paulina.pro
Fanka BB :)
Asiek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja znikam coś źle się dzisiaj czuję, pozdrawiam
a ja znikam coś źle się dzisiaj czuję, pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej hej a ja dzisiaj lepiej posiedzę w krzakach, bo inaczej chyba kogoś zastrzelę...ja już nie mam sił, wymiękam, nie dośc że dzieci dały mi wczoraj popalic to jeszcze mężasty,grrrrrrrrrrrrr
no nic pozdrawiam i życzę miłego dzionka
aha Asionek jeszcze żadnej wpłaty nie miałam-na razie na koncie mam same wypłaty
Hej!
I ja dziś w krzakach... Wczoraj Mia płakała 8-10 h w ciągu dnia plus do 1.00 w nocy... Jestem wykończona, a najgorsze, że nie mam jak jej ulżyć. Dziś idziemy na 13 do lekarza, ale cudu się nie spodziewam.
Miłego dnia!
Mary współczuję biedactwa(((
Miejmy nadzieję,że się unormuje
Wiecie,humor mi się poprawił...mam szansę na super pracę przy Euro 2012,jest u nas Dolina Charlotty i będą tam się gościć piłkarze z Hiszpanii.Będę organizatorem/tłumaczem)) trzymajcie &&&&&,praca może być szybko bo pewnie wcześniej trzeba mnóstwo rzeczy pozałatwiać
@ taka,że ledwo żyję,leje się ze mnie jak z wodospadu
Hej
u nas w pracy trochę przed świętami się ruszyło:-) więc czasem tylko zaglądam
Mój mężuś ma dziś urodziny:-) więc po pracy może kto zajdzie, bo nie zapraszamy, kto pamięta ten przychodzi:-)
a poza tym to śnieg pada