reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku a teraz ta moja lobuziara chodzi w butach plasikowych na obcasie( dostala na mikolaja od cioci:crazy:), opasce na wlosach i z torebka po domu i gada przez stary tel komorkowy i gdzie ona przypomina takiego maluszka ze zdjec?

reklama
carola :-):-):-) suuuuper malunki !!!

hihi wiolu nie no ona jeszcze jest malutka, ciesz się każdą chwilą :))))))))))))))))) Mój syneczek ma 180 albo więcej i się goli :szok: A pokażę go Wam jak zgram fotę z aparatu Grześka ;)

Ostatnia edycja:
carola no prosze jakie masz dzieci utalentowane.

kocie nie strasz mnie... jakos sobie nie moge wyobrazic momentu jak przyjdzie i powie,, mamo to moj chlopak"i zamknie sie w pokoju:szok:

carola Cholera.. a nasz Bilon dość duży, ale do każdego obcego przyjaźnie nastawiony :dry:

Aaaaj myślałam, że wykorzystam kupony Ticket Restaurant na zakupy na święta, a to tylko na posiłki można :eek: No to klops. Świąt nie będzie. Nie ma kasy. A rodzina zaproszona na Wigilię :-p

Ostatnia edycja:
Hhaha,możesz wziąć posiłek na wynos:))) będzie kolacja gotowa:)

Kurde,mamunia do mnie wypisuje od kilku dni,żebra o spotkanie.Zapytałam po co che się spotkać i o czym rozmawiać a ona na to,że chce abym jej pomogła naprawić relacje z dzieckiem i w ogóle ble ble ble.
Napisałam jej tak: Ja Ci nie pomogę,sama musisz to naprawić.Naszych relacji nie da się naprawić,ja nawet tego nie chcę,za dużo się stało. I tyle,niech sama sobie radzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka

u nas dzis zabiegany dzien, rano facet do naparwy piekarnika bo znow nam siadl...
jeju jakiego my mamy pecha co do aparatow i sprzetow,

solm : bedziesz sie smiala, pamietasz to liste popsutych aparatow co ci wyslalam i oczom nie wierzylas wlasnym???? :)
no to dopisz do niej piekarnik i kilka innych ktore ominelas pod swoija nieobecnosc na bb ;)

carola : :((((((( nie wiem co poradzic z @...

ewula : &&&&& zebys dotrwala do 2012 :)

asionek : fajnie ze juz jestescie, powoli sie zorganizujecie! a maz to normalka, ze cie drazni, u mnie to samo, hormony opadaja i oczekiwania wieksze niz przed porodem :)

bylismy z malym dzis u pediatry, maly malo przybiera ale moze dlatego ze .... CIAGLE SPI!!!!:-):szok::baffled: poki co jets w normie ale mamy kontrolowac i ... buidzic na jedzenie w ciagu dnia
normalnie w szoku jestem, je 5-10min zasypia przyssany i spi od 2 do nawet 4 godzin... budzi sie , je pielucha i znowu... za to w nocy budzi sie co 1,5h-2h... wolalabym zeby bylo na odwrot ale coz...wszystkiego miec nie mozna :)

lil, asionek : jak to nie ma zdjec na FB ? przeciez sa!!!! czyzby ich nie bylo widac czy co...??????????? nie kumam...

wiolka : iwcia slodka, jak zawsze :) maly elfik :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

milego wieczoru wszystkim!

reklama
A ja po kolacji:) Zrobiłam pyszny makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym i krewetkami:)))

Rozmawiałam z kuzynką męża...poronienie,8miesięcy na CLO,wyniki,badania,monitoringi i nic...2 podejścia do inseminacji i nic..Rzuciła wszystkie leki,zbierają się na in vitro.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry