reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku na razie jest dobrze-bo Maciuś w przedszkolu....zobaczymy jak będzie później...różnie bywa, ale ogólnie jest lepiej :-)
Zobacz załącznik 409717

już mam tylko jedną rękę więc powoli kończę pisanie.......buziaki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
wypadlam z rytmu pisania bo toaleta mnie wciagnela

lil 2 dni juz nie wymiotowalam i mialam taka cicha nadzieje ze to koniec a dzis znowu...szlak mnie trafi no. przeziebiona nadal jestem, naszczescie Iwie odpuscilo.

ewula ja wiem ze takie lezenie meczy, dlatego napisalam ze tylko dzien byl tak polezala:-p.
kolezanak miala teraz zalozone takie cos co chyba ty bo grozil jej przed wczesny porod , mial to zalozone od 32 tyg w 38 jej zdjeli a urodzila w 42 tyg.

kocurku no to fajnie ze przynajmniej tesciow masz fajnych. ja na swoich tez nie mam co nazekac.
a co do storczykow to lubia duzo swiatla, musza miec przezroczysta doniczke i caly czas wode ( np na podstawku) ja mam swojego juz 1,5 roku i co przekwitnie to zakwita na nowo.piekne sa te kwiaty.
a co do Olenki to ja juz sie nawet nie wypowiadam bo jakbym o Iwie czytala.pocieszajace jest to ze jak podrosnie to bedzie bardzo samodzielna

lil ale slodkosci :-)

hejka mam na imie Asia jestem tutaj nowa w skrocie o mnie poronilam ciaze bliniacza 2 lata temu 27 listopada moje anioli mialyby 2 latka...i jakies 1,5 roku staramy sie na nowo....tydzien temu wzielam slub i stal sie cud 17 listopada mialam dostac okres i nie ma go do dzisiaj az sie boje test zrobic mam 1000 mysli na minute boje sie rozczarowania a z drugiej strony boje sie ze znowu bede miala problemy z ciaza :(

Witaj Asiu :)))))))))))))))) przykro z powodu dwójeczki aniołków.......
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za teraz, oby to było TO !! Pisz z nami, będziemy się martwić razem na wątku ;))))) ale mam nadzieję, że nie będzie powodów do zmartwienia !!

hejka mam na imie Asia jestem tutaj nowa w skrocie o mnie poronilam ciaze bliniacza 2 lata temu 27 listopada moje anioli mialyby 2 latka...i jakies 1,5 roku staramy sie na nowo....tydzien temu wzielam slub i stal sie cud 17 listopada mialam dostac okres i nie ma go do dzisiaj az sie boje test zrobic mam 1000 mysli na minute boje sie rozczarowania a z drugiej strony boje sie ze znowu bede miala problemy z ciaza :(

w końcu dotarłam;)

Lil-zobaczysz że będzie tylko lepiej z dwójką;) a Maciuś jak widzę tak samo lubi siostrzyczkę jak Daniel

Sol-wybacz że się zdziwiłam że dziewczynki bawią się razem, dla mnie to chwilowo czysta abstrakcja-choć śmieję się do męża że pierwsze słowo Mai to nie będzie mama ani tata, tylko Daniel:-Da i czasami boję się że skręci kark próbując się wykręcić za Danielem;)

Asia-witamy i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nie bój się, jeśli to jest to, to nie zawsze musi wyglądać tak samo, a może tym razem się uda i zostaniesz mamą lipcową?;)

Asiek witaj. bardzo wspolczuje straty . trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&& aby tym razem wszystko bylo ok. zrob test bo jak jestes w ciazy to po starcie lekarz musi Cie bardziej pilnowac. pisz z nami i rozgosc sie

Dzieki dziewczyny za mile przyjecie :)

musze sie gdzies wygadac doradzic wsrod znajomych nie chce bo narazie nie ma sie czym chwalic a jak to ludzie szybko pojdzie dalej w swiet a teraz wole byc ostrozniejsza. niby 4 dni ale to tez nie jest powiedziane ze to ciaza chcialam poczekac ale jednak wybiore sie dzisiaj po ten test...wtedy bede widziala na czym stoje chociaz od poronienia nigdy nie mialam tak zeby sie okres spoznial zwykle zawsze o kilka dni wczesniej ale nie ma co kombinowac test kupic i bedzie wiadomo

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry