mama05
prrrryy szaaaalona :))
BIBINKA- wyskrobać-tak powiedzial???!!!!!!!!!!!????tule...za to teraz na ginekologii jak leżałam,to pielęgniarki do rany przyłóż,przyszły,pogadały:-),a lekarze traktują kobitkę jak kolejny przypadek.ordynator mnie zbadał i mówi do kolegów:"trzeba panią wyskrobać..."
ZAPMARTA- a ile mialas cm rozwarcia jak dostalas zoo i ile placilas?????ja po 2 porodach bez znieczulenia teraz rodze TYLKO z zoozaczne odkladac ak tylko skoncze 3 m-ac ciazyja z porodówki mam bardzo miłe !!! Czułam się jak w b. dobrym hotelu. Ogólnie lekarze są tam b.w porządku, a położne...
Szybciutko urodziłam może i dlatego dobrze wspominam, że się nie namęczyłam.
AGABRE- no cos dziwnie u Ciebie...ale beta pokazalaby napewno a skoro 0... ja zjadlam talerz rosolu,zaraz biore hormonka i zostanie 27MARYLKA- wiem jak to jest jak ma sie nerwy i nie mozna samemu ze soba wytrzymac-ja ostatnio tak mialam wyszorowaaaaaaaaaaaaną lazienke,ze jeść z podlogi można bylo....a jak okna lśnily...my kobiety sie mamy z tymi hormonami.......az strach pomyslec co to bedzie w menopauzieSOL- jak tam poszukiwanie pracy???Domi zasnal a ja ..patrze na pierniczki w mlecznej czekoladzie i tak chcialabym i sie boje o moj tylek;-)KINGA- ach ta przyroda-ladne fotki!MLODAM- taki schowek,pomieszczenie gospodarcze to super sprawa!!ja tez mam i wiem ze jest bardzo potrzebne a zwlaszcza jak masz dom pietrowy(ja tez mam) i nie bedzie sie biegac po pamersy za kazdym razem na gore(czy po inne rzeczy-nam sie bardzo przydaje to pomieszczenie)a 2 opkoje dla dzieci czyli minimum 2 bedzie))))))))))))))))))fajnie-popieram!!Ja też nie wiem, co się dzieje. Piersi bolą jak oszalałe a dopiero mi się @ skończyła, temperatura 37,4 już od 3 tygodni (rano niższa, później około 9 się podnosi i trzyma do wieczora) nawet dla pewności zanim zaczęłam brać clo zrobiłam test, bo na wymioty mnie ciągnie i wyszła jedna kreska ( w 2 dniu @) te "dolegliwości" mam już od 2 tygodni. 3 dni przed @ robiłam sobie betę i wyszła 0 a test pokazywał wtedy słabiutką drugą kreseczkę o co chodzi? bo zgłupiałam
może to nie pęknięty pęcherzyk graafa a może samoistne wczesne poronienie? ale beta by coś wykazała chyba...
Ostatnia edycja: