reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak tak pojde jutro przed 12 sie zarejestruje lekarz przyjuje od 13 i pojade na te usg zalezy na kiedy da mi skierowanie a potem juz z usg do swojego gina

reklama
mowilam ale marne szanse dobrze ze moja kolezanka ma tam wizyte na 20 grudnia i zapisala mnie na nia takze pojde tu u mnie na ta 1 wizyte jutro zrobie usg a 20 grudnia pojade juz do swojej i tam zostane to jedyne wyjscie

wiem tez przezylam w 12stym tyg ciaze blizniacza poronilam 2 lata temu takze zakasuje rekawy i jutro punkt 12sta ide sie zarejestrowac :) nie meczycie mnie spokojnie dobrze jest :) i mam nadzieje ze bedzie tak do konca

lil - nie polecam z przesadzaniem wit z grupy B w trakcie karmienia :sorry2: Ale możesz sam magnez równocześnie z witaminami :tak:

paulina- jak tylko naprodukujemy? Ona mnie wczoraj zasypała partią z jednego dnia - pół godziny przeglądałam :szok: Jak my tam we dwie siądziemy to będzie masakra :no: A jakie kolorki by cię interesowały powiedz mi kobieto bo całości chyba nie ogarnę :sorry: tam już jest ponad setka a ona planuje drugie tyle zrobić w sobote :baffled: już czuje brak palców :dry: A może masz jakieś upatrzone to możemy zrobić podobne albo kopie ;-)

Caro- szkoda i/ale gratuluję wyników :tak:

Jos - ja mam alergię na żółte złoto i miedź :sorry2: Po za tym mogę nosić wszystko - byle bez Emilki na rękach - grozi rozerwaniem ucha :sorry2:

Aśka - nie denerwuj się na dziewczyny - chcą twojego i maleństwa dobra. Ja dobrze wiem jak jest z ciążą po poronieniu/poronieniach - nerwy, stres i strach. Ale wszystkie dziewczyny tu chcą dobrze i każda zawsze ci tu pomoże w miarę swoich możliwości :tak:

A ja czekam na teściową która zostanie z Emilka a ja jadę z Karolą do lekarza bo całą noc gorączkowała. Ja zdycham, alergia to mało powiedziane - z nosa mi się leje. Odczulanie mnie nie minie - tylko jeden ból - nie mam na to kasy i do lutego-kwietnia mieć nie będę :zawstydzona/y: O 16.30 wychodzę do alergologa ze sobą - szykuję się na opiernicz katastrofalny :zawstydzona/y:

Dzień dobry Dziewczęta :-)

Liluś - nawet nie wiesz jak Ciebie się dobrze czyta :* Ucałowania dla tej Twojej cudniej śnieżynki :-D))) Maciusia również uściskaj :)))

Kocurek - ja chcę kawy, ja, ja...:-)

Paulina - wszystko będzie dobrze z Majeczką :tak: Najważniejsze, że jesteście pod stałą opieką lekarską :)

młodamamusia - jak poszukiwania koleżanki? Oby się udało :)))

Made kawa:)

Kurde,muszę się zebrać bo przed 12 będzie po mnie mąż...mam problem,muszę mu dać do przeczytania opinię z RODK...a jest tam coś czego nie chciałam aby wiedział...nie tylko on...ktokolwiek...i muszę mu o tym powiedzieć..Bardzo przykre wydarzenie...
Nie wiem jaka będzie jego reakcja...:-(

reklama
made dalej cisza. :-( ale na NK napisałam do dziewczyny ktora chodziła z nami do klasy i ona poszuka jej nr .;-) i da mi znać.

kochana wczoraj widziałam tabliczke z napisem : " TERYTORIUM BORYSA " ;-)

caro na pewno jego reakcja bedzie taka jaka Ty chciałabys zeby była ;-):-0. Bedzie dobrze ! 3mam kciuki !;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry