reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- o,to faktycznie luzik:tak:ja bede rodzila w tym samym szpitalu gdzie rodzilam moja dwojke i tam sala do porodu rdzinnego kosztuje 300zl( ale to jedyny sposob,zeby mąż byl przy porodzie) i dlatego pytam o cene bo pewnie tez ze 300 z trzeba bedzie szykowac jesli tam wogole daja:eek:musze sie dowiedziec-moze tam zadzwonie albo co...

reklama
Witam wszystkie staraczki :)
Oficjalnie dopisuje się do grona staraczek 2011. Czekamy teraz na pierwszą @ i zaraz po niej ropoczynamy staranka. Ale ten pierwszy cykl będziemy tak na luzie bez lekarzy i wspomagaczy, nie wiem czy coś mi się tam poprzestawiało z plodnymi więc pierwszy raz będziemy "celować" w ciemno. Gdyby jednak się nie udało to wtedy pójdziemy podejrzeć pęcherzyk i będziemy działać :)
Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieje że przyyjmiecie mnie do Waszego grona :)

Widze że jednak nie pasuje tutaj i pozostaje niezauważona.... No cóż, nie pcham się na siłę tam gdzie mnie nie chcą...
powodzenia wszystkim staraczkom życzę
pa

mama piekny masz sówaczek :):)
sol to super ze kredycik dali szkoda że niechca tez spłacać :)
kurde dziewczyny ale ten czas leci co dopiero co luty był a tu juz prawie maj mamy zaraz wakacje i nim sie obejżymy będziem z duzymi brzuchami :) siedziały przy wigilijnym stole :) a kpi to już z Natalką bedą prezenty plądrowały :):)

Tasiulka : nie przesadzaj że nie zauważamy my tu tyle produkujemy że czasem swoich postów nie zauwazamy, pisz śmiało , sorka za przeoczeni no ale bez fochów prosze :):) a poza tym czasem mamy gorszy dzień ja jak dzis i wtedy nie odpisuje na wszystkie posty więc witam i zapraszam do pisania

Ostatnia edycja:
Widze że jednak nie pasuje tutaj i pozostaje niezauważona.... No cóż, nie pcham się na siłę tam gdzie mnie nie chcą...
powodzenia wszystkim staraczkom życzę
pa

Witaj,
oczywiście, że pasujesz!!! Czasem, w gąszczu wszystkich postów ciężko dostrzec czyjś post....Zostań z Nami...i pisz kiedy masz na to ochotę...co prawda ja tu sporadycznie jestem, ale inne dziewczyny na pewno Cię nie pominą. Pozdrawiam.

A ja dziewczyny już w domciu....zjadłam obiad i zaklinam to co zjadłam - mam mega zgagę!!!!!!!!!! Normalnie nie daję rady...

TASIULKA- jak dobrze przeczytasz posty to chyba kazda dziewczyna sie z Toba przywitala:tak::tak:zagladaj do nas i pisz kiedy masz ochote,jesli zaczynasz sie starac wkrotce to pasujesz do nas:tak:;-)bez nerwów;-)ZAPMARTA- dzieki,zapomnialam,ze przeciez moge wejsc na str.szpitala-o ja ciemna masa:laugh2:

tasiulka, pisz z nami, a napewno ciebie nie pominiemy. U nas jak w fabryce, dużo się dzieje i czasem można przeoczyć pojedyńcze posty.
Dobrze, że zaczynacie staranka na spokojnie, mam nadzieję, że uda się szybko zafasolkować.

mama, ja też sprawdzałam w swoim i cena taka sama, uffff
Marylka, mam nadzieje, że humorek wróci, bo nie przywykłyśmy do takiego twojego nastroju kochana.

spadam do moich chłopaków łobuziaków... do wieczorka

EWELINA- dziekuje:tak::tak::-Da co takiego zjadlas,ze zgaga meczy???ja w zyciu zgagi nie mialam ,nawet w ciazy-wszystkie mi zazdroscily ,ze nie ma i sie nie mecze:laugh2:a apropo przesadow to dzieci mialy czupryny jak sie urodzily:tak:ZAPMARTA- to do wieczorka,lec do swoich chlopaków-tylko na kominy uważaj:))) MARYLKA- mam nadzieje,ze jutro bedziesz sie czula dobrze i po nerwach nie bedzie sladu!!

reklama
MAMA05, zwykły obiadek...kalafior i pierś z kuraka...
Ja też miewam sporadycznie zgagę, nie wiem co jest....ale masakra jakaś...póki co ratuję się mlekiem, a chłopa do apteki posłałam :-D bo mi jak coś dolega to straszliwie zrzędliwa się robię :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry