reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos-grunt że Polduś będzie szczęśliwy;), a ten brak pokarmu tzn. za mało to tzw. pierwszy kryzys laktacyjny-dobrze że dokarmiasz-mały brzusio będzie szczęśliwy;)
a próbowałaś kremu neutrogena do rąk-świetny,polecam!!!ma konsystencje smalcu, bym tak powiedziała ale najszybciej poprawia stan skóry-bezzapachowy

Wiolka jak tam szpiegi na grudniówkach??????????????????
aha a jeśli chodzi o sukienki-to mąż mnie zastrzeli jeśli kupię następną na teraz;)))))))))))))) ale zgadajmy się tak bliżej wiosny, co??????

Ostatnia edycja:
reklama
jos o jeju ale Poldus bedzie zadowolony z takiego tyg.kurde sama bym sie tak pobawila

paulina a noz widelec uda sie wylicytowac za male pieniazki.
co do sukienek to nie ma problemu.w rozmiarez 6-12.mam duzo sukienek, koszulek, spodenek, bluz, spodni.:-D.tak swoja droga jak ogladalam teraz te sukienki to az mi sie szkoda zrobilo ze mam miec synka i juz moje dziecko ich nie ponosi.za to widzilam dzis sliczne koszule, bluzy dla synusia ale jestem twarda i do 10 stycznia nic dla chlopca nie kupuje.

paulina dzieki :)
krem ten - ja maniak kosmetykow, oczywiscie ze znam :) i mam :) ale nawet on nie daje rady... trzeba przeczekac i robic co sie da... Po porodzie z L. tez tak mialam...
kogos wam pokaze :)

jos kurcze jaki Theo jest slodki, wydaje mi sie bardzo podobny do Poldusia . tylko mi nie pisz ze to byla podpucha i ze to maly Poldus:-D

AHA Paulina na grudniowkach cisza zadnych wiesci od AGAPY.i swoja droga zadnego posta od SERGE tez dzis nie widzialam.
a na styczniowkach jest pierwszy maluszek:-)

Ostatnia edycja:
słodkości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaki on śliczny-jak aniołeczek śpi;)

Wiola-też tak miałam z rzeczami po Danielku -myślałam że większośc małej założę ale coś się zaczęło wewnątrz mnie kłócic i dziewczynka musi nosic rzeczy dla dziewczynek-ale żal trochę było-teraz jestem zakochana w rzeczach dla dziewczynek a większośc rzeczy po Danielku zabłąkało się u kilku koleżanek z bb;)

paulina mi jak ostatnio tesciowa wspomniala ze przeciez chlopiec tez moze chodzic na rozowo ubrany to az mnie zatrzeslo...no niby wiem ze to nic takiego jak spalby w rozowych spiochach ale jakos to dla mnie nie bardzo.

ostatnio siostra mi sie przygadywala o zabawki interaktywne z FP i Vtecha.a ja sobie tak mysle no kurcze ja wydalam sporo kasy na te zabawki, niektorymi Iwa sie jeszcze bawi a teraz mam je wydac i niewiadomo czy jeszcze sprawne do mnie wroca?o nie... glupio mi bylo odmowic.wredna jestem?

agapa kochana gratulacje, bylas super dzielna . zycze szybkiego powrotu do formy i zdrowka dla ciebie i synka...i w koncu jest syn:-)

Wiola nie wydawaj tych zabawek-ja głupia pożyczałam i były zniszczone-szczęście szwagierki że odkupiła...brak mi słów do tej kobiety czasami

Serg-przekaż gratulacje Agapie-a wy jak się czujecie (pewnie dosyc ma już tego pytania?sorki)

Paulina u mnie raczej siostra by nie odkupila w razie co... kurde raczej, napewno by nie odkupila.mysle ze jej mala coreczka by ich nie zniszczyla ale siostra ma tez 2 starszych dzieciakow a oni raczej nie cackaja sie z zabawkami.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry