reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku a teraz ta moja lobuziara chodzi w butach plasikowych na obcasie( dostala na mikolaja od cioci:crazy:), opasce na wlosach i z torebka po domu i gada przez stary tel komorkowy i gdzie ona przypomina takiego maluszka ze zdjec?

reklama
carola :-):-):-) suuuuper malunki !!!

hihi wiolu nie no ona jeszcze jest malutka, ciesz się każdą chwilą :))))))))))))))))) Mój syneczek ma 180 albo więcej i się goli :szok: A pokażę go Wam jak zgram fotę z aparatu Grześka ;)

Ostatnia edycja:
carola no prosze jakie masz dzieci utalentowane.

kocie nie strasz mnie... jakos sobie nie moge wyobrazic momentu jak przyjdzie i powie,, mamo to moj chlopak"i zamknie sie w pokoju:szok:

carola Cholera.. a nasz Bilon dość duży, ale do każdego obcego przyjaźnie nastawiony :dry:

Aaaaj myślałam, że wykorzystam kupony Ticket Restaurant na zakupy na święta, a to tylko na posiłki można :eek: No to klops. Świąt nie będzie. Nie ma kasy. A rodzina zaproszona na Wigilię :-p

Ostatnia edycja:
Hhaha,możesz wziąć posiłek na wynos:))) będzie kolacja gotowa:)

Kurde,mamunia do mnie wypisuje od kilku dni,żebra o spotkanie.Zapytałam po co che się spotkać i o czym rozmawiać a ona na to,że chce abym jej pomogła naprawić relacje z dzieckiem i w ogóle ble ble ble.
Napisałam jej tak: Ja Ci nie pomogę,sama musisz to naprawić.Naszych relacji nie da się naprawić,ja nawet tego nie chcę,za dużo się stało. I tyle,niech sama sobie radzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka

u nas dzis zabiegany dzien, rano facet do naparwy piekarnika bo znow nam siadl...
jeju jakiego my mamy pecha co do aparatow i sprzetow,

solm : bedziesz sie smiala, pamietasz to liste popsutych aparatow co ci wyslalam i oczom nie wierzylas wlasnym???? :)
no to dopisz do niej piekarnik i kilka innych ktore ominelas pod swoija nieobecnosc na bb ;)

carola : :((((((( nie wiem co poradzic z @...

ewula : &&&&& zebys dotrwala do 2012 :)

asionek : fajnie ze juz jestescie, powoli sie zorganizujecie! a maz to normalka, ze cie drazni, u mnie to samo, hormony opadaja i oczekiwania wieksze niz przed porodem :)

bylismy z malym dzis u pediatry, maly malo przybiera ale moze dlatego ze .... CIAGLE SPI!!!!:-):szok::baffled: poki co jets w normie ale mamy kontrolowac i ... buidzic na jedzenie w ciagu dnia
normalnie w szoku jestem, je 5-10min zasypia przyssany i spi od 2 do nawet 4 godzin... budzi sie , je pielucha i znowu... za to w nocy budzi sie co 1,5h-2h... wolalabym zeby bylo na odwrot ale coz...wszystkiego miec nie mozna :)

lil, asionek : jak to nie ma zdjec na FB ? przeciez sa!!!! czyzby ich nie bylo widac czy co...??????????? nie kumam...

wiolka : iwcia slodka, jak zawsze :) maly elfik :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

milego wieczoru wszystkim!

reklama
A ja po kolacji:) Zrobiłam pyszny makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym i krewetkami:)))

Rozmawiałam z kuzynką męża...poronienie,8miesięcy na CLO,wyniki,badania,monitoringi i nic...2 podejścia do inseminacji i nic..Rzuciła wszystkie leki,zbierają się na in vitro.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry