reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:sorry2: Dziękuję, dziękuję w imieniu mojego chłopczyka :tak:

ale z tych wczorajszych emocji, albo już sama nie wiem czego Remi płakał od 21 do prawie 24 :-( i nie było powodu, bo załatwił się normalnie, ech..... serduszko boli jak się patrzy na takiego Robaczka :-( nie pomagało noszenie na rękach, kołysanie, jedynie bujanie w kocu go usypiało, ale jak tylko kładłyśmy z mamą na łóżko, to znów zaczynał płakać :no: nigdy nie było takiej sytuacji, więc byłam strasznie zielona i zdenerwowana, nie mogłam zasnąć, cały czas czuwałam, więc dziś z miłą chęcią dołączę się do klubu ZOMBIE :sorry2:

KAWUSIA??? KOMU, KOMU, BO ZMIERZAM W STRONĘ KUCHNI :cool2:

reklama
hej :)

maly rano mial super himorek jak zawsze :) teraz lezy zamiast spac i gada do zyrafy ...
za to jak go kladlam to stekal okropnie i chyba kupy nie moze zrobic :( czyzby zatwardzenie ??
czekam na meza i na zakupy trzeba jechac , bo mam swiatlo w lodowce :/ nakupie activi i jablek moze malego ruszy , oby nie mnie hehe

heloł;)

Asionek- ja to normalnie chyba będę miec focha na ciebie-20 stopni????!!!!! jezzu a ja mieszkam 200km od morza a mam pogodę sztormową...ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!

oj tak ja tez wiosne uwielbiam :) przyjezdzaj do mnie ;-)

witam i ja z rana :) za oknem deszcz snieg wiatr zima nadchodzi :D

bylam wczoraj u ginekologa to juz 8tydzien :) mam skierowanie na badania i usg nastepna wizyta 5 stycznia wszystko jest o.k

super , ze wszystko dobrze :)

czesc wszystkim
nie wiem co sie ze mna dzieje, sily brak, energii w ogole, doly jakies mnie lapia,spala bym tylko ale tak sie nie da.

kurka oby przeszlo wsumie 2 trymestr powinien byc super lajtowy :)

:sorry2: Dziękuję, dziękuję w imieniu mojego chłopczyka :tak:

ale z tych wczorajszych emocji, albo już sama nie wiem czego Remi płakał od 21 do prawie 24 :-( i nie było powodu, bo załatwił się normalnie, ech..... serduszko boli jak się patrzy na takiego Robaczka :-( nie pomagało noszenie na rękach, kołysanie, jedynie bujanie w kocu go usypiało, ale jak tylko kładłyśmy z mamą na łóżko, to znów zaczynał płakać :no: nigdy nie było takiej sytuacji, więc byłam strasznie zielona i zdenerwowana, nie mogłam zasnąć, cały czas czuwałam, więc dziś z miłą chęcią dołączę się do klubu ZOMBIE :sorry2:

KAWUSIA??? KOMU, KOMU, BO ZMIERZAM W STRONĘ KUCHNI :cool2:

racja serce peka jak sie maluszek meczy :(
oby juz wiecej sie nie powtorzylo !!

ooo i juz mu sie znudzilo gadanie hehe lece

Ninka dostała super nagrody (gra,książkabajki) a i Oliwia się załapała na najnowszy Monopol:)

Kurde wróciliśmy do domu i jakiś pies przez ogrodzenie dopadł naszą sunię...będą kundelki:(((((((
Tak mi się wydaje bo okolice intymne miała oblepione czymś co wygląda na nasienie....ehhhhhhhh
realmad2.gif
no.gif

hejka :)

witam sie i ja, tesciowa pojechala, pospalam sobie od 14 do 17 prawie :)

just : gratki dla remika !!!!

carola : biedna sunia... no coz... pieksi komus wydacie moze... ?

mary : oby placz i bole przeszly!!!!!!!

wiolka: zdrowka!!!

asionek : super ze zrobiliscie sobie taka ksiazke ale ceny faktycznie nie chce znac... My 3 lata temu za 4 duze fotki w takiej tylko rozkladce-ksiazce na 4 zdjecia zaplacilismy ...75 euro... plus pojedyncze zdjecia dla rodziny itp ale tyle tego nie mialam!!!!!!!! hahahahahahaha
jesli top sa te fotki z fb to piekne...!!!!!!!!!!!!! poldkowe nietstey nie byly super jakosci, nie bylo zbytnio widac ze to pro je robil... jedynie moze to na rece, po pozycji mozna sie bylo domyslec... i w tym roku przyszla z tej samej formy ta sama babka robic zdjecia... hahahahahha
wiec tez sie nastawiamy na minimalne zamowienie ;)

u mnie odpukac spokoj, leopold jest tak wykonczony emocjami zwiazanymi ze zmianem skladu rodziny, ze spi od 13 do 17-18... w tej chwili jeszcze spi... a pozniej nie pytajcie co soie dzieje o 20-21.... na szczescie maz wraca o tej poze teraz i sie nim zajmuje bo jawnie bym nie dala rady...oby mu szybko minelo, bo wieczorem ma taka eksytacje ze biega skacze chce sie bawic w bijatyke i inne... nie na mnie takie numery wole zeby wstal o tej sowjej 15-16 i o 20 lulac PO-SLU-SZNIE !!!!!!
jutro maz zabiera go do playmobil parku... bedzie spokoj z rana a pozniej drzemka... Jakos powoli musimy go ogarnac, bo narazie to straszak jets raczej do ogarniecia niz T.

3majcie sie cieplutko !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jos w koncu maly sie przyzwyczai :) oby tylko szybko hehe , ale spanie ma niezle nie powiem
te z FB to sa foty z fot , a z ksiegi nie zrobilam , ale jest piekna :) ja za najtansza wersje ksiazka i jej dwie miniaturki dalam 302e :szok::wściekła/y: 9 fot wysepilam gratis :)) chociaz tyle hehe

maly ma jakies krosty na klacie ... czerwone , malyskie jak kaszka jakas , co to moze byc ??

Jos,kurka kto będzie chciał takie stwory???Może je do Fr wyślę DHL?Dla Ciebie??:))))

Asionek...nie pomogę,nie znam się...potówki?

carola : nie nie, ja za stwora dziekuje, mam juz 2 w domu ;)

asionek : niezle 302 euro! ale i tak super ze az 9 wysepilas, u nas daja 1 gratis i to nie wybierasz sama tylko oni wybieraja... hehe cwaniacy...
krostki...mozliwe ze potowki, jaka masz +- temperature w pokoju malego???? i jak jets ubrany????

poczekaj chwile wgram nowe foto o ile znajde kabelek, jestemsy tak zalatani ze w sumie nie robimy prawie zdjec... hanba wiem... z poldkiem siedzialam non stop z kamera lub aparatem w reku... a teraz kazda wolna chwile = spaaac!!! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry