę na pocztę :tak:

reklama
MADE, nie przejmuj się :-) zajęło mi chwilę dojście o jaką paczkę chodzi. Maciuś może i jest grzecznym i pociesznym egzemplarzem (z małymi wyjątkami oczywiście), ale mam swoje problemy, które zatruwają mój umysł- o wielu rzeczach zapominam. I te durne ćwiczenia 3 razy dziennie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry