reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hahaha,mój mąż ostatnio mówi:żądam chłopa w tym domu...:) sam biedny jest z nami,nawet psy mamy płci żeńskiej:)

reklama
carola u nas jest tak samo , mam dwa psy i obie to suczki:-)
oby wam sie udalo dostac wymarzony prezent na swieta. moc&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to i pelno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam :-)

wiolu GRATULUJĘ!!!
:-D:-D

Zostawiam zainteresowanym zbożowe cappuccino własnej roboty :tak: I dorzucam uśmiech Małej NieCzarnej :-p

carola widzę dość pomyślne wieści :))))))) trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Aaa miałam napisać, dlaczego Ola śpi. Otóż zmieniłam karmienie :))) Teraz mała je na przemian cyca i butelkę co dwie godziny w dzień - mleko Bebilon HA ale tylko jedną kopiastą miarkę i nie więcej niż 60ml na raz :))) I przed każdą butlą kilka kropel Espumisanu :))) I obowiązkowo dość intensywny masaż brzuszka jak marudzi :)))) Pije też herbatkę Hipp z koperkiem i ułatwiającą trawienie. A w nocy wystarcza cyc co 3 godziny :))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Mała czarna obłęd! Oczyska kocie po mamusi ma chyba:)))) Uśmiech niesamowity:))))

Wiola,dzięki,ja też mam nadzieję ale szanse równe 0...jedno przytulańsko było tylko i po owu już... :(

Hello!

U nas płaczliwy dzień, ale nocka przespana!!! :szok::-D:-D Od 23 do 9 nam się córcia wyspała, no ale płacze nam teraz w dzień i wieczorem... Męczą ją te gazy okropnie! :sad: Nie wiem, co z tym zrobić...

Carolineee
- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Wiola
- gratki chłopaczka! :happy:

Kocurek
- ślicznotka po mamie! :-)

Pozdrawiam szanowne Panie!
:rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
hej

spalam ponad 3 godizny a maly babel 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok... :) teraz lezy sobie spokojnie, a mama korzysta i serfuje :) ciekawe co sie bedzie w nocy dzialo... ale chwilowo czuje sie jak nowonarodzona i wrzechmocna hahahahahha :)

mary : slodka mala mia :)

kocurek : piekna ola i oczy chyba faktycznie kocie za toba :)))))))))))))))))))))))))

WIOLKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje chlopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze!!!!!
przed toba nowa ostra faza zakochania hihihihihihihi bo synkowie sa mamus ;))))

buziolka dla was!!!!

Hej mamuśki ;-)

Przepraszam ze sie nie udzielam , ale normalnie wysiadam na prawdę ...
Psychike mam tak rozdartą ze ja pierdziele... ;/
Boże jak ja Go nie nawidzę ( mam na myśli K...)
Wyobraźcie sobie ze miał weekend wolny i ani razu nie przyszedł do małego SKUR(*^&(^(^*^*:crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::realmad::realmad::realmad: no jak tak można... DZisiaj mikołaj a On tez sie nie zjawił... Bożee. ;/;/;/;/;/:crazy::crazy::crazy::growl::growl::growl::eek::eek::eek:
No tal ale rodziców sie nie wybiera ; /;/ normalnie siedze i rycze :-:)-:)-:)-:)-:)-(

całuję kazdą z osobna !!;****

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki,problem jest...mam trochę śluzu zabarwionego na różowo...tak cały dzień i w dole brzucha boli mnie...
na plamienie owulacyjne za późno,na zagnieżdżenie za wczesnie...co to jest do cholerki? :szok:

Młoda,odpuść go bo szkoda nerwów...
Jos,super,że pospałaś:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry