reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem
ruszylam dupke i pojechalam do miasta, Iwa byla dosc grzeczna wiec sie nie umeczylam tak starsznie.
kupilam tesciowej taki fajny niebieski swetr zapinany na 3 guziki mysle ze bedzie jej sie podobac, sobie kupilam rajstopy siwe ze wzorkim i 3 staniki bo moje mi sie skurczyly (a 1,5m-ca temu kupowalam nowe).

made to sie dobrze sklada bo ja na rozmiar 56 mam duzo niebieskich ubranek bo przeciez Iwa miala byc Kacperkiem.

jos u mnie ok, dolegliwosci odpuscily, teraz chormony szaleja az czasem mi glupio

sol ale fajnie bedziesz miec ,troche odpoczynku o dziewczynek jak najbardziej wskazane.i zdrowka dla Karoli zeby zadne plamy jej na twarzy nie zostaly

asionek, mary ale wam dzieciaki rosna:-)

reklama
heloł
teraz ja się witam
jestem zjechana normalnie-byłam dziś rano w mieście-zlatałam wszystkie lumpki i tak nie udało mi się znaleźc kurtki na podwórko dla Daniela-miałam taką jedną z zeszłego roku ale ostatnio mojemu dziecku coś ręce się wydłużyły...
i oczywiście w mieście lipa-nic nie ma, zostało mi tylko allegro

Wiolka-ja też mam jeszcze kilka fajnych rzeczy na chłopaczka 0-6mies.;) , Made może mi referencje wystawic-prawda Made?;)

Agapa-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aha Sol-świetny pomysł z tym wyjazdem-ja już mojemu mężowi zapowiedziałam że pierwszy weekend po nowym roku jest mój-on zostaje z dziecmi-tylko mam zagrychę, co ze sobą zrobic-kto przygarnie kropka?;)

Ostatnia edycja:
Moja córunia śpi po jedzonku, więc wlatuję.

Wiola - odpocznij sobie. Mnie czekają zakupy prezentów, na co nie miałam czasu ani możliwości wczesniej, ale nie mam pojęcia, co komu... :nerd::baffled: Mojego M. mam z głowy, bo był łaskawy powiedzieć mi, czego sobie życzy. :happy::happy::-D

Paulina - też odpocznij! Mnie latanie po sklepach czeka w sobotę, przy okazji fryzjera może zaliczę... :happy::happy: Może, bo w końcu nie wiem, czy chcę obciąć włosy, czy nie... :baffled:

Sol, Asionek - zdrówka dla dzieciaczków!

paulina - ja przygarnę :-D A mój już zaczął mordodarcie - chyba naprawdę boi się zostać sam z dziewczynami i zaczyna panikować :-D Juz dwie kłótnie dzisiaj mamy za sobą :-p A ja mam dzisiaj olewkę na wszystko - kazałam mu obiad robić i zaczęłam wytykać wszystko. :-p Nie mam dzisiaj dobrego humoru więc niech nie liczy na dobre traktowanie :p

Spadam zaraz znowu Karolę pomalować na biało :-p A potem sobie siądę do lektury :rofl2:

paulina jak tylko gin 10 stycznia mi potwierdzi ze chlopak to mozemy zaczac interesy robic:-p.a swoja droga wtedy bede mogla zaczac po Iwie ubran sie pozbywac. zainteresowana?:-D
a co do przygarniecia kropka ja moge, mam duzo miejsca.

mary ja juz zakupy swiateczne prawie mam za soba. tylko prezent dla Lukasza jeszcze , kurde kiedys ( w lato jeszcze) o jakichs kluczach mi mowil ale ja teraz ani nie pamietam nazwy ani jak wygladaly:zawstydzona/y:.

sol nie daj sie trza byc twardym a nie mientkim:-D;-)

Cześć dziewczynki :happy2:

widzę same dobre wieści dzisiaj :tak:

Agapo trzymam kciuki za szybki poród i zdrowie Maluszka &&&&&&&&&

ha mam już dwie propozycje przygarnięcia- tylko w którą stronę polski ruszyc??????????????????????;)

Wiolka-nielegalne interesy to jest to co lubię najbardziej;)a maleńka rośnie jak szalona;) masz może jakieś ciepłe (polarkowe lub welurowe ) pajacyki rozmiar 74-80?

Paulina mam w sumie same polarkowe i kilka z takiego materialu jak sie bluzy dla doroslych robi. poszlam zaraz zobaczyc do kartonow i bylam w szoku bo Iwa rozmiar 80 nosila w zeszla zime.a no i mam z 3 sukienki 74 takie typowo na swieta.
w sumie wszystko sie znajdzie wystarczy poszukac;-)

reklama
Wiola - nie zamierzam być miękka :-D Już mnie nawet przeprosił że nakrzyczał :-D i o dziwo - stwierdził że mam trochę racji :szok::-D No to teraz czas ruszyć w Polskę :-D Przez chwile chciałam się ulitować nad nim i Emilką i zabrać ją ze sobą ale popatrzyłam jaka jest piękna pogoda i zwątpiłam :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry