reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil zasnęła tego samego dnia, kiedy wprowadziłam karmienie mieszane co 2 godziny :-) Dobrze jej się też śpi przy głośnym szumie lapka gruchota :-D Zagłusza nagłe dźwięki, które ją łatwo wybudzają, takie jak stukanie garami, zamykanie drzwi albo upuszczenie kości przez psa :sorry:

reklama
Witam wszystkie :tak:

ewula - mnie tak Emi na Sylwestra urządziła :-p nie daj się - przeleż Święta :tak: chyba że chcesz sobie odpuścić barszczyk i pierożki i bigosik :tak:

mary - nie ma tragedii :tak: Jeszcze nie jeden błąd zrobisz - grunt to trzymać się zdrowego rozsądku :tak: Windi są dobre - możesz poszukać u siebie tego ustrojstwa :tak: Masuj rozgrzewaj i ćwicz - mi Karola też potrafiła tak ryczeć chociaż nie codziennie to robiłyśmy 30 min masażu brzuszka a i mama w tym czasie sobie ćwiczyła. Karola się śmiała a jej nóżki cały czas pracowały i co chwila pruczki szły - ona miała dobry humor bo mama się z nią bawiła i brzuszek nie bolał :tak: Niestety u maluszka kolki - bo to prawdopodobnie kolka - trzeba zwyczajnie przeczekać i starać się złagodzić ból i objawy.

A mnie wczoraj dziewczyny dobiły. Karola poszła spać po północy a Emi o 23 dostałą flaszkę a usnęła o 1.30 :szok: Karola wstała już o 8 i buszowała a ja z Emi sobie leżałam i tak myślę - czemu to dziecko jeszcze na butlę nie włączyło alarmu :no: o 9.30 na śpiocha dałam jej flaszke bo przecież 10,5h bez jedzonka to lekka przesada. Zjadła odwróciła się na boczek i śpi dalej :no: Tylko ja czuje się jak zoombi :dry:

Cześć

Wiola gratuluję Synusia:happy: Będziesz miała parkę w domu:-)
Karola szkoda że @ przyszła:-:)angry:
Mery głowa do góry i pomalutku będzie dobrze:tak:

Wczoraj na Mikołajki kupiłam mężowi klaser na dwuzłotówki, cieszył się jak dziecko:happy::rofl2: podobał mu się prezent:laugh2:

u mnie dziś 20dc i piersi bolą i zgaga trzeci dzień, co jest dziwne, ale mam marne szanse bo mało seksu było:baffled:

Aaa lil u nas też wysypka na całej buzi była brzydka. I lekarz nastraszył skazą. Ale buzia po 2 tyg. już gładka, a ja nabiał jak wcinałam tak wcinam :)))) Miłego spacerku !

Dziewczyny Wszystkie HEJ!! :-):-) Idę po kawę, bo mała usnęła.. tylko gruchota nie włączyłam, zaraz go tu przywlokę ;)))

Ostatnia edycja:
witajcie Kobitki!

Kocurek super, ze z Olcią lepiej :-) pomysłowaś hihihi
Wiolka gratki synka!

huraaa będę miała mężusia na 3 tygodnie
biggrin.gif
ależ człowiekowi niewiele do szczęścia potrzeba. Więc spokojnie przed Wigilią pojedziemy do teściów a moi dojadą w Wigilię (bo siostra ma nocke i zchodzi o 7 rano w Wigilię) także będę mogła pomóc w przygotowaniach, porobić co niecoś na chrzciny.

a co tu sie tak pusto zrobilo?
kurde normalnie drzwi od domu mi sie dzis nie zamykaja, co chwile ktos a jeszcze siostra z dzieciakami ma przyjechac...

reklama
Pusto,pusto Wiola,a ja spałam...nie wiem co ze mną jest,czy to ta tarczyca?Śpię i śpię.
Zaraz teść przyjedzie po mnie,muszę wstać,mam jakieś 30min.
@ się rozkręciła na maksa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry