reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja tez na chwile weszlam rano to myslalam ze bede do kibla leciala ale na szczescie mdlosci czasami sie odezwa a czasami spokoj mam nie mecza bardzo :)

Asiek,uzywaj proszę przecinków tudzież kropek...zanim rozszyfruję co napisałaś to oczopląsu dostaję:-D
Rurkaaaaaaaa,łer ar ju????
Wiola,Kocie,Made,Just????Serge???????????

Hej
u nas w pracy trochę przed świętami się ruszyło:-) więc czasem tylko zaglądam:-p

Mój mężuś ma dziś urodziny:-):cool2::happy2: więc po pracy może kto zajdzie, bo nie zapraszamy, kto pamięta ten przychodzi:-)
a poza tym to śnieg pada:-D:happy2:

Hejka!

Wlatuję dać znać, co wyszło u lekarza!
My już wreszcie w domku, a Mia ululana i śpi. :-)
U lekarza na szczęście OK, nie potraktowała mnie jak matkę-histeryczkę i hipohondryczkę, jak tu to bywa czasem, ale pełne zrozumienie dla problemów brzuszkowych Mii! :szok::szok::happy2::happy2::happy2: I od razu dostałam receptę na Nutramigen i polecenie zmiany od razu. Należy podejrzewać nietolerancję mleka krowiego... Jeju, mam teraz nadzieję, ze to pomoze! Ale pewnie efekt za jakiś czas... Mia dostała już jedną flachę i zjadła. Popłakała z powodu gazów, ale to pewnie od razu nie minie. Poza tym doszedł już Sab Simplex i podałam kilka kropelek. Ufff, jestem teraz pełna nadziei, ze będzie lepiej i ze to pomoże!

Tymczasem ślę Wam buziaki!!! :-)

hej ale tu pustki :szok:

ja dzisiaj mily dzien mialam :) poznalam Polke i jeszcze na dodatek okazalo sie , ze jest fryzjerka , a moje wlosy potrzebuja ratunku hehe , do fryca nie szlam , bo jak z malym ? :/
i zorbilismy sobie prezent na gwiazdke :) cudna ksiazke z fotami naszego maluszka :) do tego dwie mniejsze dla rodziny i wysepilam jeszcze 9 duzych gratis :) o cenie nie mowie , bo byla masakryczna :szok: a i tak wzielismy najtansza opcje ...

u nas pogoda bajka :) z 20 stopni w slonku , ludzie w bluzkach na krotki rekaw , slonko no zyc nie umierac :) tylko ta choinka jakos nie pasuje za bardzo na placu :-D

Wiola zdrowka duzo !

hej hej a ja dzisiaj lepiej posiedzę w krzakach, bo inaczej chyba kogoś zastrzelę...ja już nie mam sił, wymiękam, nie dośc że dzieci dały mi wczoraj popalic to jeszcze mężasty,grrrrrrrrrrrrr

no nic pozdrawiam i życzę miłego dzionka

aha Asionek jeszcze żadnej wpłaty nie miałam-na razie na koncie mam same wypłaty;)

widze , ze tez chcesz meza mordowac hehe
kurka nie moge mamy na skypie zlapac , napisze jej smsa co i jak i na Pw dam ci znac , mam nadzieje , ze do dobrej osoby puscila kase :szok:

Hej!

I ja dziś w krzakach... Wczoraj Mia płakała 8-10 h w ciągu dnia plus do 1.00 w nocy... :no::sad: Jestem wykończona, a najgorsze, że nie mam jak jej ulżyć. Dziś idziemy na 13 do lekarza, ale cudu się nie spodziewam.

Miłego dnia!

no niestety trzeba to przetrwac , malo co pomaga tak naprawde :( nam wiekszosc szkodzila dlatego odrzucilam wszystko i dopiero wtedy bylo duzooo lepiej :) trzymaj sie !!

Mary współczuję biedactwa:((((
Miejmy nadzieję,że się unormuje:)

Wiecie,humor mi się poprawił...mam szansę na super pracę przy Euro 2012,jest u nas Dolina Charlotty i będą tam się gościć piłkarze z Hiszpanii.Będę organizatorem/tłumaczem:))) trzymajcie &&&&&,praca może być szybko bo pewnie wcześniej trzeba mnóstwo rzeczy pozałatwiać:)

@ taka,że ledwo żyję,leje się ze mnie jak z wodospadu:(

oooo praca super trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Hej
u nas w pracy trochę przed świętami się ruszyło:-) więc czasem tylko zaglądam:-p

Mój mężuś ma dziś urodziny:-):cool2::happy2: więc po pracy może kto zajdzie, bo nie zapraszamy, kto pamięta ten przychodzi:-)
a poza tym to śnieg pada:-D:happy2:

o matko snieg ?? :-D

:szok::szok::szok::szok:ale pustki....

A ja chciałam się z Wami taką dobrą nowiną podzielić :sorry2: No więc Remi dzisiaj sam usiadł, oczywiście w łóżeczku miał taką kołderkę złożoną i pod kątem 45 stopni, ale sam się podniósł, więc duma mnie rozpiera na wszystkie strony :-D:-D:-D:sorry2::cool2:

reklama
Just gratki dla malego !!! super uczucie musi byc patrzec na takie postepy pociechy :) moj to jak nowy dzwiek wyda , czy minke zrobi to ja szaleje z radosci jak glupia :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry