reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol ten akurat jest w promocyjnej cenie:)
Miałam Acera i było ok ale ja muszę mieć wyglądającego:)))
Mąż ma Lenovo,konia wielkiego,niezły,ale nie wygląda:)
Ja teraz mam netbooka Nokia ,śliczny ale już mi się znudził...
Ten Dell jak na moje skromne potrzeby chyba będzie ok,cena niezła i kolorowy jest:))) z wymiennymi obudowami:)

reklama
W sumie to długo nie pokorzystam:)
Ostatnio miałam Sony Vaio...4 miesiące i koniec,ten Nokia mam od stycznia...nudzę się szybko:)

Spoko :laugh2:

Zazdroszczę możliwości, ja mam już debet na koncie po spłaceniu wszystkiego a gdzie do 10 :zawstydzona/y: Mam nadzieję że jakoś nam starczy. Na Mikołaja dzieciaki nic od nas nie dostaną ale przeżyją, obie są jeszcze małe. A z siostrą jestem umówiona tak że tylko Gwiazdka, Mikołaj niet :)

Hej, długo mnie nie było, ale jest to spowodowane problemami z Wikunią, a poprzedniej nocy miałam fałszywy alarm porodowy, który z powodu ostatnich przeżyć wolałam sprawdzić. były to skurcze przepowiadające co 2 min i na tyle silne, że ja, mama trójki dzieci płakałam z bólu. szyjka skrócona do 1cm, ale do porodu jeszcze trochę brakuje
.

Kiedy jedziecie?

jutro wyruszamy jakos o 18 :)

Zobacz załącznik 409440

Pozdrawiam już świątecznie - a co tam - ja tradycyjnie 1 grudnia ubiorę już choinkę ze światełkami - na przekór smutkom i depresji....
!

jej jaka cudna !! :))

Asionek - mogę Ci pomóc pakować - uwielbiam to robić :-p

ooo moglam wczesniej wejsc :) ja nie lubie , ale jeszcze gorsze jest rozpakowywanie ... no chyba , ze mam mase nowych rzeczy to wtedy lubie hehe

Dzień dobry!

U nas było płaczliwie od 4.00 do 6.00...
sorry2.gif
Mała tak płakała przez 2 h, że szok, sama nie wiem, jak udało mi się ją uspokoić! Jadła o 21.00, 1.00, 4.30, 9.00 i ostatnio o 12.30. Nam udało się oczywiście pospać od 22 do 12 (z tymi przerwami na płacz i karmienie), ale szkoda nam było naszej niuni płaczącej, bo nie wiemy jeszcze, co jej właściwie dolega... :-:)sorry: Kupka zielona, ale przy nocnej zmianie pieluszki mało jej było, za to sporo siuśków. Teraz sobie śpi, ale popłakała nam troszkę zanim zasneła. Chyba te pierwsze tyg. takie są, potem się reguluje... Mam nadzieje, ale narazie czuję się kompletnie zielona, nie wiem, czy robię coś źle...
sad9cd.gif
Najbardziej szkoda mi tego karmienia, ale nie będę niuni głodziła! Póki co odciągam mleczko i podaję jej na zmianę z MM...

Poza tym lewa pierś mi stwardniała i boli!!! Co to może być? Odciągnęłam mleczko, ale z tej piersi wyszło mniej. Mam taki stwardniałe miejsce w dolnej części tej piersi - czy to może być jakieś zapalenie?

Jeszcze nie doczytałam, co u Was - wybaczcie, ale nie mam jak wlatywać regularnie... Ale myślę o Was i ściskam!

moze te kupki sa od MM ?? u nas kilka dziewczyn na watku mialo wlasnie tak po dodaniu MM ... poczekaj i jak dalej takie beda moze byc tak , ze malej mleko nie pasi
a z reszta dacie rade sobie !! poczatki troche przerazajace moga sie wydawac , ale czas szybko leci :) u nas po miesiacu mialam wrazenie , ze maly od zawsze jest z nami , a ja mama od wiekow :)

sliczne coreczki i mamusia :)

W sumie to długo nie pokorzystam:)
Ostatnio miałam Sony Vaio...4 miesiące i koniec,ten Nokia mam od stycznia...nudzę się szybko:)

ja mam sony narazie daje rade :) nie narzekam wsumie na moje potrzeby , czyli BB :-D jest wystarczajacy :)

Hej, długo mnie nie było, ale jest to spowodowane problemami z Wikunią, a poprzedniej nocy miałam fałszywy alarm porodowy, który z powodu ostatnich przeżyć wolałam sprawdzić. były to skurcze przepowiadające co 2 min i na tyle silne, że ja, mama trójki dzieci płakałam z bólu. szyjka skrócona do 1cm, ale do porodu jeszcze trochę brakuje
.

o kurka to niezle te skurcze musialas miec :-D:-(
trzymaj sie jakos juz malo zostalo !! w nagrode moze bedziesz miec super latwy porod :)
a co jest z Wiki ?? :(

oki ide spac , pewnie na chwile jutro wpadne jak sie ogarne , malego i meza :-D

Hej Agapa:)

Sol,my też kasy nie mamy ostatnio...ale jak sprzedam swojego i męża lapa to akurat starczy mi na nówkę.
Mąż ma 2 laptopy i pada więc jednego poświęca dla mnie:)
Pod choinkę dostanę telefon...ale w sumie tylko dlatego,że teściowi wygasa umowa i w związku z tym,że ma duży abonament dostanie dobry telefon gratis...ja go wezmę a w lutym przy przedłużeniu swojej umowy wezmę telefon dla niego:)
Jak się nie ma pieniędzy to trzeba kombinować...zwłaszcza ja...gadżeciara...

Caroline - no w sumie racja :tak: Ja tak sobie dzisiaj podliczyłam i stwierdziłam że w grudniu znowu nie dość że nigdzie nie wyjdziemy to jeszcze z prezentami krucho a życie od 10 do 10 na styk i znowu na debecie :wściekła/y: Poważnie myślę o wyjeździe z tego chorego państwa :-(

Dzień dobry! Dziś się prawie z wszystkim wyrobiłam rano i jeszcze jestem wyspana, więc korzystam, żeby się przywitać!!!

Asionku dziś wyjeżdżasz??? Będziesz pisać z nami w PL???

Sol Wy to takie 3 muszkieterki :-) I jeszcze jak piszesz o tej miłości siostrzanej to WOW!!! Jak Ty to zrobiłaś??? A z tą kasą - kurcze a Twój mąż nie ma paru etatów z tego co pamiętam??? I mimo wszystko taka lipa??? U nas też lipa, więc wiem o co chodzi....

Agapa no u Ciebie to już może być w każdej chwili!!! Ja też płakałam z bólu przy skurczach....

Oliwka super komputerek.....

Jos a Ty już w terminie jesteś...Jakieś objawy przedporodowe???

P.S. Martynka zaczęła się interesować karuzelką, mogę więc ją na chwilę odłożyć do łóżeczka HURRAA!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny
ja tez wyspana , Iwa ostatnie 3 dni dala mi pospac bo wstala o 8.30,9.00 i 9.30 co u niej to normalnie niemozliwe wrecz, bo zazwyczaj wstaje o 6, czasem 6,30 :szok:

sol ale dziewczyny podobne do ciebie.
carola fajnie wyglada ten komputer i niestety ja tez tak mam ze po wygladzie wybieram, tylko u mnie to mowa o telefonach
lilus witaj, co u podwojnej mamy?
agapa wspolczuje takich przepowiadaczy, mam nadzieje ze porod pojdzie szybko
jos a dziekuje , chyba powoli wracam do zycia, smaki mi moje wracaja, piec spowrotem zaczynam, jest lepiej.
co u was?
asionek milej podrozy i chociaz raz sie do nas odezwij jak dasz rade, napisz nam jak Maly zniosl lot

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry