reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gdzieżbym śmiaaaała.... :-p Szacun koleżance humanistce :-p
MŁODSZEJ :dry::rolleyes2:

łojeju ale mi sie tu jakis robaczek kreci na kolanach :-D i popierduje w nieskonczonosc :-D:-D ...i znowu koooopa heh a przed chwila byla operacja - czwarta od rana hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - Ty wiesz, ze ja mam słabość do Ciebie jak do moich jędrnych C :-p:-):-D:rofl2:
Uciekam prasować ;) wlecę później bo mąż mi komputer zabiera :eek:

eee a co szanowny sobie mysli??? :szok::eek: nie skonczylam durniawki :-D:-D:-D:-D
JĘĘĘDRNYCH ŁOHOHOHO...:rolleyes2::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Nad maleńkim nie będę się rozczulać bo każdy widzi jaki śliczny:)
Libby...cholercia jasna,laska z Ciebie 1-wsza klasa!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Kocie...Ninka właśnie bombarduje majty swoje...i mówi ''to nie ja!'' :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KOCURKU, ja na zdjęciu byle jak wyszłam- ważne, że Maciuś ślicznie

CAROLINE, bez przesady proszę. Ale cieplutko mi się zrobiło.

Tu coś dla e-cioci PAULINKI.
Zobacz załącznik 416644

Ostatnia edycja:
hej hej-ja dziś stoczyłam walkę z moim lapkiem i nie ma zmiłuj, trzeba zainwestowac w coś nowego...

Libby jaki słodziak z Maciusia....piękności, ha i wiedziałam że ślicznie mu będzie w zielonej kurteczce;) a ty jaka laseczka...

Maja właśnie zdecydowała że jej dwie drzemki dziennie wystraczą (a ciekawe co ze mną;)), nawet na spacerku nie padła

no i doooopa, mała spała całe 40 min-ciekawa jestem jakim sposobem wytrzyma do 19 do kąpieli i do spania????????????? a mamy jeszcze w planach odwiedzic znajomą i małe zakupy...

Ostatnia edycja:
hejka :)
Libby : ja nie moge otowrzyc twoich zalacznikow :(
carola : szkoda dywanikow... ale masz cwana bestie w domu :)

wiolka : nie denerwuj sie, szkoda zdrowia! zwlaszcza w twoim stanie !!!

mary : trzymaj sie cieplo i mocno!!!!!

lil : 3maj sie tez mocno! wszystko sie powoli unormuje

a ja melduje tylko ze poldynka w pracy tata byla jedynym dzieckiem ktore plakalo bo sie balo postaci ze spektaklu !!!!!!! :szok::-D:-)
wiec zostal z parteru oddelegowany na 45min na 3 pietro do taty i wlasnie sie zapoznaje aje z platforma analitykow i tablica gieldowa... boooooooooszzzzzzzzzzzz drogi... bede musiala dziecko 3 letnie do spychologa prowadzac, toc platforma gorsza niz spektajl... no nic
o 16 bedzie podwieczorek, gwiazdor i prezenty takz emoze zapomni przejscia ;)

buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
oho i się forum wyciszyło a ja zaraz będę zmykac a tu nie ma z kim poklikac...kobietki?????????????????????????

no fakt Jos-3 latek może się przestraszyc, ważne że tata był nie daleko-no i pomyśl o tym psychologu bo nawet dorosły nie wyszedłby po tym bez uszczerbu na zdrowiu;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry