reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina dziękuję... Czuje się dobrze, aż za dobrze :sorry: Wolałabym żeby mnie coś bolało, jakieś skurcze albo coś... Przynajmniej wiedziałabym, że Akcja P się zbliża, a tak to mam wrażenie, że w dwupaku pochodzę do wielkanocy :crazy: Termin z miesiączki miałam na niedzielę, jutro mam termin z usg... A to doopa blada... :sad:

reklama
Paulina ja słyszałam, że ponoć dziewczynkom się właśnie nie spieszy do wyjścia, bo przeczuwają że kobiece życie nie jest lekkie ;-) Ale przeczucie mam na chłopczyka, i to bardzo silne, więc bym się chyba zdziwiła gdyby jednak Mala Panienka się urodziła... Pomimo tego, że nie znamy płci i wiadomo, że szanse są 50% na 50%. A teraz uwierz, marzę już o porodzie o tym, żeby się skończyły te setki telefonów i smsów dziennie z pytaniem, czy urodziłam, kiedy zamierzam i jak się czuję :baffled: Do niektórych nie dociera, kiedy obiecuję, że odezwę się jak urodzę i potrzebuje spokoju... Oni i tak swoje... :baffled:

Serg-świetnie cię rozumiem-ja już to dwa razy przeszłam-syna urodziłam 2 tyg po terminie i myślałam że mnie szlak trafi od pytań:ty jeszcze w ciąży?????????
kiedy rodziłam Maję zakazałam informowac co się dzieje-wiedzieli tylko moi rodzice bo opiekowali się Danielem a reszta dowiedziała się jak mała była już ze mną

dobra ja zmykam-czas skończyc sprzątanie kuchni, do później,papa

Ostatnia edycja:
Paulina - jak Ty tego dokonałaś?... :szok: Ja się chyba obracam w niereformowalnym towarzystwie... Albo - co najmniej głuchym. A im więcej pytają, tym bardziej mam ochotę ich wszystkich udusić :angry:

I rozumiem, kiedy ktoś zapyta, raz na jakiś czas... Ciekawość, oczekiwanie na Maleństwo... Ale nie dwa razy dziennie... :-( To już jest ponad moje siły...

Ostatnia edycja:
AGAPA !!!!!! GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serg : &&&&&&&&&&&& za ciebie :) ja tez jetsem przekonana ze to dziewczynki czekaja do terminu, chlopcy czesto 2-3 tyg. przed :) wie cmoze corcia? :)

wiolka, paulina : dzieki :)
w
wiolka : nie nie, to nie jest poldus :) choc mam pare takich zdjec ze jakbym wkleila parami to bylby problem z odroznieniem - serio !!!!! :)

uciekam spac, moi juz spia, wiec korzystam nim sie maly obudzi na karmienie!

kolorowych !!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry