reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kinga trzymam kciuki :) aż mi kostki sinieją

maryla brązowe plamienie to chyba nie najlepszy znak, ale może jutro będzie bardziej różowe. Ja przed @ zazwyczaj miałam dzień brązowego plamienia i teraz wiem, że to może świadczyć o niskim poziomie progesteronu. Sprawdzić zawsze można :) aha jeśli ostatni cykl trwał 25 dni to może ten też skrócony był i coś zmajstrowaliście podczas tych waszych szaleństw ;)

mlodam i mama jak nam ze starań nic nie wyjdzie to adoptować będziemy, najlepiej od razu rodzeństwo, żeby dzieci nie rozdzielać. Poza tym zawsze marzyła mi się trójka :) mojemu mężowi też, więc ... w gromadzie lepiej się wychowują, jest im raźniej, a i nasza uwaga będzie rozproszona a nie skoncentrowana na jednym (życia by przy mnie zwłaszcza jedynak nie miał) ;)

reklama
MARYLKA- to dzialaj z Kamilem ,zeby owulki nie przegapic bo jak ostatnio mialas 25 dni cylk to owulacja byla pewnie w 11 d.c.:tak:takrze dzialaj! AGABRE- no my tez z mężem chcielismy trojke i zaraz bedziemy dzialac nad tym:tak::-Ddo 7 czerwca juz coraz blizej:-D

kinga trzymam kciuki :) aż mi kostki sinieją

maryla brązowe plamienie to chyba nie najlepszy znak, ale może jutro będzie bardziej różowe. Ja przed @ zazwyczaj miałam dzień brązowego plamienia i teraz wiem, że to może świadczyć o niskim poziomie progesteronu. Sprawdzić zawsze można :) aha jeśli ostatni cykl trwał 25 dni to może ten też skrócony był i coś zmajstrowaliście podczas tych waszych szaleństw ;)

mlodam i mama jak nam ze starań nic nie wyjdzie to adoptować będziemy, najlepiej od razu rodzeństwo, żeby dzieci nie rozdzielać. Poza tym zawsze marzyła mi się trójka :) mojemu mężowi też, więc ... w gromadzie lepiej się wychowują, jest im raźniej, a i nasza uwaga będzie rozproszona a nie skoncentrowana na jednym (życia by przy mnie zwłaszcza jedynak nie miał) ;)
no własnie tylko że ja jestem juz po @ 21 mi się wieczorem zaczeła i w pon 26 wieczorem skończyła i był spokuj a tu dziś , no nie wiem sama zobacze , wczoraj coś źle podniosłam i mnie zabolało na dole i może to dlatego

oj mama widzę, że się nakręciłaś i to mocno :D ale takie pozytywne nakręcenie jest bardzo dobre :)

kinga - po infekcji kaszel może się utrzymywać nawet do dwóch tygodni. Jeśli Ci nie gorączkuje i nie odkrztusza daj my Drosetux to kaszel zacznie ustępować :tak: To normalne po infekcjach :tak:

zapmarta- no i nie szukałam pracy bo musieliśmy iść do banku i musiałam lecieć do skarbówki o zwrot vatu za remont :-p

mama - nijak z pracą :-p

A my poszliśmy dzisiaj po kredyt i się okazało że karta kredytowa którą już zlikwidowaliśmy w lutym nadal jest w systemie - musiałam wracać do domu i szukać papierków że już jej nie mamy bo inaczej by nam kredytu nie dali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro M idzie się dowiedzieć co jest kurna grane :no: A potem szybko wyskoczyłam do skarbówki o zwrot podatku za materiały budowlane bo najwyższa pora ku temu :sorry: No i pani mi wszystko sprawdziła i jest ok :tak: Teraz czekamy na kasę :-D A kredyt ostatecznie nam przyznali jak babka wykombinowała mały przekręt - kierowniczka więc się nie boimy ;-):-D Padam na pysk, lecę robić obiad bo mnie skręca :-p

ZAPMARTA- dzięki-no 7 czerwca zaczynamy to sobie zrobilam odliczanie-juz tak blisko,ze moge:tak::tak::tak:a ile placilas za zoo napisz jak mozesz bo w roznych szpitalach rozne ceny-od 300-500 tak slyszalam...SOL- kredyt mowisz... remont sie szykuje???:)))

Ostatnia edycja:
reklama
ZAPMARTA- dzięki-no 7 czerwca zaczynamy to sobie zrobilam odliczanie-juz tak blisko,ze moge:tak::tak::tak:a ile placilas za zoo napisz jak mozesz bo w roznych szpitalach rozne ceny-od 300-500 tak slyszalam...SOL- kredyt mowisz... remont sie szykuje???:)))

400 zł, przysłali mi rachunek do domu miesiąc po porodzie, więc spoko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry