reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pewnie to wirusowka i dlatego antybiotyku nie przepisal:sorry::tak:

Agnieszka zdrowka dla synka:tak::tak::tak:
Dzięki Joasiu,przyda się zdrowie.

Około półtorej miesiąca temu Alan chorował dokładnie na to samo"zapalenie dróg oddechowych" i dostał antybiotyk w syropie,minęły dobre 2 dni i dziecko było jak nowo narodzone,zero kaszlu,kataru i czuł się świetnie lecz teraz antybiotyku nie dostał,nadal gorączkuje,dziś już dwa razy podawałam paracetamol najpierw jak miał 40 stopni a potem jak miał 38,5 teraz gorączka ustąpiła i Alan śpi,żywię głęboką nadzieję że do Świąt Alan wyzdrowieje.

Lecę prać dywan...
Miłego popołudnia!

reklama
mordoklejka - witamy :D oby udało się spełnić Twoje plany o 2dzidzi :)

U mnie też juz świątecznie :) większość wysprzątana, choinka ubrana, w kuchni się stale cos robi więc będzie fajnie :D

agnieszka.kk - ojj akurat na święta sie mały rozchorował :( zdrówka mu życzę!!

Ja spadam coś mamie w kuchni pomóc :)

A ja dawno tu nie byłam. Znaczy się kilka dni. Już prawie wszystko załatwione przed świętami. Jeszcze tylko jutro zakupy ostatnie i mogę świętować. Tylko śniegu ma podobno zabraknąć:-(

Witam was kochane:)
Ja od dzisiaj mam 2 tygodnie wolnego-urlop:)cieszę się bardzo bo na spokojnie przygotuje się do Świąt i więcej czasu mogę spędzać z synkiem.Od wczoraj od godziny 23 gorączki brak także jestem dobrej myśli i że okres gorączkowy już za nami i teraz będzie już tylko lepiej:)
Właśnie buszuję w kuchni i gotuję bigos a wieczorem biorę się za sałatkę i rybę po grecku mniammm same pyszności,już nie mogę się doczekać Świąt i tego pełnego stołu :rofl2:

Witajcie!

u mnie przygotowania do swiąt baaardzo zaawansowane! zwłąszcza dlatego ze bede miała na swięta cała rodzine-drugi raz urzadzamy "stadne" swięta i mam nadzieje ze bedzie ok. w tym roku mam 14 dorosłych, 3 dzieci, 2 ciezarne :-D juz czuje ze bedzie super! dania wigilijne poobdzielne, dzis pieke keksik i makowiec, bigosik pachnie juz od kilku dni:-D
jutreo maz wezmie wolne to powinno byc lepiej-tzn zajmie sie małym a ja powinnam zdazyc z reszta przygotowan

tymczasem smigam do swiatełek-własbie wieszam w kuchni na szafkach

Ja dziś już wszystko posprzątałam, jutro ostatnie kurze i podłogi tylko :) w kuchni na szczęście dużo nie muszę pomagać, bo mama gotuje, a z resztą wigilie spędzamy tylko w 4osoby więc dużo gotować nie trzeba :)

Aaaaa i wielkimi krokami zbliża się rok 2010!!!! potem to już z górki i wszystkie będziemy brzuchatkami :D

Aaaaa i wielkimi krokami zbliża się rok 2010!!!! potem to już z górki i wszystkie będziemy brzuchatkami :D

hehe oo ciekawa jestem co nam przyniesie ten nowy 2010 rok :confused::-D
ja czekam aż zacznie się nowy rok bo już na początku stycznia będziemy bukować bilety do Polski czyli ustalimy ostateczną datę naszego urlopu a co będzie dalej tego nikt nie wiem :happy::cool2:

Fajnie że co nie które z was będą miały mega rodzinną,dużą wigilię.My te Święta spędzamy w trójkę a może za rok spędzimy w większym gronie rodzinnym(dziadki,babcie,wujowie,ciotki itd.) w Pl
A teraz mykam ubierać Alanka bo jedziemy z nim prywatnie do lekarza aby obadał sprawę dlaczego gorączkuję nam po 40 stopni i to już 4 dzień będzie.

miłego popołudnia!

Dziewczyny życzę wam ZDROWYCH,POGODNYCH,RODZINNYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA I BOGATEGO MIKOŁAJA,NIECH W TĘ WIGILIJNĄ NOC SPEŁNIĄ SIĘ WSZYSTKIE WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA

Ostatnia edycja:
reklama
I ja życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt:-)
Miłości, radości, zdrowia, powodzenia, a przede wszystkim tego, aby następne święta spędzić jako ciężaróweczki:tak::tak::tak:

swieta_184.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry