reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja tez na chwile weszlam rano to myslalam ze bede do kibla leciala ale na szczescie mdlosci czasami sie odezwa a czasami spokoj mam nie mecza bardzo :)

Asiek,uzywaj proszę przecinków tudzież kropek...zanim rozszyfruję co napisałaś to oczopląsu dostaję:-D
Rurkaaaaaaaa,łer ar ju????
Wiola,Kocie,Made,Just????Serge???????????

Hej
u nas w pracy trochę przed świętami się ruszyło:-) więc czasem tylko zaglądam:-p

Mój mężuś ma dziś urodziny:-):cool2::happy2: więc po pracy może kto zajdzie, bo nie zapraszamy, kto pamięta ten przychodzi:-)
a poza tym to śnieg pada:-D:happy2:

Hejka!

Wlatuję dać znać, co wyszło u lekarza!
My już wreszcie w domku, a Mia ululana i śpi. :-)
U lekarza na szczęście OK, nie potraktowała mnie jak matkę-histeryczkę i hipohondryczkę, jak tu to bywa czasem, ale pełne zrozumienie dla problemów brzuszkowych Mii! :szok::szok::happy2::happy2::happy2: I od razu dostałam receptę na Nutramigen i polecenie zmiany od razu. Należy podejrzewać nietolerancję mleka krowiego... Jeju, mam teraz nadzieję, ze to pomoze! Ale pewnie efekt za jakiś czas... Mia dostała już jedną flachę i zjadła. Popłakała z powodu gazów, ale to pewnie od razu nie minie. Poza tym doszedł już Sab Simplex i podałam kilka kropelek. Ufff, jestem teraz pełna nadziei, ze będzie lepiej i ze to pomoże!

Tymczasem ślę Wam buziaki!!! :-)

hej ale tu pustki :szok:

ja dzisiaj mily dzien mialam :) poznalam Polke i jeszcze na dodatek okazalo sie , ze jest fryzjerka , a moje wlosy potrzebuja ratunku hehe , do fryca nie szlam , bo jak z malym ? :/
i zorbilismy sobie prezent na gwiazdke :) cudna ksiazke z fotami naszego maluszka :) do tego dwie mniejsze dla rodziny i wysepilam jeszcze 9 duzych gratis :) o cenie nie mowie , bo byla masakryczna :szok: a i tak wzielismy najtansza opcje ...

u nas pogoda bajka :) z 20 stopni w slonku , ludzie w bluzkach na krotki rekaw , slonko no zyc nie umierac :) tylko ta choinka jakos nie pasuje za bardzo na placu :-D

Wiola zdrowka duzo !

hej hej a ja dzisiaj lepiej posiedzę w krzakach, bo inaczej chyba kogoś zastrzelę...ja już nie mam sił, wymiękam, nie dośc że dzieci dały mi wczoraj popalic to jeszcze mężasty,grrrrrrrrrrrrr

no nic pozdrawiam i życzę miłego dzionka

aha Asionek jeszcze żadnej wpłaty nie miałam-na razie na koncie mam same wypłaty;)

widze , ze tez chcesz meza mordowac hehe
kurka nie moge mamy na skypie zlapac , napisze jej smsa co i jak i na Pw dam ci znac , mam nadzieje , ze do dobrej osoby puscila kase :szok:

Hej!

I ja dziś w krzakach... Wczoraj Mia płakała 8-10 h w ciągu dnia plus do 1.00 w nocy... :no::sad: Jestem wykończona, a najgorsze, że nie mam jak jej ulżyć. Dziś idziemy na 13 do lekarza, ale cudu się nie spodziewam.

Miłego dnia!

no niestety trzeba to przetrwac , malo co pomaga tak naprawde :( nam wiekszosc szkodzila dlatego odrzucilam wszystko i dopiero wtedy bylo duzooo lepiej :) trzymaj sie !!

Mary współczuję biedactwa:((((
Miejmy nadzieję,że się unormuje:)

Wiecie,humor mi się poprawił...mam szansę na super pracę przy Euro 2012,jest u nas Dolina Charlotty i będą tam się gościć piłkarze z Hiszpanii.Będę organizatorem/tłumaczem:))) trzymajcie &&&&&,praca może być szybko bo pewnie wcześniej trzeba mnóstwo rzeczy pozałatwiać:)

@ taka,że ledwo żyję,leje się ze mnie jak z wodospadu:(

oooo praca super trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Hej
u nas w pracy trochę przed świętami się ruszyło:-) więc czasem tylko zaglądam:-p

Mój mężuś ma dziś urodziny:-):cool2::happy2: więc po pracy może kto zajdzie, bo nie zapraszamy, kto pamięta ten przychodzi:-)
a poza tym to śnieg pada:-D:happy2:

o matko snieg ?? :-D

:szok::szok::szok::szok:ale pustki....

A ja chciałam się z Wami taką dobrą nowiną podzielić :sorry2: No więc Remi dzisiaj sam usiadł, oczywiście w łóżeczku miał taką kołderkę złożoną i pod kątem 45 stopni, ale sam się podniósł, więc duma mnie rozpiera na wszystkie strony :-D:-D:-D:sorry2::cool2:

reklama
Just gratki dla malego !!! super uczucie musi byc patrzec na takie postepy pociechy :) moj to jak nowy dzwiek wyda , czy minke zrobi to ja szaleje z radosci jak glupia :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry