reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello!

Ufff, u nas jakaś masakryczna noc... :baffled: Mia darła się do 2.30... Wczoraj zaczęłam podawać Nutramigen i pierwsze dwie flachy zjadła bez problemu, ale wieczorem zaczęła się tak wiercić i wypluwać butlę, ze szok! :szok::szok: Nigdy tak nie miała, nie rozumiem, o co chodzi! O smak? Wiadomo, ze to okropne w smaku, ale ona jeszcze nie powinna się przejmować smakiem, a poza tym dwie pierwsze butle zjadła bez problemu... :confused::confused::confused: Może już ten smoczek jest dla niej za mały i za wolno leci (kupiłam najmniejszy możliwy - dla wcześniaków, bo za szybko jej mleko leciało i połowa leciała po policzkach a do tego się krztusiła)... :zawstydzona/y::confused: Zmieniłam i jak się obudzi, to spróbuję jej dać ze smoczka normalnej wielkości od 0 mies. życia. Poza tym nadal gazy ją męczą, ale jakby mniej. A reakcja na Nutramigen była od razu w postaci żółto-zielonej kupy.

Wiola, Rurka - jak tam u Was?

Jos - jak się miewają Twoi królewicze? Jak Theophile? Śliczny jest! :-)

Carolineee - jak tam dzionek mija?

Just - gratki dla Remika!

Zizi, Lil, Kocurek, Paulina, Ajas, Asionek i wszystkie babeczki - ślę buziaki!

reklama
heloł;)

Asionek- ja to normalnie chyba będę miec focha na ciebie-20 stopni????!!!!! jezzu a ja mieszkam 200km od morza a mam pogodę sztormową...ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!

Just-gratki dla Remika-mały słodki zdolniacha-ja też zawsze cieszyłam się jak Danio zdobywał nowe zdolności, co mi zostało przy Mai i chwalę się czasami, że np. przekulała się na brzuszek;)
a takie małe pytanko-na jakim poziomie masz łóżeczko? bo jak mi Daniel usaidł sam w łóżeczku to od razu obniżyłam mu poziom na środkowy-lepiej nie ryzykowac;)

Mary-fajnie że trafiliście w końcu na normalnego lekarza-dajcie teraz Mii kilka dni na przystosowanie się do nowości,będzie dobrze, zobaczycie

pozdrawiam resztę, buziaki

witam i ja z rana :) za oknem deszcz snieg wiatr zima nadchodzi :D

bylam wczoraj u ginekologa to juz 8tydzien :) mam skierowanie na badania i usg nastepna wizyta 5 stycznia wszystko jest o.k

ja z pierwszym maluchem termin miałam na 26 lipca-urodzony 9 sierpnia;), a z malutką termin na 20 lipca-urodzona 16 lipca;)- także z tymi terminami nigdy nie wiadomo;) tak do końca;)

:szok::szok::szok::szok:ale pustki....

A ja chciałam się z Wami taką dobrą nowiną podzielić :sorry2: No więc Remi dzisiaj sam usiadł, oczywiście w łóżeczku miał taką kołderkę złożoną i pod kątem 45 stopni, ale sam się podniósł, więc duma mnie rozpiera na wszystkie strony :-D:-D:-D:sorry2::cool2:
Gratulacje dla Remisia:)))))) Dzielny chłopak:)

Ja dopiero wstałam,zaraz trzeba się ogarnąć zwłaszcza,że Ninka jest w domu dzisiaj.

reklama
czesc wszystkim
nie wiem co sie ze mna dzieje, sily brak, energii w ogole, doly jakies mnie lapia,spala bym tylko ale tak sie nie da.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry