reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie konserwo:))))
Mój szanowny małżonek się zlitował i pozwolił moje nowoczesne cudeńko techniki wziąć w łapki przed świętami:)))
Ochhhhhh jaki piękny ten telefon,a jaki skomplikowany...:szok:

reklama
jezzu jaka produkcja

Made-ty nie mów hop do tej 6weidera-ja przy 14 powtórzeniach wymiękam;) chwilowo mam przerwę w cwiczeniach bo chyba sobie dysk wybiłam i mam lekko niesprawny prawy bark lecący w stronę łopatki;) ledwo ogarniam sprzątanie przed świętami
i pływam tak samo jak ty;) w wannie;)

my po wizytacji u koleżanki, maluchy grzeczne, mała odpłynęła w aucie, potem kąpiel jedzonko i śpi

Libby-hmm to na pewno w nowym roku musimy się spotkac na herbatkę;)

a ja poproszę o ciepłe fluidki bo okazało się że babcia męża ma infekcję i umiera...kwestia kilku dni-a taka kochana osóbka:-(

aha Asionek-dziękuje pieniążki już są;)

Ostatnia edycja:
Kocurek - Ty widzę zamiast na basen, to do biblioteki :rofl2: Ech te rozważne i romantyczne :))))))))

Zizi - kurza twarz i dupa blada :angry: niech gęś kopnie tą małpowatą raz,a porządnie!!! Trzymam kciuki bezustannie, aż fasolka zakiełkuje :tak:

jos - ale u Ciebie to się dzieje....biedna Poldynka, ucałuj piękne oczęta od made :))
U moich chłopaków to jest tak: Maniek grzeczny, a Borysek darcioch i podrapaniec :-))))))) Mam nadzieję, że szybko minie mu to wycie, bo mnie odwiozą do wariatkowa :rofl2:

made - to jak się tam będziesz wybierać, to daj znać :)))) Co tak będziesz sama jechać ;)))) Ja się na pewno już kwalifikuję :-p

zizi... paulina.... :( :( :( :( trzymajcie się dziewczyny... Babuni kochanej szkoda bardzo.. tak mało już takich starszych ludzi ciepłych, dobrych... Zizi.. ja tak jak koleżanka m. ciągle &&&&&&&&& i nie puszczę :)....

Ostatnia edycja:
Made-a pilates jest dobry dla takich leniuszków jak my (widzę że podobne chyba jesteśmy lekko) choc ja głównie jogę cwiczyłam- ale to podobne ustrojstwo

może to niegrzeczne czy coś ale mam nadzieję, że babcia odejdzie szybko i bezboleśnie-dużżżo ostatnio przeszła i aż żal było patrzec jak się męczyła-najlepsze jest to że jest z teściami w uk i nie wiemy co jakby dalej z pogrzebem...

reklama
Niegrzeczne nie.. paulina - humanitarne...

Smutno mi się zrobiło..
Jutro wpadnę się powydurniać, coby nie zdurnieć do reszty ;)))
Buziaki zostawiam :* :* :* Śpijcie w miarę dobrze!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry