reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam
a ja dzis od rana mysle o Lil i Rureczce cos dawno ich nie bylo.
Paulina , Jos wszystko sie zgadza ze dla dziewczynki bardziej komputer pasuje , tylko ze jak jedziemy do jakiegos ,,domu zabaw" to ona potrafi polowe czasu w takim wlasnie samochodzie przesiedziec.no ale jej pokuj na wiosne bedziemy robic i gdzie to niby ma stac do wiosny w kuchni?:szok::zawstydzona/y:.
carola ale z ciebie wzorowa zona, ja mialam od rana jechac do miasta, wplacic pieniadze na konto, wyslac kartki swiateczne,kupic lampki i prezent dla tesciowej za pilnowanie Iwy jak na kurs chodzilam ale...nie dalam rady dupy z lozka podniesc.
made wiesz ja tak o tych rozmiarach gdybys w razie sprzedawac chciala jak Zygmus wyrosnie:zawstydzona/y:;-)

nasza agapa na porodowke wczoraj wieczorem pojechala ze skurczami co 2-3min. moze jest juz mamusia
agapa &&&&&&&&&&zeby juz bylo po i poszlo szybko.

i sie wydalo ze wchodze na grudniowki sprawdzic czy serge i agapa nie pojechaly rodzic

Ostatnia edycja:
reklama
helol :)

wiolka :))))))))))))))))) no wydalo sie wydalo :) hihihihihihihihi

carola : oj tam ze choinka paskuda, najwazniejsze ze dzieci mialy frajde! :)

a ja dzis mega zmuuul :(

agapa : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
choc pewnie juz jestes mamusia :))))))))))))))))))))))) czekamy na was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lil i rurki faktycznie dawno nie bylo...

dzień dobry Kochane :))
wybaczcie mi brak wielkich liter, miejscami ogonków i logiki :-) ale mój najmłodszy zaległ na moich jędrnych XXL i oto pozbawił mnie wszystkiego co najpiękniejsze w j.polskim :-D)))

Wiola - nie ma sprawy Kochana :-) ja już zakończyłam "produkcję", u mnie w rodzinie dzieci małych dłuuuuugo nie będzie, a szkoda żeby w piwnicy gniły ;))) Nie mam tylko takich malusich, na 50/56, ale te od 62 i dalej - pod dostatkiem, tak więc nie kupuj ;)
Aaa i mam piękny, pomarańczowy kombinezon na zimę, na 68/74 - to też nie kupuj ;-) Piękny hahaaa z łosiem :-D

jos - ale dałam ciała :-)))))) mam nadzieję, że Twoi chłopcy mi wybaczą :))))))

agapa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymaj się Kochana !!!!!!!!!!!!!!!! Kciukasy ogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

made : wybacza wybacza :)

wiolka : dziekuje, dobrze :) starszak zaraz wroci z przedszkola, a mlodszy spiiiiiiiiiiii :)
a mama obiadek i kawa zbozowa :)
a ty jak sie dzis czujesz???? wymioty jeszcze cie mecza i mdlosci czy juz lepiej jest ???

Heja,zasnęłam jak dziecko.
Ostatnio wypełniłam gormularz na stronie Invicta aby zadzwonili...chciałam się dowiedzieć o tym programie IVF za darmo.
Otóż jak wiadomo za darmo nie ma nic.Przy 3 oddanych jajeczkach odejmują od kwoty 1500zł (bardzo mało,ja jako dawczyni dostałam rekompensatę za poświęcony czas dużo wyższą) a od połowy (minimum 6) wyhodowanych jajeczek,czyli już zarodków(??) odejmują kwotę 5000zł...zostaje do zapłaty jakieś 7-8tysięcy.

Czy słyszałyście o badaniu na ''rezerwę jajnikową'' ????????????

Hejka!

Dziś siedzę w krzakach i żłopię kawę - Mia przespała calutki dzień wczoraj, to w nocy popłakała... :zawstydzona/y: Zważyłam ją wczoraj i mój pulpecik waży już 3800 g - prawie 1 kg wiecej od wypisu ze szpitala!
:happy::happy:

Agapa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Pozdrawiam wszystkie babki!

hej :)

my juz po wizycie , maly ma tylko katar na szczecie , na te krosty dala jakis plyn do mycia ciala z Uriage
odruchy i reszta super , a nawet lepiej :) jak go posadzila na pupce to w szoku byla ze on juz sam glowe trzyma sztywno :)
no i wazy sporo , bo 5860 g
shocked.gif
ja usiadl to kurka bebzon taki , ze jak sumo wygladal maly hehe , ma ok 56 cm , ale dla mnie napewno wiecej , glowka tez o 4 cm urosla od ostatniej wizyty :)
w nastepnym tyg. szczepienie :/ chciala go dzisiaj zaszczepic , ale ja nie wzielam specjalnie szczepionek , poczekam az wyzdrowieje :)

witam
a ja dzis od rana mysle o Lil i Rureczce cos dawno ich nie bylo.

nasza agapa na porodowke wczoraj wieczorem pojechala ze skurczami co 2-3min. moze jest juz mamusia
agapa &&&&&&&&&&zeby juz bylo po i poszlo szybko.

i sie wydalo ze wchodze na grudniowki sprawdzic czy serge i agapa nie pojechaly rodzic

kurcze moze juz maluszek na swiecie jest ??
tez mialam jechac pozalatwiac kilka rzeczy i du... zadzwonili do meza , ze ma do pracy isc :/ wrrrr

no wlasnie dawno dziewczyn nie bylo ...ciekawe co u nich ?

Heja,zasnęłam jak dziecko.
Ostatnio wypełniłam gormularz na stronie Invicta aby zadzwonili...chciałam się dowiedzieć o tym programie IVF za darmo.
Otóż jak wiadomo za darmo nie ma nic.Przy 3 oddanych jajeczkach odejmują od kwoty 1500zł (bardzo mało,ja jako dawczyni dostałam rekompensatę za poświęcony czas dużo wyższą) a od połowy (minimum 6) wyhodowanych jajeczek,czyli już zarodków(??) odejmują kwotę 5000zł...zostaje do zapłaty jakieś 7-8tysięcy.

Czy słyszałyście o badaniu na ''rezerwę jajnikową'' ????????????

o badaniu cos slyszalam , ale wsumie nie wiem gdzie i jak ? a juz wiem hehe w M jak Milosc :-D
niezle sobie licza :/

Jos hej :) buziaki dla maluchow !

Made nie przejmuj sie ja nawet gdybym miala dwie lapki to i tak nie mam polskich znakow , do tego moja ortografia podupada ... uroki emigracji :(

Agapa - &&&&&&&&&&&&

A u nas ospa. Faceta z dyżuru chciałam przefasadować bo był tam niemiły. Dzisiaj 2 h łaziłam za durną pastą bo wszystko w pudrach :crazy: Krostek już nie 4 a z 30 i w tym aż 5 na samej już buzi. Ogólnie Karoli nie przeszkadzają, nie drapie ich więc nie ma tragedii. Lekko przechodzi - tylko aż strach bierze co jej na buzi zostanie. Ja mam paskudne plamy po ospie na twarzy :zawstydzona/y: Termin kolejny zabiegu... poznam jutro. Bynajmniej gadałam z kilkoma dziewczynami - każda radzi wypisać Karolę z przedszkola i od września zapisać na nowo jak będzie już po wszystkim. Jestem tego samego zdania bo dziecko sie tylko umęczy chorując a ja zbankrutuję :no:

A z weselszych wieści to jeśli wszystko się uda to w poniedziałek zobaczę się z Ewcia3004 a we wtorek odwiedzę naszą Wisienkę :D Tylko będę musiała wszystko spryskać przed wyjazdem żeby im czegoś niefajnego nie przywlec :-p Dziewczyny zostają z M. Wreszcie może doceni to ile ja robię w domu i ile muszę się namęczyć z dziewczynami. W poniedziałek wyjeżdżam w środę wracam ;-) 2 noce sam z nimi będzie - w zasadzie już mi go szkoda :-D Chociaż ... NIEEEEEEE :-p:-p:-D:-D Żal mi dziewczynek, ale mi też się od nich odpoczynek przyda :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry