reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol maz da sobie rade, moj tez zawsze panikowal jak mial zostac z Iwa a teraz nie ma problemu., choc na noc sam nigdy nie zostawal.nie mam gdzie uciec:-p

paulina napisalam ci priv

reklama
Ostatnia edycja:
Wiola-mi po ciąży zakręcenie dalej zostało;)
nic się nie stało- a o bluzach pogadamy bliżej wiosny;)
wszystko byłoby fajnie ale teściowa pracuje i opiekuje się swoją chorą mamą i nie ma możliwości wyskoczenia na zakupy...

paulina i co bedziesz brala ktorys?
moje dziecko wlasnie zjadlo 1,5 duzej bulki:szok:. a do 2 lat to taki niejadek byla.:-D
kurde musze isc sie przebrac bo siedze w jeansach mi mi niewygodnie.

reklama
hejka :)

asionek : super ze N. tak ladnie sie rozwija :) i faktycznie niezle wazy :)))))))))
ja przechodze ta sama akcje co z L. tylko 2 tyg wczesniej, zmeczenie = mala ilosc pokarmu wiec dokramiam od wczoraj MM bo maly malo przybieral, znajoma pozyczyla mi waga elektroniczna i teraz mamy go pod ciagla kontrola ;)
ps. dobrze ze nie zabralas szczepionek !!!!!!!!!!! :-p:-);-)

a moja skora po porodzie jets tak sucha ze az peka na dloniach...smaruje i nic... normalnie tarka...ochyda...
maly spi od 2,5 godizn a ja nie moge sie zdrzemnac bo kobitka sprzata i trzaska... zaczyna mi ta codzienna pomoc bokiem wychodzic... chyba zredukuje etat i zainwestuje jednak w torebke ;)
prababcia sie nie dowie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

L. poszedl wyjatkowo na 15 do szkoly, maja podwieczorek siwateczny z prezentami :)
a jutro spektakl i podwieczorek z prezentami w pracy meza, a w piatek urodziny w klasie wszystkich dzieci urodzonych w grudniu :) wiec wtym i jego :)
atrakcji ze ho ho w tym tygodniu, ale ile sie cwaniak ozre slodyczy!!!! haqhahahahahhaaha:-):-D:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry