reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się - cosik mało piszecie na tym wątku ;-)
A ja jutro się dowiem czy się od was wypisuję, bo jutro testuję. Chyba zaliczyliśmy plstrową wpadkę, ale zobaczę na dniach czy to nie fałszywy alarm.

reklama
I ja życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt:-)
Miłości, radości, zdrowia, powodzenia, a przede wszystkim tego, aby następne święta spędzić jako ciężaróweczki:tak::tak::tak:

swieta_184.gif

Dziękuję za życzenia :happy:

Witam się - cosik mało piszecie na tym wątku ;-)
A ja jutro się dowiem czy się od was wypisuję, bo jutro testuję. Chyba zaliczyliśmy plstrową wpadkę, ale zobaczę na dniach czy to nie fałszywy alarm.

Sol to zaglądaj do nas częściej,wtedy pewnie pisać będziemy więcej.
I koniecznie daj znać czy nosisz drugie serduszko:rofl2:
pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
właśnie się zastanawiam czy zrobić test dzisiaj czy jutro rano. Mąż na wszelki wypadek kupił dwa. A ja mam mętlik w głowie. A postaram się tu zaglądać chociaż zajmuję się pisaniem aplikacji do pracy inżynierskiej i mam ciągle małą uwieszoną rękawa.

Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,
spokoju,miłości,spełnienia marzeń.
Zafasolkowania w nowym 2010 roku;-)
Wszystkiego najlepszego
na święta życzy
Joanna z rodzinka

właśnie się zastanawiam czy zrobić test dzisiaj czy jutro rano. Mąż na wszelki wypadek kupił dwa. A ja mam mętlik w głowie. A postaram się tu zaglądać chociaż zajmuję się pisaniem aplikacji do pracy inżynierskiej i mam ciągle małą uwieszoną rękawa.

Kochana ja do jutra bym nie wytrzymala....:sorry:czekam na Twoje dwie kreseczki;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka, Asia - dziękuję za życzenia :)

Sol - rób teściora!!! ja bym nie wytrzymała :) jak będziesz wiedziała co i jak, to daj znać :)

No i I krecha - to było do przewidzenia, a żeby było śmieszniej to po teście się poryczałam i mąż mi zrobił ciepłą kąpiel na poprawę nastroju. No i @ przylazła - ta to wie cholewa kiedy zaskoczyć człowieka :no::laugh2::laugh2::laugh2:

Ale nic straconego - nawet się cieszę bo cały czas byłam na plastrach i później bym się martwiła czy to nie zaszkodzi. A cały czas mam w planach zaciążyć w sierpniu/wrześniu :-p:laugh2:

Dziękuję za kciuki ;-)

Sol - przykro mi, że 1krecha :( ale może to lepiej, bo przynajmniej sobie zaplanujesz wszystko :)
Ale się nie dziwie, że płakałaś, bo ja jak pół roku temu robiłam test, a jeszcze w ogóle nie chciałam być w ciąży i wyszła 1krecha to też ryczałam i w sumie od tamtego czasu zapragnęłam dziecka :)

Sol bardzo mi przykro że ujrzałaś tylko jedną kreskę ale to nic straconego bo przecież jak @ przyszła to szybciej będziesz mogła zacząć staranka także mocno 3mam kciuki :tak::-)

...i oczywiście wszystkim dziękuje za życzenia:)
Padnięta jestem na maksa,pół dnia stania w kuchni na dziś mi wystarczy,nawet dom jeszcze ogarnęłam do końca także jutro tylko strój jakiś fajny ubiorę i zrobię włosy ale nie wiem co wyjdzie z mojej fryzury bo mąż nawijał mi włosy na wałki pierwszy raz także jutro mogę paść z wrażenia :rofl2:

A u was już wszystko gotowe do Świąt?
Pozdrawiam!

U mnie ostatnie przygotowania :) Jak zawsze podłogę w ostatniej chwili zmyje, bo to sie zawsze najwięcej brudzi, no i gotowanie przede mną, pomogę mamie w kuchni, to szybciej zasiądziemy do kolacyjki ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry