reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
​wiolu Śpi w nosidełku :)))) ale chyba obudzę, bo już 4,5 h temu jadła.. chciałabym ją "wyregulować", żeby o stałych porach jadła i spała ;)))))))

a Wiolu-powoli-mała dosypia, młody ogląda bajki i układa kolejkę drewnianią, pogoda nawet się przeciera
ale ja chyba się do lekarza wybiorę bo coś mam ciągle z krtanią-niby nie boli ale coś tam ciągle czuje...

asiu trzymam kciuki za test pisz znami jak najczęściej wiele z nas ma takie same doświadczenia i obawy

napewno wam napisze kupie popoludniu i dam znac tak po 16tej mam nadzieje ze ja przerwe ta zla passe i ze za mna posypia sie staraczki :)

o ile test wyjdzie pozytywny :) niedlugo sie okaze na czym stoje

bry:-D
Dopiero teraz wpadam, bo od rana walczyłam jak lew! Licytowałam spodnie ciążowe i ciągle ktoś mi cenę podbijał, na szczęście są moje :-D
W środę idziemy z Ł. na usg genetyczne i już się nie mogę doczekac!!

Buziaki laseczki :))

I oczywiście witam nową staraczkę Asię, trzymam &&&&& i wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~

Cześć dziewczyny :happy2:

mamy problemy techniczne z internetem i strasznie osłabione łącze przez to, więc BB strasznie długo się ładuje i nerw mnie okrutny łapie :sorry2:

co słychać?
Wiolka widzę, że porcelana bierze Cię na przetrzymanie, kto dłużej wytrzyma :baffled:

Kocurrrki trzymacie się dzielnie, a Oleńka maminy przytulaczek, u nas podobna sytuacja, Remi śpi ze mną, budzi się w nocy 5-6 razy, tylko po to, żeby się do cyczka przytulić, w ciągu dnia, już trochę poprawy, bo siedzi w wózeczku, ale też muszę po całym mieszkaniu jeździć wózkiem, bo sam nie posiedzi za długo :no: i już rozumie coraz więcej, więc jak wychodzę, to mruczy, albo zawodzi, łzy się osuszają jak do niego przychodzę i biorę na ręce, więc przechodzimy podobne przeboje, ale jeszcze trochę i Maluszki będą bardziej samodzielne :tak: na to liczę :-D

Lilu Martynka słodki pomocnik Mikołaja :tak:

Karolla a mówią, że tylko faceci, to gadżeciarze :-D:-D:-D

JOS zakupoholiku!!!! JÓZEFINO przywołuję do porządku!!!!! :-p:-p:-p:-p

Asionku bezpiecznej podróży, daj znać jak dolecisz na polską ziemię :tak:

Zizi przyjmij moje kondolencje :-(

dzieki chocby nie wiem jaki byl wynik napewno tak czy siak bede w miare mozliwosci tu zagladala i pisala z wami czasami bywaja ciezkie dni i tez nie ma zbytnio komu sie wygadac :)

takze po 16tej dam znac jak moje sprawy wygladaja chyba ze wczesniej dostane sie do kompa to napisze :)

reklama
Hej rurka jeśli potrzebujesz spodni ciążowych to mam do odstapienia czarne lekko w kancik z h&m roz 40 na mnie okazały sie za małe:-( nówki nie śmigane:-D jak chcesz to ci prześle ja i tak w nich nie chodze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry