reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
.za to teraz na ginekologii jak leżałam,to pielęgniarki do rany przyłóż,przyszły,pogadały:tak::-),a lekarze traktują kobitkę jak kolejny przypadek.ordynator mnie zbadał i mówi do kolegów:"trzeba panią wyskrobać...":wściekła/y::angry:
BIBINKA- wyskrobać-tak powiedzial???!!!!!!!!!!!????:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tule..
ja z porodówki mam bardzo miłe !!! Czułam się jak w b. dobrym hotelu. Ogólnie lekarze są tam b.w porządku, a położne...
Szybciutko urodziłam może i dlatego dobrze wspominam, że się nie namęczyłam.
ZAPMARTA- a ile mialas cm rozwarcia jak dostalas zoo i ile placilas?????ja po 2 porodach bez znieczulenia teraz rodze TYLKO z zoo:tak::-Dzaczne odkladac ak tylko skoncze 3 m-ac ciazy:tak::-D
Ja też nie wiem, co się dzieje. Piersi bolą jak oszalałe a dopiero mi się @ skończyła, temperatura 37,4 już od 3 tygodni (rano niższa, później około 9 się podnosi i trzyma do wieczora) nawet dla pewności zanim zaczęłam brać clo zrobiłam test, bo na wymioty mnie ciągnie i wyszła jedna kreska ( w 2 dniu @) te "dolegliwości" mam już od 2 tygodni. 3 dni przed @ robiłam sobie betę i wyszła 0 a test pokazywał wtedy słabiutką drugą kreseczkę o co chodzi? bo zgłupiałam

może to nie pęknięty pęcherzyk graafa a może samoistne wczesne poronienie? ale beta by coś wykazała chyba...
AGABRE- no cos dziwnie u Ciebie...ale beta pokazalaby napewno a skoro 0... ja zjadlam talerz rosolu,zaraz biore hormonka i zostanie 27:-D:-D:-D:-DMARYLKA- wiem jak to jest jak ma sie nerwy i nie mozna samemu ze soba wytrzymac-ja ostatnio tak mialam wyszorowaaaaaaaaaaaaną lazienke,ze jeść z podlogi można bylo....a jak okna lśnily...my kobiety sie mamy z tymi hormonami.......az strach pomyslec co to bedzie w menopauzie:szok::szok::laugh2:SOL- jak tam poszukiwanie pracy???Domi zasnal a ja ..patrze na pierniczki w mlecznej czekoladzie i tak chcialabym i sie boje o moj tylek;-):tak:KINGA- ach ta przyroda-ladne fotki!MLODAM- taki schowek,pomieszczenie gospodarcze to super sprawa!!ja tez mam i wiem ze jest bardzo potrzebne a zwlaszcza jak masz dom pietrowy(ja tez mam) i nie bedzie sie biegac po pamersy za kazdym razem na gore(czy po inne rzeczy-nam sie bardzo przydaje to pomieszczenie)a 2 opkoje dla dzieci czyli minimum 2 bedzie:)))))))))))))))))))fajnie-popieram!!

Ostatnia edycja:
reklama
mama no chyba sobie dzis poprasuję :) to mnie uspokaja :)

a jesli chodzi o dom to my mamy pralnie w piwnicy i tam tez jest nieduża wanna super sprawa bo w zimie pranie sie nigdzie nie wala i tam schnie a latem wiadomo na tarasie

mama TAK 2 chcemy bankowo:-) nigdy nie chciałam jednego dziecka. sama mam 2 rodzeństwa-ja najmłodsza. i nigdy nie chciałam by moje dziecko nie doswiadczyło co to znaczy rodzeństwo. moja mama była sama i jest-tzn. bez rodzeństwa, więc wiem jak to jest jak sie go nie ma. a 3 pokoj się przyda, a nóż widelec 3;-)
choć mi się marzy by to 3 to zaadoptować...

wogóle mi sie poje....o!
@ mi sie kończyła a bóle mam typowo okresowe :/// kuźwa......
jutro albo w pt ruszam do ginekologa na badania(postanowione w końcu) mąż też chce abym poszła

mlodam ja bym spiżarni nie robiła koło kotłowni, nie wiem, czy temperatura nie zaszkodziłaby przetworom :) Ale jeśli będzie dobra izolacja, to może :)

mama ja sama nie wiem co robić teraz, ale na 10 mam wizytę ustaloną do ginekologa, to podpytam :)

Też mi się kiedyś marzy trójka dzieci :) mogą być od razu trojaczki ;P chociaż chyba wolałabym pojedynczo, sama bym się zarobiła zanim by z pieluch wyrosły :)

kinga, przebadać się nie zaszkodzi :)

no a może to bedzie przełomowe badanie u mnie :| heh zobaczymy...

zmykam obiad robić!

Narazie!
:)

kurcze ja poszłam do łazienki a tu jakies dziwne plamienie ??? sluz jak przy owólce taki no wiecie lepki czy cus ale kolorek brazowany ???? oj nie ładnie??? może tak być ??? do tej pory tak nie miałam :( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chyba bede musiała se sete walnąć w domu taki mam dzień wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

no nie dużo tego ale zawsze

mama, miałam 3 albo 4 cm jak dostałam zzo. Po 50 minutach od podania zzo karol był już na świecie.:-D:-D:-D
ZAPMARTA- oooo-i to mi sie podoba!!:tak::tak::tak::tak:napewno biore zoo-tylko musze zrobic rekonesans ktory szpital je robi w Poznaniu;-)
mama TAK 2 chcemy bankowo:-) nigdy nie chciałam jednego dziecka. sama mam 2 rodzeństwa-ja najmłodsza. i nigdy nie chciałam by moje dziecko nie doswiadczyło co to znaczy rodzeństwo. moja mama była sama i jest-tzn. bez rodzeństwa, więc wiem jak to jest jak sie go nie ma. a 3 pokoj się przyda, a nóż widelec 3;-)
choć mi się marzy by to 3 to zaadoptować...
MLODAM- czy dziecko jest biologicznie poczete naturalnie,czy przez in vitro czy adoptowane to ja mysle ,ze kochalabym tak samo:tak::tak::tak::tak:tez kiedys myslalam o adocji,ale w momencie gdy nie moglabym zajsc na zaden sposob...a mam znajomych(ona 32 lata on 38 lat)-nie wychodzi naturalnie,inseminacja tez nie pomogla ,na in vitro nie chca sie zdecydowac a adopcja calkowicie odpada........maja duzy dom i zostana w nim sami...........smutne-wiem ze adompcja to nie bajka i tez swoje trzeba przejsc ,ale jak sie chce dziecka to czlowiek wiele zniesie-a jak wychowasz to juz Twoja broszka-wiadomo-geny,ale wychowanie tez ma ogromny wplyw a oni boja sie genów:baffled:KINGA- ja bym poszla do ginek bo cos sie dzieje-tymbardziej jak sie staracie to trzeba to wyjasnic....AGABRE- to dobrze,ze niedlugo wizyta-dopytaj wszystko i bedziesz spokojniesza,ja jak mam wiecej pytań to spisuje sobie na kartce daje mojemu ginek.i on po kolei odpowiada:happy:MARYLKA- no widzisz ,jak sie nie staramy to jest piekny sluz plodny,wiadomo kiedy owulka i wszysko si a jak zaczniemy starania to cos sie pierdzieli:/nie wiem czemu tak masz,nie mam pojecia-moj gin mowi ,ze czasem jak jest silna owulka to moze byc 1 dniowe delikatne plamienie ,ale Ty chyba nie masz owulki,co?????????

Ostatnia edycja:
reklama
mama no owólke powinnam mieć 2 albo 3 maja według kalendarzy ale wiesz zawsze miałam cykl 28 dni a ostatnio 25 no i tak liczyłam w kalendarzach ehhhhhhh no nic dużo tego nie ma jak nie przejdzie to będe się martwić

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry