mary-beth
Fanka BB :)
Mary-tak jak Karola pisze - każde mleczko nowe wprowadza się powoli-z wyjątkiem mlek ha-my na początku byliśmy na bebiko-potem problemy z brzuszkiem więc powoli-do każdego karmienia pierw po jednej, potem do po dwie miarki bebilonu były-potem przez kolki bebilon ha-tak od razu-potem powoli znów na bebilon zwykły i ostatnio powoli na bebiko znów i jest oki-mała spokojnie zniosła te przeprowadzki mleczkowe
moja też tak dużo ulewała, najważniejsze jest teraz abyście w miarę możliwości zachowali spokój-to przejdzie!!!może nie do końca od razu ale będzie lepiej-zapewniam was po 2 dzieci i tych samych problemach, a jeśli się tak martwicie, to może przyjedźcie do pl i poradźcie się lekarza-tak robiła żona kuzyna-są w norwegii-tam urodziła 2 dzieci-też zero pomocy i zrozumienia-dzieci strasznie płakały i krzyczały-przyjechała do polski, do lekarza, zrobili im testy i dzieci mają skazę białkową i są uczulone na gluten... w końcu wie co ma biedna robic aby było lepiej-a dzieci bardzo zadowolone
Paulina - ja przeszłam teraz ze zwykłego mleka na NAN H.R. czyli antyalergiczne (takie tu jest) - czyli ze zwykłego na łagodniejsze. Wobec czego radzisz mi po prostu kontynuować, czy jednak dodawać do tego starego zwykłego mleka to nowe NAN? Co do podróży do PL, to myślę, ze narazie odpuszczę to, choć wiem, ze w PL zrobiliby testy chociaż...