reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGAPA GRATULACJE!!!!!!!! KOLEJNY DZIECIACZEK NA FORUM!!!!!!!!

Serg trzymam kciuki za Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślę o Was - ale pokonuje mnie zmęczenie i chaos...Nie potrafię wyregulować małej na chodzenie spać o 20. Wczoraj padła po 23 - a dla mnie to już środek nocy - nie jestem w stanie wypocząć do rana jak chodzę tak późno spać - zwłaszcza, że każdy sen jest przerywany kilka razy - a to karmienie, a to Maciuś płacze. Czuję, że niedługo pęknę i będę małą wkładała do łóżeczka i czekała aż zaśnie...Ale nie chcę, żeby płakała..Ostatnie dwie noce spała ze mną - bo co ją odkładałam do łóżeczka to po paru minutach to wyczuwała i płacz. Masakra. Z Maciusiem jakoś łatwiej poszło.

Buziaki!

reklama
lil wytrzymaj jeszcze troche, moze za chwile sie uda mala unormowac.martwilam sie o ciebie i mialam dzis esa pisac:tak:

jestem taka zla ze szok, brzuch mnie z nerwow rozbolal.wlasnie zadzwonilam do starostwa w sprawie mojego prawa jazdy, a oni mi na to ze papiery leza u nich bo nie zostala uiszczoina oplata.:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
i ja sie ku... pytam dlaczego nikt nie powiedzila ze ta oplate sie oplaca przed wyrobieniem dokumentu a nie przy jego odbiorze. na stronie starostwa tez nic nie ma o tym . teraz musze jechac do starostwa, zaplacic 84,50zl i raczej do swiat nie zdarza mi wyrobic prawa jazdy:wściekła/y:

Ewula serdecznie dziękujemy,Ninka bardzo się ucieszyła,wszystkim opowiada,że dostała kartkę od Mikołaja:))))
Oczywiście nie da sobie przeczytać treści,wie swoje i już:)

Lil Kochana,trzymaj się,nie poddawaj...przeszłam to samo...Nina za nic nie chciała spać,darła się w niebogłosy...spała w łóżeczku pod warunkiem,że siedziałam przy niej....zasypiała...ja ręka do góry,żeby się podnieść a ona w ryk...
Tak strasznie krzyczała,że lekarz dał jej leki na uspokojenie,homeopatyczne...na króki okres...nie poznawałam dziecka,piła mleko i jeszcze nie zasypiała a ja ją do łóżeczka i tam SAMA zasypiała...
Wyrosła z tego na szczęście ale w okresie do 2-giego roku życia miewałam często problemy.
Jedyne tłumaczenie to,że dziecko bardzo potrzebuje bliskości,wiem,że nie zawsze się da,zwłaszcza przy 2 dzieci...
Nie ma rady,musisz przetrwać.
Trzymam &&&&&

Wiola,spoko,nie stresuj się.Poczekasz tydzień dłużej i dostaniesz:)

Agapa Gratulacje Upragnionego Syneczka !!! :))))))))))))))))))

Ale nowina
:-):-D:-):-D Tak to ja lubię wchodzić na forum :tak:

No moje drogie DZIEŃ DOBRY!!
Ostatnio, jak mi ojciec mego dziecka zrobił nalot, to ledwiem tego listonosza do szafy zdążyła upchnąć :-D:-D:-D
Wczoraj byliśmy NA ZAKUPACH W TESCO :szok::szok::rofl2: Ja pierwszy raz od trzech miesięcy w galerii stopę postawiłam :-D
Mała była grzeczna w nosidełku, nakupiliśmy za bony dwa kosze spożywczych (jednak Ticket Restaurant premiowane hurraa!!) a ja nawet do Smyka wstąpiłam na sekundkę i chwyciłam małe coś niecoś dla Oli i pewnego małego chłopczyka ;))))))
A teraz siedzę i edytuję fotoksiążki na prezent dla naszych mam :-) A mała sobie śpi... :) :) :) A ja kawkuję :-D

LILI trzymaj się na froncie!! Podałaś małej MM jak rozważałaś..??

BOOGIE dziękujemy za semeska :* Remisiowi ślicznie i przystojnie w granatowym :-):-)

JOS cukiereczek malusi Twój BUZIACZKI !!!

Wiola i Paulina szemrane interesy widzę kwitną na wątku ;))))))))))) Ooooo..!!! i Made teeeż??? :szok:

Ostatnia edycja:
Carola witaj! nawet nie zdążyłam doczytać co u Ciebie, a Ty szybki Bill już jesteś :-p Poważne masz plany. Ja kuchnię posprzątałam wczoraj i zwierza też ogarnęłam - klatki, kuwety itp. A dziś nie ruszam się z sofy - chyba, że po małą albo po kawę :))) Reszta mnie nie obchodzi. Szanowny opuścił domostwo do piątku więc gotować nie muszę, Kamil sobie tosty przyrządzi sam :-p

Ostatnia edycja:
Oj ja muszę sprzątnąć...i Ninkę mam na głowie,postanowiła wagarować dzisiaj.
Kurka,pies mi zżera dywaniki łazienkowe...nie wiem jak ją powstrzymać...

Mamy przesuwne więc tak...wsadza tą długą mordkę o otwiera....
Wystosowałam na nią FOCHA,może to coś da:)

reklama
Zdolniacha :-) Jak mój Czarny Futrzasty :-D Chociaż biedak ma tutaj pewien problem, bo klamki wyżej i cięższe są, a i drzwi przesuwne takie łogroomne - musi kocisko podpakować :-p Foch dobra rzecz - na psy czasem działa - one się przejmują :tak: Widzę po Bilonie hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry