reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello!

Ufff, u nas jakaś masakryczna noc... :baffled: Mia darła się do 2.30... Wczoraj zaczęłam podawać Nutramigen i pierwsze dwie flachy zjadła bez problemu, ale wieczorem zaczęła się tak wiercić i wypluwać butlę, ze szok! :szok::szok: Nigdy tak nie miała, nie rozumiem, o co chodzi! O smak? Wiadomo, ze to okropne w smaku, ale ona jeszcze nie powinna się przejmować smakiem, a poza tym dwie pierwsze butle zjadła bez problemu... :confused::confused::confused: Może już ten smoczek jest dla niej za mały i za wolno leci (kupiłam najmniejszy możliwy - dla wcześniaków, bo za szybko jej mleko leciało i połowa leciała po policzkach a do tego się krztusiła)... :zawstydzona/y::confused: Zmieniłam i jak się obudzi, to spróbuję jej dać ze smoczka normalnej wielkości od 0 mies. życia. Poza tym nadal gazy ją męczą, ale jakby mniej. A reakcja na Nutramigen była od razu w postaci żółto-zielonej kupy.

Wiola, Rurka - jak tam u Was?

Jos - jak się miewają Twoi królewicze? Jak Theophile? Śliczny jest! :-)

Carolineee - jak tam dzionek mija?

Just - gratki dla Remika!

Zizi, Lil, Kocurek, Paulina, Ajas, Asionek i wszystkie babeczki - ślę buziaki!

reklama
heloł;)

Asionek- ja to normalnie chyba będę miec focha na ciebie-20 stopni????!!!!! jezzu a ja mieszkam 200km od morza a mam pogodę sztormową...ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!

Just-gratki dla Remika-mały słodki zdolniacha-ja też zawsze cieszyłam się jak Danio zdobywał nowe zdolności, co mi zostało przy Mai i chwalę się czasami, że np. przekulała się na brzuszek;)
a takie małe pytanko-na jakim poziomie masz łóżeczko? bo jak mi Daniel usaidł sam w łóżeczku to od razu obniżyłam mu poziom na środkowy-lepiej nie ryzykowac;)

Mary-fajnie że trafiliście w końcu na normalnego lekarza-dajcie teraz Mii kilka dni na przystosowanie się do nowości,będzie dobrze, zobaczycie

pozdrawiam resztę, buziaki

witam i ja z rana :) za oknem deszcz snieg wiatr zima nadchodzi :D

bylam wczoraj u ginekologa to juz 8tydzien :) mam skierowanie na badania i usg nastepna wizyta 5 stycznia wszystko jest o.k

ja z pierwszym maluchem termin miałam na 26 lipca-urodzony 9 sierpnia;), a z malutką termin na 20 lipca-urodzona 16 lipca;)- także z tymi terminami nigdy nie wiadomo;) tak do końca;)

:szok::szok::szok::szok:ale pustki....

A ja chciałam się z Wami taką dobrą nowiną podzielić :sorry2: No więc Remi dzisiaj sam usiadł, oczywiście w łóżeczku miał taką kołderkę złożoną i pod kątem 45 stopni, ale sam się podniósł, więc duma mnie rozpiera na wszystkie strony :-D:-D:-D:sorry2::cool2:
Gratulacje dla Remisia:)))))) Dzielny chłopak:)

Ja dopiero wstałam,zaraz trzeba się ogarnąć zwłaszcza,że Ninka jest w domu dzisiaj.

reklama
czesc wszystkim
nie wiem co sie ze mna dzieje, sily brak, energii w ogole, doly jakies mnie lapia,spala bym tylko ale tak sie nie da.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry