reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - bardzo Ci jestem wdzięczna za ten zestawik ;)) muszę rozruszać te moje gnaty, bo zaczynam mieć sapkę po....kilkunastu, yyy....kilku metrach :zawstydzona/y:
O basenie myślałam, tylko jest problem, otóż nie umiem pływać :zawstydzona/y: a w kółko to raczej nie wejdę :)))) Muszą mi wystarczyć ćwiczenia :tak:
A powiedz...stosujesz jakąś dietę?

Wiola - pięknie to wykombinowałaś Sherlocku :-p:-)))))))))))))))))

Agapa!!!! Mikołaj przepiękny :-)

reklama
hej :)

kurka jakos sie ogarnoc nie moge i czasu coraz mniej mam ...

maly mial polozyc sie na drzemke przed kapiela , zeby nie marudzic , bo daje mu w kosc ten nosek i zasnal snem kamiennym ... coz bedzie brudasek dzisiaj :)

doczytalam , ze Agapa urodzila :) gratki !!! synek piekny !! :))))

Jos ja w ciazy mialam taka sucha skore :/ pomogl mi balsam z Uriage i do tej pory stosuje :)
fajny dzien Poldus mial widze :)

Wiola kurka szkoda , ze tak z prawkiem wyszlo :/

Maja oby szybko spanko sie unormowalo !!

Kocurek ja tez jestem zdania takiego , ze maluszki maja czas na spanie same jeszcze i nie wydaje mi sie zeby sie przyzwyczaily w tym wieku do naszego wyrka :) moj spi ze mna , spi sam tam gdzie go poloze i nie ma problemu :)

Made tez bym chciala zaczac cwiczyc cos , ale raz czasu jakos brak , dwa motywacji :/

Paulinka mam nadzieje ,ze kaska na koncie byla ? !

Sol czyli jednak ospa ? zdrowka dla malej !! :)

Libby ja polece jeszcze cwiczenia Tamilee :) dzialaja !

no i nie wiem czy wszystko napisalam ?? hmmm

Asionek - hej :)) Dobrze że nie wzięłaś tej szczepionki ze sobą. Lepiej dmuchać na zimne ;)
My jutro mamy szczepienie, i już mi serce pęka :-( Całe szczęście tym razem to mój mąż będzie trzymał Boryska, ja się do tego nie nadaję :/
A te ćwiczenia, które wymieniłaś, to na co są? Bo mnie ogólnie zależy na ujędrnieniu flaka :zawstydzona/y:

Przepraszam, że tak zniknęłam. Byłam w domowym spa, odbębniłam wieczorne ćwiczenia, zrobiłam sobie czerwoną herbatkę i zagryzam ciasto hehe

WIOLU, nie chwalmy dnia przed zachodem... śpi od 19tej i normalnie przesypia z przerwami na karmienie aż do 8, 9 rano. A że teraz jest nienormalnie, to budzi się po 21 i nie chce mu się spać do ok północy.

MADE, aj. Nie wzięłam pod uwagę, że możesz pływać po warszawsku....
doopą po piasku heheh
sorki
To polecam pilates zamiast basenu. A na diecie jestem... oprócz niewzdymających, orzechów i miodu nie jem mleka krowiego i koziego ani jego przetworów, serwatki, laktozy, białka jaj, jabłek, marchwi, kazeiny,laktoalbuminy, mleka w proszku, soi, kakao... mój Maciuś ma skazę białkową i nie toleruje paru innych rzeczy

ASIONEK, jeśli chodzi o modelowanie sylwetki, to generalnie nie przepadam za aerobikiem. Jedynie właśnie pilates na początek, na rozciągnięcie i przypomnienie mięśniom o ich istnieniu. Moim zdaniem dobrze dobrany plan treningowy, zbilansowana dieta, dobrze wykonywane ćwiczenia i konsenwencja dają efekty. Aerobik jest spoko jak chce się tylko popracować nad kondycją i trochę spalić tłuszczyk, ale nie da takich efektów jak siłownia.

MADE, doopkę ujędrnić możesz w domciu nawet przy prasowaniu- ściskasz i przytrzymujesz na chwilkę. Dobrze też robi hartowanie ciała prysznicem na przemian ciepłą i zimną wodą. Kremy są fajne, bo nawilżają, ale nie podniosą doopencji

Ostatnia edycja:
Mikołaj cudny jest !!! Dzięki wiolu :-):-):-):-) No cóż, będziemy współwinne, bo go obejrzałyśmy TUTAJ, jakby nie patrzeć :-p

Łooj matko .. !!! :szok::eek: Gdzieżby tam taki kocur się tak katował - już samo nazewnictwo go odstrasza :baffled:
Dla mnie co najwyżej "rowerki":-p:-D A jakbym znalazła choć odrobinę czasu pomiędzy zajmowaniem się Małą, sprzątaniem, gotowaniem, a BB hehe - to bym go zainwestowała w książkę :tak: albo Świat Nauki... albo Wiedzę i Życieeeee... eeeehh rozmarzyłam się :sorry:....

made nie przejmuj się - ja z wodą mam tyle wspólnego co w wannie :-p Pływać tylko pieskiem lub na pleckach, a zresztą basenu nie cierrrpię, bo mi wiecznie za zimna ta woda brrrrr.... :baffled:

Ostatnia edycja:
asionek : ja czekam az moj mniejszy zasnie po zarelku i zmykam spac
zmeczona jestem dzis ze szok...
maz juz jedzie z pracy to do 24 bedzie malego pilnowal :)

poldek jednak wrocil z przedstawienia, prezent przywiezie mu tata ale jak wyglada gwiazdro to niestety w 2011 nie zobaczy ;)
bidulek nie doczekal do podwieczorku, za duzy stresssssssss :((((((((((((((

made : witaj :) jak dzieciatka ????

agapa : mikolaj sliczny :)))))))))))))))))))))) jeszcze raz ogromne gratki !!!!!!!!!

Hej,
wczoraj dostałam @, więc dzisiaj nie czuję się super, właśnie zjadłam 150gr pistacji:sorry:

Agapa gratuluję synka i zdrówka Wam życzę

Zostałam sama:-( do jutra wieczór, mój mąż pojechał na jakąś konferencję do Mińska Mazowieckiego...
Przesyłam Całuski dla wszystkich dzieciaczków i ich mam:happy:

Libby - o to, to! Moje mięśnie, że tak powiem wołają zza Michelin'ów o trochę światła i deko świeżego powietrza :-D)))
Pilates powiadasz...? No to ja sobie tu u mnie poszukam i się zmobilizuję - TAK!!! To jest moje postanowienie! :tak:
Mój mąż od razu wiedział co to 6 Weidera, i nie wiem czemu śmieje się w głos :eek: że niby nie dam rady...? Ja? :cool: Phi.....

made a luknij wyżej, bo pocieszyć chciałam :tak:

Wiecie co?? Ja nie mogę z Waszymi mężami tudzież partnerami, ciągle czytam, że albo się dziećmi Waszymi zajmują :-p albo Wam gotują:szok:, albo ich do pionu stawiacie (patrz sol :-p).. Czy ja durna, że ja wszystko SAMA robię przy małej czy jakaś stara konserwa ze mnie??? :eek::eek::confused: Aaa - to a propos jos haha :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry