reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nad morze?????????? tak po prostu wyjsc z domu i pam ! na wybrzeze ???????!!!!
ale ci zazdroszcze, tez bym chciala
a mam jedynie perspektywe na lasek bulonski i park miejski
a wokol auta i spaliny :((((((((
No to jeden z plusów mieszkania w Dublinie wszędzie woda i zawsze jest gdzie iść:tak::tak: Ale spaliny też sa jak tow stolicy... No ale u Ciebie zresztą też jest gdzie pójść i co zobaczyć
lovely dziękuje było miło mimo że strasznie wiało:baffled: hehe
asiuasiu1 no to dobrze bo już myślałam że może nie wiecie a wam odwołali to by była katastrofa (dla mnie by była:no::no:) No i znam parę par które noszą obrączki na lewej ręce mimo że ślub brały w PL i to jeszcze przed wyjazdem tu i nikt się nie czepia:-)
mama05 dziękuje Ci:tak:Twoje dzieciaczki też cudowne zresztą tak jak i Agnieszki czy josephine. A poza tym jak można nie kochać i nie zachwycać się dziećmi???

reklama
josephine, a jak powiesz mi który Ci się podoba to Ci zrobię i dam linka którego wkleisz sobie w sygnaturkę :)

agnes_kula - w ogóle zapomniałam Ci napisać że wyglądasz jak cyganka :D ciemna cera, włosy czarne - ślicznie :D a Natalka widać w tatusia poszła, bo jaśniutkie włoski i oczka ale też mała śliczność z niej :)

asiuasiu1 - na pewno niedługo wszystkie będziemy sie chwalić maleństwami :) czas tak szybko leci, że ani się obejrzymy a będzie po wszystkim ;)

maryla86 - haha o tym nie pomyślałam ;) może i kiedyś będę dyrektorką :D kto wie ;)

josephine - a Ty co dokładnie studiujesz?

kpi23 - jak Cie palne to się skończy głupie gadanie :p (w sumie Cie nie palne, bo w ciąży jesteś, ale mnie korci :p ) równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jestem gówniarą przy was i w dodatku bez ślubu!! A jednak forum to takie magiczne miejsce gdzie wszystkie czujemy sie równe :D

hej!
no wiec ja studiuje slawistyke ze specjalizacja j. polski
dziewczyny tylko mnie nie stresujcie tymi suwaczkami !!!!!!!
bo pewnie i tak mi sie ich nie uda zrobic, to moze zpstane BEZ, co? ;))))
co wy tu gadolicie o 3à-tkach ze stare! nie dajcie sie wlozyc do poslkiej szufladki
tutaj kobitki 30-31 to dopiero pirewsze dziecko, mlodziutko sie czuja. u nas inaczej bo duzo 20-25 ma dzieci
a wierzcie mi, ze te 29-31 z francuskich statystyk, to maja zesto mniej powagi i w glowie mniej niz u nas 20-21... tyle ze skonczyly szkole i maja juz pare lat w zawodzie... to ejst ich powiedzmy materialnym zabezpieczeniem
a dzieci to czesto panika i zycie na telefonie z mama, a po 2-3 problemac niania na pol etatu ^przynajmniej
wsyt tak oczerniacc, ale przez 6 lat juz tu iwele widzilam i na poczatku studiow bawilam dziei u ok. 6 rodzin tak " na zawolanie"
to wiem ze niektore 3à latki pol roczne dziecko zostawiaja z pielucha po rannej kupce az do wieczora... i zima moje znajome myja raz na 4 dni ( "bo sie dziecko nie poci")
takze ja kwestie wieku i dojrzalosci uwazam za bardzo relatywna :)

josephine, a jak powiesz mi który Ci się podoba to Ci zrobię i dam linka którego wkleisz sobie w sygnaturkę :)

agnes_kula - w ogóle zapomniałam Ci napisać że wyglądasz jak cyganka :D ciemna cera, włosy czarne - ślicznie :D a Natalka widać w tatusia poszła, bo jaśniutkie włoski i oczka ale też mała śliczność z niej :)

oki oki, tylko juz zgubilam adresy stron z suwaczkami...

oki oki, tylko juz zgubilam adresy stron z suwaczkami...

hm..... tak mysle... tylko nier wiem czy nawet wkleic bed eumiala hihihihihi
dzieki w kazdym raziue za oferte! sprobujemy, moze sie uda!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja nie powiem ile zapłaciłam za swoją (szyłam) i się cieszyłam, że w umiarkowanej cenie ...
Wiesz wydaje mi się ze dużo zależy od tego skąd się jest. Bo ceny nie są wszędzie równe więc na pewno nie było tak źle:-)
hej,
obrączki to tylko symbol i wydaje mi się, że nie ma problemu żeby sobie przełożyć ...
ja w każdym razie nie miałam ... noszę na lewej bo na prawym palcu coś mi sie zrobiło pod obrączka, taki pieprzyk i wolę tego nie drażnić ;)

najważniejsze co w sercu, kochane :-)
Zgadzam się w 100% Jakie ma to znaczenie na której ?? Ja raz noszę na prawej raz na lewej zależy gdzie włożę i co robie;-)
kpi23: ale żeś teraz wymysliła, że staro - jakbym słyszała mojego męża on sie w nowy rok obudził i mówi matka stary jestem a ja że w takim razie czas na dziecko :-D
nie a tak na poważnie to czym ty sie kobieto przejmujesz?? jesteś super babka , uśmiechnięta - nie zaprzeczysz widziałam :tak:, dobrze wyglądasz, uwiez mi jutro bedzie lepszy dzień ponoć dziś niskie ciśnienie i przez to moga występować depresje - ale Ty sie kobieto nie poddawaj
kpi23 pomyśl że to dopiero się życie rozkręca a nie że staro. A co będziemy mówić za 30 lat???
maryla86 no podobnie jak i mój hehe Zorientował się że już nie młody bo jak by nie było to w marcu 3 dychy szczelą i zdziwiony że to tak przeleciało a ja mu na to żeby się nie martwił bo nie będę sobie szukać młodszego hehe:-D:-D:-D Widziały gały co brały...

uwaga bedzie porba, tylko cos mi z datami nie pyklo, za kazdym razem sa powtorki...

porblem z data no i zniklo mi zdjecie leopoldka... :(

Hehe oj dziękuje :-D Taka jakaś czarna jestem:-D:-D No a Mała to cały tatuś. dzięki:** Ok ja idę zajrzę później pa:*

josephine - prawie Ci się udało ;) próbuj dalej Kochana ;) dasz radę :D

agnes_kula - proszę bardzo :D ja jestem szczera kobitka, jak mi sie coś podoba to mówię :D

reklama
lovely ratuj :)
juz wioez ze chodzi o kropki na niebieskim i misia, zdjecie pal 6
poldus urodzil sie 22/12/2008

nie rozumiem dlaczego wyskakuje mi zle data! wpisuje nasze dziecko ma: 1 rok 1 miesiac i 7 dni
lub 1 ok 1 mieisac i 1 tydzien i wszystko zawsze sie 2 razy powtarza...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry