- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
EEnil
Gość
Boszeeeeeeeeeee,zakochałam się!!!! OBŁĘDNY!!!!!!!!!!!!!! PIĘKNY!!!!
Asionek31
Fanka BB :)
Oliwka e tam stwory napewno beda piekne
napewno nie potowki ...inaczej to wyglada jak jakas wysypka czy cos
no i nie zalapalam sie na foty
mowisz faza zakochania ?? hehe mam to samo z dnia na dzien jest gorzej , az boje sie co bedzie dalej normalnie moge sie na niego gapic i gapic non stop ... przez to maz poszedl wsumie w odstawke
no fote jedna gratis dali na wstepie oprawiona , na szczescie wybrali mnie hehe jak daje buziaka malemu
maly ma body i spiochy lekkie na sobie , nie jest cieplo ubrany
my nie grzejemy w domu wogole i mam gdzies z 19 stopni teraz ...
dobrej nocki !!
napewno nie potowki ...inaczej to wyglada jak jakas wysypka czy cos
carola : nie nie, ja za stwora dziekuje, mam juz 2 w domu
asionek : niezle 302 euro! ale i tak super ze az 9 wysepilas, u nas daja 1 gratis i to nie wybierasz sama tylko oni wybieraja... hehe cwaniacy...
krostki...mozliwe ze potowki, jaka masz +- temperature w pokoju malego???? i jak jets ubrany????
no i nie zalapalam sie na foty
mowisz faza zakochania ?? hehe mam to samo z dnia na dzien jest gorzej , az boje sie co bedzie dalej normalnie moge sie na niego gapic i gapic non stop ... przez to maz poszedl wsumie w odstawke
no fote jedna gratis dali na wstepie oprawiona , na szczescie wybrali mnie hehe jak daje buziaka malemu
maly ma body i spiochy lekkie na sobie , nie jest cieplo ubrany
my nie grzejemy w domu wogole i mam gdzies z 19 stopni teraz ...
dobrej nocki !!
E
EEnil
Gość
Cześć wszystkim
hej
carola : jak samopoczucie ???
cisza tu dzisiaj...
asionek : kurder no to potowki raczej nie jak masz 19 stopni i mlay ma body i spiochy bawelniane tak?
ja zakladam welurkowe bo u nas pod dachem nad ranem sie temperatura zmienia, normalnie o 22 moge miec 22 a o 5 nad ranem 18... mam sporo pajacy z bawelny ale ja rasowy zmarzlak coagle mam schize ze on zmarznie... mi to ciagle zimno, a teraz przy zmeczeniu poporodowym to juz wogole mam wrazenie ze sybeiria choc niby mamy powyzej 20 wieczorem...
kurde juz sama nie wiem...
a ty lekkie spiochy to zakladasz welurek lzejszy( cienszy) czy bawelne????
chlopacy pojechali do playmobil parku wiec sie delektuje chwila ciszy i zbozowka )))))))
asionek : aha , nie wiem co jets ze fotek na fb nie widac... niby profil otwarty dla znajomych a nie widac... ale kilka bedzie zaraz na nk
carola : jak samopoczucie ???
cisza tu dzisiaj...
asionek : kurder no to potowki raczej nie jak masz 19 stopni i mlay ma body i spiochy bawelniane tak?
ja zakladam welurkowe bo u nas pod dachem nad ranem sie temperatura zmienia, normalnie o 22 moge miec 22 a o 5 nad ranem 18... mam sporo pajacy z bawelny ale ja rasowy zmarzlak coagle mam schize ze on zmarznie... mi to ciagle zimno, a teraz przy zmeczeniu poporodowym to juz wogole mam wrazenie ze sybeiria choc niby mamy powyzej 20 wieczorem...
kurde juz sama nie wiem...
a ty lekkie spiochy to zakladasz welurek lzejszy( cienszy) czy bawelne????
chlopacy pojechali do playmobil parku wiec sie delektuje chwila ciszy i zbozowka )))))))
asionek : aha , nie wiem co jets ze fotek na fb nie widac... niby profil otwarty dla znajomych a nie widac... ale kilka bedzie zaraz na nk
Ostatnia edycja:
E
EEnil
Gość
Hej Jos
Ja mam migrenę i leżę w łóżku,mąż po kawkę mi pojechał.
Ja mam migrenę i leżę w łóżku,mąż po kawkę mi pojechał.
reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Dzień doberek!
Mia i mój M. sobie śpią, a ja złapałam kawkę i nawet śniadanie zjadłam.
Wczoraj moje dziecko było aniołkiem w dzień, ale w nocy dała nam popalić... Najgorzej nie było, bo płakała nam tylko trochę, ale jednak jakaś taka nie tego jestem...
Carolineee - współczuję migreny, mam podobnie...
Jos - no nie zdążyłam na fotkę, ale widziałam wcześniej i cudny jest Twój książę! :-):-)
Asionek - jak tam w PL? My też szalejemy z fotkami Mii. :-):-) Mieliśmy sesję u fotografa i już 5 fotek jest gotowych, obrobionych i w ogóle. Poza tym zamówiliśmy kartki świąteczne z naszymi zdjęciami, a przede wszystkim Mii, i kalendarze na 2012 dla rodzinki rzecz jasna z Mią w roli głównej.
Wiola, Rurka, Asiek - jak tam, ciężaróweczki?
Sergeevna, Agapa - rodzicie? ;-)
Miłego weekendu!
Ja zakupiłam sobie nową komóreczkę i spadam ją odebrać. Mój obecny bardzo-nie-smart phone wkurza mnie do potęgi!!! Poza tym zamówiłam sobie też 2 książki Tracy Hogg nt. niemowlaczków - jedna o usypianiu i jedna o komunikacji z maluszkiem.
Może się dowiem czego mądrego...
Mia i mój M. sobie śpią, a ja złapałam kawkę i nawet śniadanie zjadłam.
Wczoraj moje dziecko było aniołkiem w dzień, ale w nocy dała nam popalić... Najgorzej nie było, bo płakała nam tylko trochę, ale jednak jakaś taka nie tego jestem...
Carolineee - współczuję migreny, mam podobnie...
Jos - no nie zdążyłam na fotkę, ale widziałam wcześniej i cudny jest Twój książę! :-):-)
Asionek - jak tam w PL? My też szalejemy z fotkami Mii. :-):-) Mieliśmy sesję u fotografa i już 5 fotek jest gotowych, obrobionych i w ogóle. Poza tym zamówiliśmy kartki świąteczne z naszymi zdjęciami, a przede wszystkim Mii, i kalendarze na 2012 dla rodzinki rzecz jasna z Mią w roli głównej.
Wiola, Rurka, Asiek - jak tam, ciężaróweczki?
Sergeevna, Agapa - rodzicie? ;-)
Miłego weekendu!
Ja zakupiłam sobie nową komóreczkę i spadam ją odebrać. Mój obecny bardzo-nie-smart phone wkurza mnie do potęgi!!! Poza tym zamówiłam sobie też 2 książki Tracy Hogg nt. niemowlaczków - jedna o usypianiu i jedna o komunikacji z maluszkiem.
Może się dowiem czego mądrego...
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: