reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary : dzieki :)
u nas tez fotki i kalendarze na tapecie ;)

a ja wlasnie wrocilam z pierwszego shoppingu poporodowego, blizna ciagnela pod koniec ale dalam rade :)
robot buzz z toy story dla starszaka i dla filutka : 2 pizamki z polarku, dresik, 3 kosuzlki na dlugi rekaw, spodenki takie podbite podowojnie, welurkowe ogrodniczki w bezowym kolorze Mmmm :) i czapeczke :)

reklama
Cześć dziewczyny, ja z takim pytaniem, czy @ może przyleźć jak jeszcze karmię??? :confused: Bo to chyba @ do mnie przylazła, tylko jakoś mało tego i dziwnego koloru :confused:

hej , ale tu pusto ...
ja dzisiaj caly dom sprzatnelam :) nawet okna pomylam , bo juz czarne byly ....maly slicznie sam sie bawil wpierw w lezaczku gadal do kota , a pozniej na macie dobre 30 min. sam :) wczesniej na macie lezec wogole nie chcial chyba za maly byl , ale po powrocie z Pl to jego ulubione miejsce jest :) fajnie , bo moge cos zrobic , a tak to raczki , albo koi zabawa ze mna hehe

hej :)

asionek : kurder no to potowki raczej nie jak masz 19 stopni i mlay ma body i spiochy bawelniane tak?
ja zakladam welurkowe bo u nas pod dachem nad ranem sie temperatura zmienia, normalnie o 22 moge miec 22 a o 5 nad ranem 18... mam sporo pajacy z bawelny ale ja rasowy zmarzlak coagle mam schize ze on zmarznie... mi to ciagle zimno, a teraz przy zmeczeniu poporodowym to juz wogole mam wrazenie ze sybeiria choc niby mamy powyzej 20 wieczorem...
kurde juz sama nie wiem...
a ty lekkie spiochy to zakladasz welurek lzejszy( cienszy) czy bawelne????

chlopacy pojechali do playmobil parku wiec sie delektuje chwila ciszy i zbozowka :))))))))

asionek : aha , nie wiem co jets ze fotek na fb nie widac... niby profil otwarty dla znajomych a nie widac... ale kilka bedzie zaraz na nk :)

tez mam schize , ze mu za zimno , ale sie opanowuje hehe , ma bawelniane cienkie spiochy
jak daje grubsze welurowe to wtedy body cienkie na krotki rekaw
teraz spi w samym body i dole od pizamki przykryty kocykiem , nie wiem kurka kiedys ogladalam na necie foty potowek i inne byly jakies
dziewne z tymi fotami .. no , ale na szczescie moge wejsc na NK :)

Dzień doberek!

Asionek - jak tam w PL? My też szalejemy z fotkami Mii. :-):-) Mieliśmy sesję u fotografa i już 5 fotek jest gotowych, obrobionych i w ogóle. :happy2::happy2: Poza tym zamówiliśmy kartki świąteczne z naszymi zdjęciami, a przede wszystkim Mii, i kalendarze na 2012 dla rodzinki rzecz jasna z Mią w roli głównej. :-D:-D

Miłego weekendu!

Ja zakupiłam sobie nową komóreczkę i spadam ją odebrać. Mój obecny bardzo-nie-smart phone wkurza mnie do potęgi!!! :wściekła/y: Poza tym zamówiłam sobie też 2 książki Tracy Hogg nt. niemowlaczków - jedna o usypianiu i jedna o komunikacji z maluszkiem. :happy2::happy2::happy2:

images

Może się dowiem czego mądrego... :-D

a w Pl bardzo fajnie :) szkoda tylko , ze tak krotko ....
widze nie tylko ja szaleje z fotami hehe
no , ale co sie dziwic , jak takie slodziaki mamy to tylko zdjecia im robic tym bardziej , ze tak szybko rosna i z dnia na dzien zmieniaja sie :)
daj znac jak ksiazki czy warto czytac :)

Cześć dziewczyny, ja z takim pytaniem, czy @ może przyleźć jak jeszcze karmię??? :confused: Bo to chyba @ do mnie przylazła, tylko jakoś mało tego i dziwnego koloru :confused:

jak najbardziej moze tak byc niestety :/

Asionek-fajnie,że malutki robi się trochę samodzielny-moja mała jak podłapała leżenie na macie czy w leżaczku to też mogę dużo rzeczy zrobic ale jak zaczyna warczec jak kotek to wiem że długo już nie pociągnie i będzie trzeba ją wziąśc;)

Dzięki :tak:

kurcze odzwyczaiłam się od @ i teraz to w pierwszej chwili nawet podpasek nie miałam, dobrze, że siorka mnie poratowała :zawstydzona/y: i tak długo do mnie nie zawitała @, więc muszę się cieszyć :blink:

pozdrawiam :sorry2:

Asionek-fajnie,że malutki robi się trochę samodzielny-moja mała jak podłapała leżenie na macie czy w leżaczku to też mogę dużo rzeczy zrobic ale jak zaczyna warczec jak kotek to wiem że długo już nie pociągnie i będzie trzeba ją wziąśc;)

moj sie robi czerwony i macha szybko lapkami hehe , wtedy znak , ze ma dosc i trzeba szybko go zabierac zeby sie nie rozyl calkiem :-D
Dzięki :tak:

kurcze odzwyczaiłam się od @ i teraz to w pierwszej chwili nawet podpasek nie miałam, dobrze, że siorka mnie poratowała :zawstydzona/y: i tak długo do mnie nie zawitała @, więc muszę się cieszyć :blink:

pozdrawiam :sorry2:

no wsumie dlugo nie mialas @ :) fajnie kurcze tak bez nie ? mam nadzieje , ze moj jak wroci to nie bedzie tak bolesny jak kiedys :/

dobrej nocki !

reklama
Hejka!!!

Carolineee - oj, współczuję! :zawstydzona/y: Czy to CLO tak na Ciebie działa?

Asionek - już liznęłam parę stronek w jednej z ksiażek i tam są naprawdę proste triki, nawet bym nie wpadła na to! :zawstydzona/y::-D Zobaczymy, czy na Mię podziałają. ;-) Dam znać, jak przeczytam, ale już chyba wydaje mi się, że warto kupić te książki.

Paulina - jak tam Twoje robaczki?

Lil, Kocurek - co u Was?

Pozdrawiam wszystkie babeczki!

U nas nocka - :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mia znów męczyła się z gazami, ale po 2 h płaczu sama przestała i zasnęła o 3.00... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::nerd: Po czym się obudziła, dostała jedzonko i już spała. Dziś mój M. wyjeżdża wieczorem, bo jutro z rana musi być u klienta. Mam nadzieję, ze pierwsza nocka, kiedy będziemy zupełnie same, minie nam OK... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Waga nadal idzie w dół z czego się cieszę!!!
:happy2::happy2::rofl2::rofl2: Ale naprawdę już bym chciała wrócić do aktywności fizycznej... Ufff... Brakuje mi tego! Jeszcze 2 tyg. połogu, wizytę kontrolną mam 2 stycznia, a potem mam nadzieję dostanę zezwolenie na powrót do lekkich treningów! :tak::tak:

Miłej niedzieli!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry