reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja niestety musze sie wypisac z tego watku. Postanowilismy jeszcze rok poczekac z dzidzia zebym ja zdazyla zrobic studia. Problemu by nie bylo gdyby nie dojazdy. Jak sobie pomyslalam ze za rok o tej porze w (przy dobrym szczesciu) piatym miesiacu mialabym sie 100km pchac w taka pogode na zajecia to mnie to przerazilo. Takze postaramy sie byc rodzicami wiosna 2012.

reklama
Inke bo te pajączki nie bolą,tylko brzydko to wygląda a nie wspomnę o tym aby założyć spódniczkę heh mam nadzieję że po laserze wszystko będzie ok i śmiało spódniczkę będę mogła latem włożyć :cool2:i nie chcę z tym już dłużej czekać bo za parę lat to musiałabym pewnie operować już żylaki a jak jest cera naczynkowa to na bank trzeba będzie leki na to brać więc czym prędzej tym lepiej :tak:;-)

To i ja się dopisuję do wątku - mam nadzieję że mój mąż się nie rozmyśli :tak:

agnieszka a nie próbowałaś tego usuwać farmakologicznie? Zawsze to mniejsza ingerencja w organizm niż laser. Są super maści teraz na naczynka które rzeczywiście je usuwają i jest większa szansa że nie wrócą.

To i ja do Was dołącze!
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z naszymi planami i jeśli lekarz stwierdzi ze jest sens próbować to starania zaczniemy w okolicach maja-czerwca, czyli termin byłby na styczen-luty.
Ale jak wyjdzie to zależy od baaaardzo wielu czynników. Przede wszystkim od moich hormonów. Ale to dłuuuga i nudna historia.
Tymczasem biegamy na badania 2 razy w kazdym cyklu, wspomagamy sie Luteinka, i mamy nadzieje ze bedzie dobrze!
Uciekam wykąpac mojego pędzla.
Buzka

Witam nowe dziewczyny :-)
U mnie ciag dalszy przygotowan do swiat... i pilnowanie mojej dzidzi, ktora tylko czeka az jakies drzwi ktos zostawi uchylone by mogla pozwiedzac zakazane katy w mieszkaniu :rofl2:

Hejka
Witam kolejną nową,przyszłą staraczkę:)
Sol myślałam nad metodą farmakologiczną ale uznałam że laser będzie bardziej i szybciej skuteczny i mam nadzieję że będę zadowolona.Na próbie laseru już byłam i jak na razie jest ok,zabieg taki lekko bolesny ale do wytrzymania,teraz wybieram się na kolejne spotkanie za 2 tygodnie:)

Ja jeszcze 2 dni pracy mam kochane i wolne:)W środę zaczynam kulinarne przygotowania do Świąt,dziś byłam na zakupach,kupiłam resztę prezentów,sobie kilka ciuszków,spodnie i koszulę dla synka:)

A jak u was trwają przygotowania do Świąt?
...a i dziś poowijałam już w Świąteczny papier wszystkie prezenty tak aby przy ich otwieraniu ciekawość moich Panów zżerała :)

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)

Witam nowe staraczki;-):-)

u nas w domku czuc juz swieta:-).Choinka ubrana,snieg i mroz za oknem:-)wczoraj poszalalam z corcia na sankach...bylo super jak za dawnych lat.:sorry:..nawet zimna nie czulam:-Djeszcze zostaly mi jakies drobiazgi do kupienia ale dzis corcia jest w domku wiec ograniczona troszke jestem bo ciagac ja po sklepach mi sie nie widzi:no:wiec jutro przedszkole a ja na maraton sklepowy i zaraz swieta...super:-)

Witam
Ja dziś zostaje w domu bo mój synek jest chory,ma zapalenie górnych dróg oddechowych + gorączka 40 stopni także nie za ciekawie,byliśmy wczoraj na pogotowiu ale lekarz nie przepisał żadnego antybiotyku,gorączkę kazał zbijać paracetamolem.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

reklama
Witam
Ja dziś zostaje w domu bo mój synek jest chory,ma zapalenie górnych dróg oddechowych + gorączka 40 stopni także nie za ciekawie,byliśmy wczoraj na pogotowiu ale lekarz nie przepisał żadnego antybiotyku,gorączkę kazał zbijać paracetamolem.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

pewnie to wirusowka i dlatego antybiotyku nie przepisal:sorry::tak:

Agnieszka zdrowka dla synka:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry