reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kinga, widzę, że w makro robiłaś :) zdjęcia śliczne :) też kiedyś sporo fotografowałam, ale teraz trochę czasu brakuje :) a jak już czas jest, to choróbsko się przypałętało ;)

Dziękować....dziękować!!! :-)
No!!! I to mi się podoba!!!!
Żadnych wspomagaczy....seks na luzie, bez liczenia dni płodnych itp. bo seks ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem....a brzusio przyjdzie w niespodziewanej chwili i również Ci tego życzę ;-)
Co ma być to będzie :-)

o widzę że nie tylko ja tak myślę , sukces to chęć i nie dać się zwariować

kinga, widzę, że w makro robiłaś :) zdjęcia śliczne :) też kiedyś sporo fotografowałam, ale teraz trochę czasu brakuje :) a jak już czas jest, to choróbsko się przypałętało ;)
no trochę makro i takie też inne:) zdjecia moje ukochane zajecie.
dziekuje

i fakt nie zawsze jest czas :/

kinga super zdjęcia :):) Aga Twoje tez :):)

a mi się głodomor załączył no i niewiem czy lecieć po hoddozka czy nie bo moze ktoś przyjdzie - ehhh odwieczny dylemat, a tam gdzie dowożą to nie ma dohdożków :(:(

maryla zrób sobie dietkę i nie lataj po hotdożki :D ja do pracy zazwyczaj zabieram sobie jakieś owoce albo jogurty :) Jak mi się głodomor włącza to mam gotowe :D przypomniałaś mi, ze dzisiaj jestem o jednym jogurcie ;)

Marylka, pędź po hoddożka, od razu humorek wróci. :-)
a my zerkniemy na sklepik;-):-)
Balbinka, oj tak trzeba walczyć o swoje. Ja teraz wzięłabym swoje mleko dla dziecka, bo nawet to wydzielały:crazy:

no jednak nie pójde po hoddożka bo co chcem sie podnieść to ktoś wchodzi a jak nie wychodze to niekogo nie ma więc zrobie sobie zaraz goracy kubek i otwieram drzwi na rościez może wtedy przyjdą :):)
kurde no myslałam ze o tej godzi będe już heppy no wkurzam sie sama na siebie i wytrzymać z soba nie moge wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bede gryzła

maryla ty sobie meliskę zaparz :) jak ja mam wszystkiego dość mój mąż nawet nie pyta tylko przynosi kubek melisy. Parę minut później jest lepiej :D

gorący kubek, hmmm daaaaawno czegoś takiego nie robiłam :)

reklama
wsio mi zniknęło!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę od nowa wrrrrr
normalnie w pracy mam takie urwanie głowy, ze nie miałam czasu pisać, to na raty mi się naskrobać udało. czekam na wasz odzew, coby o czymś istotnym nie zapomieć, by nie było musztardy po obiedzie;-)
no to zaczynam od nowa mój opis nie wiem jak mi to wyjdzie, ale mam nadzieję że się połapiecie ;-) więc na dole mamy w projekcie kuchnię, obok schowek, łazienkę(wanna, kibelek, pralka) pokój gościnny, salon z wyjściem na taras (częściowo zadaszony), przejście z domu do garażu. Nad garażem będzie nasz pokój z małą garderobą i łazienką:-) i 3 pokoje (dwa na pewno dla dzieci), łazienka. za garażem pomieszczenie dla mojego K w którym będzie miał narzędzia do majsterkowania itp.
aaa pod częścią domu bedzie piwnica z dwoma pomieszczeniami w jednym kotłownia a 2 na przetwory no i moje winka i nalewki:-D

ściskam Was gorąco w słoneczny dzionek

aaa odnośnie starań... wczoraj nam nie wyszło... bo.... padliśmy jak kawki... :pPP

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry