reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oliwka e tam stwory napewno beda piekne :)
napewno nie potowki ...inaczej to wyglada jak jakas wysypka czy cos

carola : nie nie, ja za stwora dziekuje, mam juz 2 w domu ;)

asionek : niezle 302 euro! ale i tak super ze az 9 wysepilas, u nas daja 1 gratis i to nie wybierasz sama tylko oni wybieraja... hehe cwaniacy...
krostki...mozliwe ze potowki, jaka masz +- temperature w pokoju malego???? i jak jets ubrany????

no i nie zalapalam sie na foty :wściekła/y:
mowisz faza zakochania ?? hehe mam to samo z dnia na dzien jest gorzej , az boje sie co bedzie dalej :-D normalnie moge sie na niego gapic i gapic non stop ... przez to maz poszedl wsumie w odstawke :zawstydzona/y:

no fote jedna gratis dali na wstepie oprawiona , na szczescie wybrali mnie hehe jak daje buziaka malemu :)

maly ma body i spiochy lekkie na sobie , nie jest cieplo ubrany
my nie grzejemy w domu wogole i mam gdzies z 19 stopni teraz ...

dobrej nocki !!

hej :)

carola : jak samopoczucie ???
cisza tu dzisiaj...

asionek : kurder no to potowki raczej nie jak masz 19 stopni i mlay ma body i spiochy bawelniane tak?
ja zakladam welurkowe bo u nas pod dachem nad ranem sie temperatura zmienia, normalnie o 22 moge miec 22 a o 5 nad ranem 18... mam sporo pajacy z bawelny ale ja rasowy zmarzlak coagle mam schize ze on zmarznie... mi to ciagle zimno, a teraz przy zmeczeniu poporodowym to juz wogole mam wrazenie ze sybeiria choc niby mamy powyzej 20 wieczorem...
kurde juz sama nie wiem...
a ty lekkie spiochy to zakladasz welurek lzejszy( cienszy) czy bawelne????

chlopacy pojechali do playmobil parku wiec sie delektuje chwila ciszy i zbozowka :))))))))

asionek : aha , nie wiem co jets ze fotek na fb nie widac... niby profil otwarty dla znajomych a nie widac... ale kilka bedzie zaraz na nk :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek!

Mia i mój M. sobie śpią, a ja złapałam kawkę i nawet śniadanie zjadłam. :happy2::happy2:
Wczoraj moje dziecko było aniołkiem w dzień, ale w nocy dała nam popalić... :baffled: Najgorzej nie było, bo płakała nam tylko trochę, ale jednak jakaś taka nie tego jestem... :zawstydzona/y:

Carolineee - współczuję migreny, mam podobnie... :baffled:

Jos - no nie zdążyłam na fotkę, ale widziałam wcześniej i cudny jest Twój książę! :-):-)

Asionek - jak tam w PL? My też szalejemy z fotkami Mii. :-):-) Mieliśmy sesję u fotografa i już 5 fotek jest gotowych, obrobionych i w ogóle. :happy2::happy2: Poza tym zamówiliśmy kartki świąteczne z naszymi zdjęciami, a przede wszystkim Mii, i kalendarze na 2012 dla rodzinki rzecz jasna z Mią w roli głównej. :-D:-D

Wiola, Rurka, Asiek - jak tam, ciężaróweczki?

Sergeevna, Agapa - rodzicie? ;-)

Miłego weekendu!

Ja zakupiłam sobie nową komóreczkę i spadam ją odebrać. Mój obecny bardzo-nie-smart phone wkurza mnie do potęgi!!! :wściekła/y: Poza tym zamówiłam sobie też 2 książki Tracy Hogg nt. niemowlaczków - jedna o usypianiu i jedna o komunikacji z maluszkiem. :happy2::happy2::happy2:

images

Może się dowiem czego mądrego... :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry