reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poldynka chyba nie dotrwa do podwieczorku i trzeba bedzie wrocic bo jest zterroryzowana... no nic...
bedziemy uspokojac w domu :)

ja uciekam polezec poki poszkodowany psychicznie nie wrocil do domu :)
pa!

reklama
Mnie mój Pan chce wysłać do psychologa. Młody śpi już 2h. Mam nadzieję, że to nie na choróbsko...
JOS, usunęłam już załączniki. Nie mam nastroju ich znowu wstawiać- musiałabym 20 minut czekać. Wybacz Słońce

PAULINA, Majeczka też Tobie wieczorami odprawia koncerty? Maciek po kąpieli i jedzonku, odłożony do łóżeczka w ciągu 2,3 minut zasypia. Śpi 2h i po jedzonku zaczyna się koncertowanie. Wczoraj do 1 w nocy. nie wiem czy to na zęby, bo ani syropek, ani żel nie przynoszą efektu. Boję się czy to nie kolejna jakaś nietolerancja.. choć kupki robi już ładne i skórka mu się wygładziła.
Teraz pomyślałam sobie, że może jednak wyczuwa jakoś co ze mną się dzieje i bidulek tak reaguje

Ostatnia edycja:
paulinka jak to! ja jestem przecie!! ;)))) sorki, pisze lewa reka, bo prawa podtrzymuje cycajacy lepek :)))))))))))))))))
zabolek mi dzis nie pozwala dokonczyc edycji fotosiazek, nie mowiac o zamowieniu innych drobiazgow na prezenty eeehhh :sorry: poza tym mam cappuccinko w kuchni, a nie ma kto przyyyyyniesc.... :-p

kocurku gdzie stoi to ci przyniose:-)?
jos ta baba w urzedzie jakos sie nie przejela moim stanem... a tak na serio przespalam sie i cisnienie ze mnie zeszlo troche.a co do Poldusia moze tak zle nie bedzie i wytrzyma do mikolaja?
paulina . libby witajcie

Libby-mała też coś nerwowa ostatnio
alllllllllllllllllllllllllle masz rację-Maciuś bardzo dobrze wyczuwa co się z tobą dzieje-kiedy ja jestem bardziej nerwowa to mała nie pozostaje mi dłużna...więc droga mamo-łap pozytywne fluidki, wyluzuj i ciesz się synkiem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
masz priv;)

aha i przypomniało mi się- Libby-nasze maluchy mają teraz tzw. skok rozwojowy-przełom 5/6mies. to dlatego...mała czasami zasypia wieczorem, potem o 22 jest agu, o 4 w nocy jest agu i w ogóle cała noc jest aguuuuuuuuuuuuu

Kocur-ehhh trochę mam daleko by ci to cappuccinko podrzucic- Oleńko- apeluję do ciebie-daj mamusi pozamawiac prezenty i wypic kawusię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

haha wiolu kochana :-D Buziak! Dobrze, że ciśnienie spadło :-p
Słyszysz Oleńko, co e-ciocia paulinka mówi??? :-):-D

Uffff.. mała na chwilę odłączona ;)))) na macie wywija nóżkami :))))

To moja ma chyba co trzecią noc ten skok rozwojowy :eek:

Ostatnia edycja:
Kocur-mam nadzieję że chociaż Oleńka się posłucha bo widzę że moje dzieci gwiżdżą na to co mówie;)

Wiola-dobrze, że się trochę uspokoiłaś;)

Libby- a nie wiesz kiedy będziecie bliżej moich stron?może w końcu uda nam się zgrac na herbatkę, aha a po nowym roku wyślę ci maila z ofertą handlową;) teraz jakoś nie mam czasu;)

PAULINA, PW. Na szczęście Maciek nie płacze cały czas, tylko gdy próbuję go położyć, no i rozbudza się tylko raz, ale na dłużej. Skok rozwojowy... brzmi logicznie

KOCURKU, hahah odłączona!

WIOLU, cieżaróweczko mdłości przeszły? Jak znosisz tę ciążę?

PAULINA, właśnie w piątek ekipa wyjeżdża już na święta. my póki co nie mamy czym jechać. Autko nam się rozkraczyło i nie wiadomo czy do jutra nam zrobią. Mój mówi, że najwyżej dojedziemy, ale ja coś czuję, że jak nie pojedziemy teraz, to nie pojedziemy wcale. Poza tym moja mama nalega na wyjazd do Ełku- w jej strony i już sama nie wiem...
a z chęcia napiłabym się herbatki w dobrym towarzystwie..
na handelki z Tobą zawsze mam chęć

Ostatnia edycja:
dobra a ja powoli uciekam, muszę siebie i małą wyszykowac bo na 17 do koleżanki... Daniel już gotowy

aha Wiola-wiesz że wczoraj przegapiłam licytację tych pajacyków??? i się potem wkurzyłam bo zobaczyłam że używane idą po tyle co nowe, przypomniałam sobie (geniusz) że przyjaciółka z uk ostatnio przysłała dla Daniela nowe ciepłe piżamki z primarku, więc zamówiłam już u niej pajace dla Mai-może niedługo będą i to w rozsądnej cenie nowe;)

dobra a teraz papa

reklama
libby mdlosi odpuscily(az boje sie to pisac, ostatnio jak tak zrobilam nastepny dzien spedzilam na wc),hormony szaleja,skurcze w pupie i udach lapia mnie co chwile i wygladam jak z Iwa na przelomie7/8 miesiaca.
ogolnie ta ciaza jest bardziej upierdliwa ale mysle ze moze to dlatego ze teraz nie mam czasu tylko dla siebie i na slodkie leniuchowanie.

kocurku gratuluje wolnych piersi , chociaz na chwile

dziewczyny a tu filmik dla chcacych sie odchudzac.
Zacne, naprawdę zacne

paulina no to dobrze ze znalazl sie ktos kto ci kupi spioszki, awoja droga ceny jakie sobie spiewaja za nowe takie spiochy na allegro to smiech na sali.
a ja zamowilam w koncu prezent dla Iwy
ORGANY, KEYBOARD, PIANINKO + mikrofon + krzesełko (1967791783) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry