reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)

ja juz we Fr ... troche smutno , bo za szybko minely wakacje , ale tez sie ciesze , ze u siebie jestem , bo troche sie zmeczylam :)

nie pisze , bo od wczoraj u nas masakra :-( nie wiem co jest malemu , ale wyje non stop i to innaczej niz zwykle ... wczoraj lekarza wezwalam , bo balam sie , ze cos mu jest powaznego ... na szczescie jest ok
ale dzisiaj caly dzien walka , nic nie spal biedak :( ja ledwo zyje , plecy mi wysiadaja , bo musze z nim lazic , bo innaczej jeszcze gorzej placze biedak ...

zostane raczej na bierzaco , bo za duzo naskrobalyscie :)

buziaki dla wszystkich !!

Jos widze , ze juz w domu ? :) gratki raz jeszcze !!

reklama
Hej Asionek:) Fajnie,że jesteście:)))
Współczuje przeżyć z maluszkiem...ja już na szczęście zapomniałam o przeżyciach z Ninką...

Oliwka z tym plamieniem nie pomoge :(
kurcze jak maly jutro bedzie tak plakal to chyba znowu pojde do lekarza ... teraz spi wykonczony biedak :(

Jos wlasnie gdzie fotki malego Theo?? :)) ja nie widzialam malucha i czuje sie pokrzywdzona hehe
na FB nie ma :(((

mary mała Mia jest słodka :sorry::sorry::-):-)

carola łoj to nigdy nic nie wiadomo z tym śluzem... oby to był jakiś dobry znak - że coś się dzieje hormonalnie do przodu :tak:

mloda jejku... biedna Ty jesteś... Jak się jest takim mlodym to emocje po prostu szaleją, ja to doskonale WIEM, ale tak jak carolinee mówi - odpuść go sobie :*

asionek a to nie brzuszek..??? U nas jak płacz to tylko i wyłącznie brzuszek, no i odbijanie.. Może też trochę zmiana otoczenia.. Trzymaj się !!

jos jak Twój mały eskimosek ?? ;))))))))))

Ostatnia edycja:
Zizi oby ta zgaga na fasolkę była! Który dzień cyklu????

Carola a Ty masz jakiś śluz taki??? Hmmm....Taki śluz jest denerwujący mocno, bo daje nadzieje, a wcale nie musi nic oznaczać. Tylko Ci powiem, że ja w tym cyklu ciążowy miałam właśnie coś takiego przez tydzień i też się pojawiło zbyt wcześnie jak na zagnieżdżanie...no ale musimy czekać i zaciskać kciuki!

Jos ja też nie widziałam malucha! Dawaj fotki! Zazdroszczę, że potrafisz godziny w ciągu dnia przespać! Ja wczoraj próbowałam pospać (po dwóch maksymalnie nieprzespanych nocach) i choć leżałam 2h to nie mogłam zasnąć..nie umiem już w dzień spać...

Kocurku Oleńka taka słodka! I te jej uśmiechy!!!! Martynka tak się nie śmieje - co najwyżej czasem się śmieje do mebli - ale to nie jest jeszcze taki szeroki uśmiech...A jak ze spaniem u Was??

Wioluś zapomniałam Ci napisać jaki masz śliczny i zgrabniutki brzuszek! Ja na Twoim etapie miałam już wielką piłę i chyba 10 kg do przodu....No i gratki chłopaka! Mąż cudną parkę ucelował hehe! Dla niego też gratulacje!

Asionku witaj! Dobrze, że już z nami jesteś, bo brakowało Twoich postów! Kurcze szkoda, że mały taki nerwowy - ale powiem Ci, że od 2 dni ja też nie poznaję swojej córci...bardzo nerwowa, marudna, w nocy jak się budzi to płacze przeraźliwie, nie chce za bardzo jeść - na pewno to brzuch, gazy, kolki - nie wiem - podaję infacol przed każdym jedzeniem i lacidofil raz dziennie - oprócz tego mała ma lejący katar i to jest naprawdę masakra. Zastanawiam się czy to może też być jakiś skok rozwojowy? Dziś w miarę spała - ale ostatnie dwie nocki prawie wcale i o dziwo nie odsypiała tego w dzień! Masakra jakaś u nas..

Mloda szkoda łez na drania....trzymam kciuki!

Mary i maleńka już nie budzi się w nocy na jedzenie? U nas też problemy z brzuszkiem, ale na szczęście to nie trwa wiecznie...

Ostatnia edycja:
Witam cieplutko w ten zimowo jesienny poranek.
co slychac kochaniutkie????
U mnie koncówka wg daty z miesiaczki zostaly jeszcze 3 tygodnie
a wg sytuacji to nie wiem bo mała sie nie odwróciła i prawdopodobnie cesarka i to jeszcze w tym roku choc ja chyba wolałabym na poczatku przyszłego.

Dzień dobry.
Możecie puścić &&&,dostałam @,już po cyklu... :(
Popłakałam się z tego wszystkiego:(((

Carola jak dostałaś @??? Nie za szybko??? To na pewno @????

Renna witaj! Super chwile przed Tobą! Trzymam kciuki!

Tak,@ małpowata,w dużej ilości i boląca...Taka jak miewałam zwykle.
Dzwoniłam do ginka,powiedział,że to się zdarza.
Za 2 dni znowu z CLO zaczynam....ja już nie wiem.....

reklama
Carolinee spokojnie. My wiemy co to znaczy bo pewnie kazda z nas to przezywała. Zobaczysz ze jeszcze bedziesz sie cieszyc ze jestes zafasolkowana i to szybciej niz myslisz!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry