jutro wyruszamy jakos o 18
Zobacz załącznik 409440
Pozdrawiam już świątecznie - a co tam - ja tradycyjnie 1 grudnia ubiorę już choinkę ze światełkami - na przekór smutkom i depresji....
!
jej jaka cudna !!
)
Asionek - mogę Ci pomóc pakować - uwielbiam to robić
ooo moglam wczesniej wejsc
ja nie lubie , ale jeszcze gorsze jest rozpakowywanie ... no chyba , ze mam mase nowych rzeczy to wtedy lubie hehe
Dzień dobry!
U nas było płaczliwie od 4.00 do 6.00...
Mała tak płakała przez 2 h, że szok, sama nie wiem, jak udało mi się ją uspokoić! Jadła o 21.00, 1.00, 4.30, 9.00 i ostatnio o 12.30. Nam udało się oczywiście pospać od 22 do 12 (z tymi przerwami na płacz i karmienie), ale szkoda nam było naszej niuni płaczącej, bo nie wiemy jeszcze, co jej właściwie dolega... :-
sorry:
Kupka zielona, ale przy nocnej zmianie pieluszki mało jej było, za to sporo siuśków. Teraz sobie śpi, ale popłakała nam troszkę zanim zasneła. Chyba te pierwsze tyg. takie są, potem się reguluje... Mam nadzieje, ale narazie czuję się kompletnie zielona, nie wiem, czy robię coś źle... Najbardziej szkoda mi tego karmienia, ale nie będę niuni głodziła! Póki co odciągam mleczko i podaję jej na zmianę z MM...
Poza tym lewa pierś mi stwardniała i boli!!! Co to może być? Odciągnęłam mleczko, ale z tej piersi wyszło mniej. Mam taki stwardniałe miejsce w dolnej części tej piersi - czy to może być jakieś zapalenie?
Jeszcze nie doczytałam, co u Was - wybaczcie, ale nie mam jak wlatywać regularnie... Ale myślę o Was i ściskam!
moze te kupki sa od MM ?? u nas kilka dziewczyn na watku mialo wlasnie tak po dodaniu MM ... poczekaj i jak dalej takie beda moze byc tak , ze malej mleko nie pasi
a z reszta dacie rade sobie !! poczatki troche przerazajace moga sie wydawac , ale czas szybko leci
u nas po miesiacu mialam wrazenie , ze maly od zawsze jest z nami , a ja mama od wiekow
sliczne coreczki i mamusia
W sumie to długo nie pokorzystam
Ostatnio miałam Sony Vaio...4 miesiące i koniec,ten Nokia mam od stycznia...nudzę się szybko
ja mam sony narazie daje rade
nie narzekam wsumie na moje potrzeby , czyli BB
jest wystarczajacy
Hej, długo mnie nie było, ale jest to spowodowane problemami z Wikunią, a poprzedniej nocy miałam fałszywy alarm porodowy, który z powodu ostatnich przeżyć wolałam sprawdzić. były to skurcze przepowiadające co 2 min i na tyle silne, że ja, mama trójki dzieci płakałam z bólu. szyjka skrócona do 1cm, ale do porodu jeszcze trochę brakuje
.
o kurka to niezle te skurcze musialas miec
:-(
trzymaj sie jakos juz malo zostalo !! w nagrode moze bedziesz miec super latwy porod
a co jest z Wiki ??
oki ide spac , pewnie na chwile jutro wpadne jak sie ogarne , malego i meza