reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola kurde no... musisz chyba w koncu znalezc jakiegos dobrego gina zeby sie dowiedziec co ten twoj organizm tak szaleje.
mi sie chce spac i chyba zaraz Iwe uspie na troche... pytanie tylko czy da sie uspic?

reklama
W temacie spania Ola śpi trzecią godzinę... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Rozejrzałam się za podarunkami na święta. Dla dziadków i ciotków itp oczywiście fotki - na ramkach cyfrowych, na kubkach, na breloczkach, wklejane do albumów, mini galerie itp. itd.... Kto na fotkach ???? OLA i jeszcze raz OLAAAA :rofl2:
Jak fajnie ! Wreszcie nie muszę się zastanawiać CO KOMU hehehe..

Hahaha Kocie,ja też tak robiłam:)
Ninka na podusi ozdobnej,torbie na zakupy dla prababci:)Pocztówkach na święta itp:)

kocie ty cwaniaro...
a mi sie zebralo na wpomnienia,moje kochane malenstwo.

Załączniki

• DSCN3743.jpg
    DSCN3743.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN3833.jpg
    DSCN3833.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN2287.jpg
    DSCN2287.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN2395.jpg
    DSCN2395.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN3389.jpg
    DSCN3389.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 35
przestańcie... :sorry: bo mi się wczoraj znowu śnił Kamiś... :sorry::sorry::sorry: przytuliłam go.. tak mi smutno zawsze we śnie...

wiolu uwielbiam te czarne ślepia Twej córci !!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry