reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:sorry2: Dziękuję, dziękuję w imieniu mojego chłopczyka :tak:

ale z tych wczorajszych emocji, albo już sama nie wiem czego Remi płakał od 21 do prawie 24 :-( i nie było powodu, bo załatwił się normalnie, ech..... serduszko boli jak się patrzy na takiego Robaczka :-( nie pomagało noszenie na rękach, kołysanie, jedynie bujanie w kocu go usypiało, ale jak tylko kładłyśmy z mamą na łóżko, to znów zaczynał płakać :no: nigdy nie było takiej sytuacji, więc byłam strasznie zielona i zdenerwowana, nie mogłam zasnąć, cały czas czuwałam, więc dziś z miłą chęcią dołączę się do klubu ZOMBIE :sorry2:

KAWUSIA??? KOMU, KOMU, BO ZMIERZAM W STRONĘ KUCHNI :cool2:

reklama
hej :)

maly rano mial super himorek jak zawsze :) teraz lezy zamiast spac i gada do zyrafy ...
za to jak go kladlam to stekal okropnie i chyba kupy nie moze zrobic :( czyzby zatwardzenie ??
czekam na meza i na zakupy trzeba jechac , bo mam swiatlo w lodowce :/ nakupie activi i jablek moze malego ruszy , oby nie mnie hehe

heloł;)

Asionek- ja to normalnie chyba będę miec focha na ciebie-20 stopni????!!!!! jezzu a ja mieszkam 200km od morza a mam pogodę sztormową...ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!

oj tak ja tez wiosne uwielbiam :) przyjezdzaj do mnie ;-)

witam i ja z rana :) za oknem deszcz snieg wiatr zima nadchodzi :D

bylam wczoraj u ginekologa to juz 8tydzien :) mam skierowanie na badania i usg nastepna wizyta 5 stycznia wszystko jest o.k

super , ze wszystko dobrze :)

czesc wszystkim
nie wiem co sie ze mna dzieje, sily brak, energii w ogole, doly jakies mnie lapia,spala bym tylko ale tak sie nie da.

kurka oby przeszlo wsumie 2 trymestr powinien byc super lajtowy :)

:sorry2: Dziękuję, dziękuję w imieniu mojego chłopczyka :tak:

ale z tych wczorajszych emocji, albo już sama nie wiem czego Remi płakał od 21 do prawie 24 :-( i nie było powodu, bo załatwił się normalnie, ech..... serduszko boli jak się patrzy na takiego Robaczka :-( nie pomagało noszenie na rękach, kołysanie, jedynie bujanie w kocu go usypiało, ale jak tylko kładłyśmy z mamą na łóżko, to znów zaczynał płakać :no: nigdy nie było takiej sytuacji, więc byłam strasznie zielona i zdenerwowana, nie mogłam zasnąć, cały czas czuwałam, więc dziś z miłą chęcią dołączę się do klubu ZOMBIE :sorry2:

KAWUSIA??? KOMU, KOMU, BO ZMIERZAM W STRONĘ KUCHNI :cool2:

racja serce peka jak sie maluszek meczy :(
oby juz wiecej sie nie powtorzylo !!

ooo i juz mu sie znudzilo gadanie hehe lece

Ninka dostała super nagrody (gra,książkabajki) a i Oliwia się załapała na najnowszy Monopol:)

Kurde wróciliśmy do domu i jakiś pies przez ogrodzenie dopadł naszą sunię...będą kundelki:(((((((
Tak mi się wydaje bo okolice intymne miała oblepione czymś co wygląda na nasienie....ehhhhhhhh
realmad2.gif
no.gif

hejka :)

witam sie i ja, tesciowa pojechala, pospalam sobie od 14 do 17 prawie :)

just : gratki dla remika !!!!

carola : biedna sunia... no coz... pieksi komus wydacie moze... ?

mary : oby placz i bole przeszly!!!!!!!

wiolka: zdrowka!!!

asionek : super ze zrobiliscie sobie taka ksiazke ale ceny faktycznie nie chce znac... My 3 lata temu za 4 duze fotki w takiej tylko rozkladce-ksiazce na 4 zdjecia zaplacilismy ...75 euro... plus pojedyncze zdjecia dla rodziny itp ale tyle tego nie mialam!!!!!!!! hahahahahahaha
jesli top sa te fotki z fb to piekne...!!!!!!!!!!!!! poldkowe nietstey nie byly super jakosci, nie bylo zbytnio widac ze to pro je robil... jedynie moze to na rece, po pozycji mozna sie bylo domyslec... i w tym roku przyszla z tej samej formy ta sama babka robic zdjecia... hahahahahha
wiec tez sie nastawiamy na minimalne zamowienie ;)

u mnie odpukac spokoj, leopold jest tak wykonczony emocjami zwiazanymi ze zmianem skladu rodziny, ze spi od 13 do 17-18... w tej chwili jeszcze spi... a pozniej nie pytajcie co soie dzieje o 20-21.... na szczescie maz wraca o tej poze teraz i sie nim zajmuje bo jawnie bym nie dala rady...oby mu szybko minelo, bo wieczorem ma taka eksytacje ze biega skacze chce sie bawic w bijatyke i inne... nie na mnie takie numery wole zeby wstal o tej sowjej 15-16 i o 20 lulac PO-SLU-SZNIE !!!!!!
jutro maz zabiera go do playmobil parku... bedzie spokoj z rana a pozniej drzemka... Jakos powoli musimy go ogarnac, bo narazie to straszak jets raczej do ogarniecia niz T.

3majcie sie cieplutko !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jos w koncu maly sie przyzwyczai :) oby tylko szybko hehe , ale spanie ma niezle nie powiem
te z FB to sa foty z fot , a z ksiegi nie zrobilam , ale jest piekna :) ja za najtansza wersje ksiazka i jej dwie miniaturki dalam 302e :szok::wściekła/y: 9 fot wysepilam gratis :)) chociaz tyle hehe

maly ma jakies krosty na klacie ... czerwone , malyskie jak kaszka jakas , co to moze byc ??

Jos,kurka kto będzie chciał takie stwory???Może je do Fr wyślę DHL?Dla Ciebie??:))))

Asionek...nie pomogę,nie znam się...potówki?

carola : nie nie, ja za stwora dziekuje, mam juz 2 w domu ;)

asionek : niezle 302 euro! ale i tak super ze az 9 wysepilas, u nas daja 1 gratis i to nie wybierasz sama tylko oni wybieraja... hehe cwaniacy...
krostki...mozliwe ze potowki, jaka masz +- temperature w pokoju malego???? i jak jets ubrany????

poczekaj chwile wgram nowe foto o ile znajde kabelek, jestemsy tak zalatani ze w sumie nie robimy prawie zdjec... hanba wiem... z poldkiem siedzialam non stop z kamera lub aparatem w reku... a teraz kazda wolna chwile = spaaac!!! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry