reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczynki :cool2:

Boogie tropiciel wiedziała kiedy się zjawić, jak koleżanka serdeleczna od kawusi się zjawiła :-D Made Robaczku dawno Cię tu nie było :sorry:

reklama
just - Żuczku Ty mój Kochany :-) made zaprasowana na maksa :sorry: i jeszcze Zygmuś ma skok rozwojowy i jakoś tak ciężko się zmobilizować do wspólnej kawy :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że niebawem z wszystkim się uporamy i będzie jak dawniej :-D

Olivka - pochwal się choinką :)

Ostatnia edycja:
Jeju, Mia śpi już 4 h! :-D:-D Muszę ją normalnie obudzić na jedzenie! :tak::tak:

Sol - zdróweczka dla Was!!!

Carolineee - ale super!!! My ubieramy w weekend, już się nie mogę doczekać! :happy::happy::rofl2::rofl2:

Just, Wiola - hej! :-)

wiolka : hej :) tak sie dzis wlasnie zastanawilam co u ciebie :))))
nie odzywalas sie :) bardzo fajne te prezenty, ale dla dziewczynki tez bym wybrala pierwszy :)

sol : oby bylo ok !!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&

paulina : niezla mas zuciekinierke :) usmialam sie jak na 2 zdjeciu uciekla razem z mata :)

made : dziekuje :zawstydzona/y::-):zawstydzona/y:

just : helol zuczku :))))))))))))

kocurek : co tam slychac ? jak mija wieczor ????

jos - Ty podziękuj mężowi :-):-):-))))))))
A Kocurek został spacyfikowany :-D hahahaaaa przyjechał Pan i Władca i przyłapał naszą koleżankę :eek: jak siedziała i się w głos śmiała :szok: do.......monitora :zawstydzona/y::-):rofl2:

Olivka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj choinkę, bo nie mam pomysła jak swoją ubrać :-)

made : hahahahahahhahaha
ja nie wiem czy L. i T. tacie podziekuje jak w wieku 32 zazcna lysiec ;) hihihihihihihihihi

uff juz nie nadrobie wszystkiego ..

ale widzialam fotki i racja dzieci na forum sa przepiekne !! wszystkie co do jednego slodziaki jak nie wiem :)

Sol oby to nie bylo to !!

Paulina niezle ci mala wedruje hehe

Made my chyba tez mamy skok , do tego katar , dziwna wysypka , jakies kurka biale hmmm jakby bable tylko nie idstajace i ogolnie du... ciesze sie , ze jutro pediatra , bo ja juz nie wiem co malemu jest :/

i pewnie szczepienie nas ominie znowu ...

dobrej nocki !!

jos - Ty podziękuj mężowi :-):-):-))))))))
A Kocurek został spacyfikowany :-D hahahaaaa przyjechał Pan i Władca i przyłapał naszą koleżankę :eek: jak siedziała i się w głos śmiała :szok: do.......monitora :zawstydzona/y::-):rofl2:

Olivka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj choinkę, bo nie mam pomysła jak swoją ubrać :-)

Nooo bo Kota coś nie widać....nie wiem co myśleć...

Made,ni cholerę choinki nie pokażę bo paszkuda z niej nieziemska...dzieci ubierały...a na koniec zarzuciły papierowy łańcuch sztuk 2,własnej roboty....
Daj Mańkowi bombki itp i będziesz miała choinkę jak ta lala albo przynajmniej jak moja :)))
Kolorystyka:fioletowo-srebrny:)

reklama
Dzień dobry w śodku nocy:)
Pierwsza!!! :)))

Kurka,udało mi się wstać:) Wyprawiłam brygadę do szkoły/przedszkola/pracy ale sama nie pojechałam,leżę w łóżku:)
Nawet się mężowi trafiło śniadanie do łóżka dzisiaj...2 raz w życiu:) hehe,czasami mu się należy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry